Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bileter

mam ochote na loda

Polecane posty

takie prfesjolane gardło które wiec jak sie daje prawdziwa rozkosz facetowi jak mu paznokcie sinieja i oczy wywracaja z wrażenia

łoooo to oscypki ci już pewno zbrzydły ale w pracy mam prysznic do wisły czesto jezdze

Ja kiedyś próbowałem głębokiego gardła, wpycham i wpycham ale coś mi przeszkadzało, łapie, szarpie i wyszarpałem język. Powróciłem do tradycyjnego seksu, kiedyś wepchnąłem , wpycham i wpycham znowu coś mi przeszkadza, szarpnąlem i wyszarpałem macicę. A więc uważajcie z seksem .

chwilkę nie nie było i proszę jak się towarzystwo rozbrykało :D

jak na moim sie nauczysz to na kazdym bedziesz umiała nie ma faceta który by sie oparł takiej babce i nie mam na mysli żadnych dziwek ..prosim do kabla...

niunia de luxe ni eprzejmuj sie ubezpiecze go założe kombinezon a kask juz mam.tylko nadczo nadczo

Ludziska ale żeście sie rogodali a tu tża iść do chałupy, dziieciska porachować, umyć sie, chopka babie wkulnąć i spać żeby jutro być w formie i zaś na forum te gupoty pociskać.

bileter ale my som łoba gupieloki naciongnyli nos na 117 wpisow a my ani cipki nie łobejżeli ani podupcyli. Pierona kandego!

No dobrze kocynderku idz do domku grzecznie a na koniec Ci powiem że ssałabym ssała twojego koguta i grała na nim jak na harfie naprężonym języczkiem :) Sterczącymi sutkami doprowadzałabym Cię do szału..........:)