Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bileter

mam ochote na loda

Polecane posty

No wiesz uwielbiam gdy kobieta siada mi na buzi ale nie za mocno bo to dusi, i muszę mieć swobodę operowania języczkiem po kobiecych zakamarkach. Z tym paluszkiem w mojej dupci to mała przsada ja wolę wkładać a nie żeby wkładano mi. Oprócz anala i innych nietypowych zberezności to lubię wszystko, dużo i długo.

Tekścik nie powiem dobry a więc teoria zdana z wynikiem zadawalającym teraz czas na egzamin praktyczny.

Nie no facetem to ja nie jestem :) Co jak co ale jestem namiętną kobietą,którą czasami zaniedbuje własny partner...

Wirtualnie to se możesz palcem w bucie poruszać a nie marnować energii mężczyzn.

facet by to wiedział wiec mozliwe że jestes fajna babka ze slaska i klikasz z naprzeciwka

niunia de luxe - bileter ma rację u mężczyzny palcem poprzez odbyt można podrażnić prostatę która daje efekt tak jak u kobiety podrażnienie punktu G.

syrenka de luxe facet Cie zaniedbuje nie ładnie sa tu chetni i jurni żeby kazdy milimetr twoje truskawki wypelnić wiec zadzieraj kiecke bedziemy sie całować...

Ja pracowałem na dole jako strzałowy i każdej kobiecie jak odstrzeliłem to do dzisiaj wybiera! A Twók facet to chyba pracuje jako strażnik, nic nie robi tylko kontroluje.

gdzie te wszytkie napalone inteligentne nimfomanki ze slaska które chca zeby im sie zołnierz do orderu wystawił najlepsi faceci są na slasku stara prawda jak swiat

....a najładniesze kobitki na wybrzeżu i dlatego liczymy tylko niecałe 38 mln populacji

No a co liczyć nie można? jak się jest w pracy to trzeba czas wykorzystać efektywnie. A pomylić też się mozna. Ewentualnie przy dobrym jak Twój teksciku zwalić sobie pałe pod stołem!

ja też w pracy i chce loda po same kule żeby jeszcze językiem jądra zawijała a ja w tym czasie bede sprawdzał co jadła...