Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kocham....

Polecane posty

ciekawe filmy a juz nie mam co ogladac. obojetnie jakie - sensacyjne, horrory, kryminalne, thrillery, komedia, moze byc nawet romantyczna. jakies propozycje? :)

"Dziewczyna z perłą". Oglądałam ok. 50 razy:P Czytałam książkę raz. Bo film lepszy.

nasza klasa - na faktach, po nim powaznie sie zastanowilam czy chce miec dzieci

Ja polecam 2 nieśmiertelne klasyki: Armia ciemności i Martwica mózgu. Job mi też się podoba ale ten film mozna zrozumieć jedynie gdy się pije w trakcie - trzeba być podchmielonym inaczej jest bez sensu (ciekawi mnie jak to by było oglądać ten film będąc spalonym :D ).

Gość R+
Mnie jakos ksiazki nie wciagaja :p

Gość obejrzyj
rocco invades poland :P

"Dziewczyna z perłą" mi się strasznie nie podobała. Ten patetyczny Vermeer, fabuła żadna...eee.. A parę propozycji ode mnie "4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni"-ciężki temat, surowo nakręcony, mocny film.. 'godziny'-książka lepsza, ale film ma klimat..świetna Nicole Kidman 'butelki zwrotne'-czeski film :> 'into the wild'-jak oglądam ten film to mam ochotę uciec od świata razem z głównym bohaterem.. 'once'-prawie że musical, a w zaskakującej prostotą konwencji 'easy rider', 'dzienniki motocyklowe' -filmy o facetach na moturach :classic_cool: uwielbiam! 'wiosna, lato, jesień zima i znowu wiosna'-trudno zrozumiały dla europejczyka, przesiąknięty symbolami, ale urzekający i orzeźwiający 'zakochany bez pamięci'-o miłości i o tym jak ważne są wspomnienia.. a tak poza tym-wszystko Tarantino, Almodovara, Larsa von Triera, Lyncha itp :p

Ozłocę tego kto mi powie tytuł filmu rosyjskiego. Rzecz dzieje się w łagrze, więźniowie mają zrobić przedstawienie o Leninie, na które jakieś szychy mają przyjechać. Najgorsza fajtłapa ma zagrać Lenina, tak się gość w rolę wczuł, że zaczął więźniami dyrygować. Więźniowie wpadli na pomysł żeby ucieć z łagru lokomotywą w czasie przedstawienia. No i na końcu uciekają, ale nie zauważyli, że tory wychodzące z łagru go okrążają i wracają z powrotem :D także nikt ze strażników się nie jorgnął, że więźniowie chcą uciec i na koniec sobie jeździli w kółko wokół obozu, wjeżdżając i wyjeżdżając z niego.

Gość wielki błekit

7 Krasnoludków historia prawdziwa - niemiecka produkcja, są 2 częsci. Całkiem przyjemna komedia.

Gość madonnaaaa
Ja oglądam pełno filmów ostatnio, po 2 dziennie jak mam na tyle czasu. polecam: Patologia- thriller, Wielki Strach- komedia, Egzorcyzmy Dorothy Mils - horror/ psychologiczny, Sexlista 101, Marley i Ja- komedia, romantyczny, Nienarodzony- horror, Anioły i Demony, Wyznania Zakupoholiczki, Sexdrive, Udręczeni, Dead Like Me, i duużo dużo innych światnych znam, ale na obecną chwile tyle styka.