Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa żem jest

jak spędzacie rocznice ślubu?

Polecane posty

Gość klassi
:)Piccollo - lubię! Pamiętam jak ja byłam mała i zamiast szampana dostawałam napój gazowany Ptyś ;) i się świętowało razem z rodzicami. Myślę, że z dzieciakami też można wybrać się na jakąś rocznicową wycieczkę. Później takie rzeczy miło się wspomina. :)

przed dziecięciem zawsze wyjeżdżaliśmy na rocznice na weekend romantyczny ;) . dziecko urodziło nam sie 3 lata po ślubie i wtedy skonczyły sie wyjazdy :) ale w rocznice zawsze wychodzilismy sami i spędzalismy wiecżór bez dziecka teraz po 3 latach znów jedziemy :) na weekend w góry :)

Gość 0908ja
Naszą czwarta rocznice spędziliśmy w górach razem z dzieckiem Mąż zaprosił nas na pyszne lody... banalne- ale jakie miłe :D

Gość jukrecja
Takie wyjazdy są bardzo fajne. :) Z dzieciakami jest inaczej ale też miło :) Wydaje mi się, że bardzo fajnym miejscem na celebrowanie rocznicy jest Głęboczek. Urocze zakątek na pojezierzu brodnickim. No i mają tam winoterapię ;)

Gość gość
Ja tez :/ Rocznica???? Mój maz miał zabrać mnie na pizzę!!!??? ale zasnął. Nie będę się dłużej prosić o uwagę

Gość anitkanitka
mnie udało się męża namówić na spa srebrny dzwon. :D

Gość gość
Na piątą rocznicę ślubu oboje chcieliśmy seksu z kochankiem. Był to mój pierwszy seks z innym facetem niż mąż. Było to wspaniałe przeżycie dla nas obojga.

Gość gość
U nas niedługo będzie 2 , na pierwszą zrobilam obiad,przyjęcie dla rodziny na 20 osób, mąż nie był zadowolony, nie lubi gości,tesciowa też nie bardzo ( mieszkamy razem) ,na drugą mąż chce wyjechać na weekend.

Gość gość
Kolacja, wyjście do teatru, wycieczka w góry nad morze, wyjazd do Spa, wyjazd do Leszna do tunelu aerodynamicznego. Zorganizowanie przyjęcia.. No sposobów spędzenia rocznicy ślubu naprawdę nie brakuje.

Gość gość
W domu z dziećmi bo nikt z małymi zostać nie chce

Gość gość
Z łóżka nie wychodzimy, bo cały czas się seksimy

Gość gość
Pierwsza rocznice spędziliśmy w Hiszpanii na krótkim wypadzie na weekend,druga na porodówce :D a trzecia przed nami i nie wiem co będzie,nie mamy z kim zostawić córci

Gość QingaQueen
Mój mąż na piątą rocznicę ślubu zabrał mnie na rejs jachtem, zawsze marzyłam o czymś takim, nie licząc spa oczywiście, ale jedno z moich marzeń się spełniło. Proszę na ten temat przeczytać artykuł http://eszron.pl/co-zabrac-na-dlugi-rejs-jachtem/

Gość PaulenWoś
W tym roku mieliśmy z mężem pierwszą rocznicę ślubu!Mój mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie na sushi( nigdy w życiu nie jadłam) do Sushi Wesoła!Było super!Bardzo posmakowały mi hosomaki i futomaki polane sosem sojowym!Hmm palce lizać;)

Gość gość
Bukowa Chata jest najbardziej intymnie położonym ośrodkiem jaki widziałam i w jakim kiedykolwiek byłam. U nich naprawdę można zapomnieć o bożym świecie i się zrelaksować. Polecam! To jest w górach Sowich można sobie podjechać w każdą część Sudetów stąd w miarę szybko i sprawnie.

Gość gość
A my z mężem co roku obchodzimy rocznicę z przytupem :-) fajerwerki i te sprawy :-) rocznicę bowiem mamy w sylwestra i plus jest taki że mąż zawsze datę pamięta :-)