Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLA RIMO

JAKIE PREZENTY DOSTALYSCIE NA ROCZNICE?NP.SLUBU

Polecane posty

Gość KAROLA RIMO

ja jeszcze żadnej rocznicy nie miałam, ale moi rodzice z okazji rocznicy ślubu "zorganizowali" sobie nowe meble do łazienki :) http://sklep.kati-kati.pl/p89181,cersanit-sevilla-szafka-pod-umywalke-cersania-new-60-kolor-grusza-s507-040.html klasycznie, drewniane... moim zdaniem to fajny i praktyczny pomysł dla małżeństwa z takim stażem :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbf
bukiet kwiatow, i kolacja w bardzo drogiej restauracji,

zegarek, krawat, książki, raz laptopa ale to od teściowej, co tam jeszcze.... no jakieś takie perfumy i inne tego typu bibeloty.

Gość Lelewelinka
Ja dostałam komplet

Gość kon 999
od kolezanki moja dziewczyna dostala smycz a ja...obroze,na pierwsza rocznice slubu

Gość sadagana
my dostalismy tv plazma

Gość afjhsuhgliweto8i
moj maz zorganizowal wyjazd na 3 dni nad morze, wlasnie jutro jedziemy. dzieci( byly tez z nami nad morzem juz w tym roku wiec nie beda pokrzywdzone) odstawiamy do babci a my w droge, hotel super.

Może nie na rocznicę ślubu, ale na drugą rocznicę z moim chłopakiem dostałam od niego kilka książek w formacie e-booku. Bardzo spodobał mi się ten prezent, bo uwielbiam czytać, a pracę mam taką, że z komputerem się właściwie nie rozstaje. I tak mogę łączyć pracę z czytaniem w międzyczasie. Zainteresowałam się bardziej tego typu książkami i bardzo ciekawe propozycje są na stronie http://www.goneta.net/sklep/