Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko ja sie zapadne pod ziemi

CHCE sie zapasc pod ziemie!!!!! moj wspollokator mnie przylapal

Polecane posty

Gość autorka tego tematu
glupia jestem, ale pomyslalam sobie, ze dobrze ze przynajmniej bylam ladnie wydepilowana :D nie, wcale mi nie jest do smiechu :(

Gość gdzies tam
zapytaj czy mu sie podobalo

Gość złotaONA
droga autorko będzie dobrze nie udawaj że to się nigdy nie stało bo mu w oczy nie spojrzysz,porusz ten temat kiedy będzie taka okazja on chyba nie jest z kosmosu i wie ze i kobieta i mężczyzna maja swoje potrzeby

Gość autorka tego tematu
ja wiem ze kazdy to robi - no moze wiekszosc - ale on to widzial, kazdy szczegolik, wszystki i jeszcze moje palce w srodku matko :( narazie jest mi kosmicznie wstyd, czy to minie??

Luzik mała, będzie ok, na pewno sie nie wyprowadzaj, z tego może wyjść równie dobrze coś bardzo intrygującego, Powodzonka! mmm sam chetnie bym cie nabił na mojego kutasa :*

Gość złotaONA
tak na prawdę nie wiesz ile widział i od tego pytania zacznij zapytaj go wprost długo tam stałeś? albo podobnie bo jego odpowiedzi a przede wszystkim po jego tonie głosu poznasz co on o tym mysli i rozmowa sama jakoś się ułozy

Gość Mineteusz
Co za leszcz z tego kolesia, żeby uciekać na widok napalonej dziewczyny. Ja tam bym popatrzył aż dokończysz, a za twoim przyzwoleniem mógłbym pomóc.

Gość autorka tego tematu
ja mam chyba "cipkoscisk" z nerwow w tym momencie ;) wiec raczej bys nie nabil :(

Gość _Misiek_
To honorowy facet i wychodząc z domu wybrał najlepsze rozwiązanie. Poza tym to naprawdę dobra myśl z tym dzwoneczkiem. Zamiast się tym wszystkim przejmować powinnaś całą sprawę obrócić w żart. Głowa do góry.

Gość autorka tego tematu
ja wiem, ze jakby sobie to wyobrazic to sie mysli - "przyłączyłbym sie", albo "zaprosilabym go do zabawy", ale jak to sie dzieje naprawde to wierzcie mi ze takla mysl jest ostatnia jaka sie pojawia

Gość autorka tego tematu
o boze wrocil :( nie wyjde z tego pokoju

Szkoda że nie jestem na jego miejscu :) nie miała byś się o co martwic :) Luzik, takie rzeczy sie zdarzają (tylko nie mnie...)

Gość autorka tego tematu
za to niestety mnie owszem :( a zapowiadal sie taki piekny dzien, a teraz mam humor zjebany, (normalnie nie przeklinam)

Nie uciekaj, on teraz o Tobie cały czas myśli, podobało mu się co widział, niedługo będziecie parą i problem się sam rozwiąże, zobaczysz:classic_cool: Nic się nie stało, to było fajne, dla niego też.

Gość autorka tego tematu
to nie bylo fajne, czuje sie jakoś obleśnie

Gość _Misiek_
Wręcz przeciwnie, im szybciej wyjdziesz choćby z byle jakiego powodu, tym szybciej sobie poradzisz z całą tą sprawą. Naprawdę niczym się nie przejmuj.

Gość złataONA
słuchaj a on jest typem kolesia który mówi o wszystkim kolegom?bo jeśli tak to szczerze współczuje

Byłoby gorzej, gdyby to był ktos z rodziny, obcego to kreci. Niech powiedzą faceci, czy dla nich to jest seksi, czy nie

Gość autorka tego tematu
zlotaONA :(:(:( o tym nawet nie pomyslalam...szczerze - nie wiem - za slabo go znam, ale wydawal sie byc straszni fajnym normalnym facetem :(

pewnie wrócił z prezerwatywami :) I tak cała ta akcja zakończy się kupą śmiechu więc nie ma sensu tego przeciągać i się niepotrzebnie stresować. Może niezłe bzykanko będzie

Gość autorka tego tematu
nie bedzie bzykanka, wszystko mi opadlo ;) nawet nie dokonczylam :D

Byłoby gorzej, gdyby to był ktos z rodziny, obcego to kreci. Niech powiedzą faceci, czy dla nich to jest seksi, czy nie

Gość jezeli ci to poeciszy to
mnie kiedys przylapala na tym matka bylo mi wstyd ale zyje sie dalej ;P trudno, juz bym tedy wolala obcego faceta niz matke ;) uwierz ;))

Gość autorka tego tematu
hmm mama to tez nieciekawie :) jejku jak ja moglam sie tak ulozyc, tak centralnie przed drzwiami :( no normalnie az mi sie juz smiac chce

Gość autorka tego tematu
gdzie??

Gość idzzz
wyjdz z pokoju niby po wode albo cos ... i zachowuj sie normalnier ,a sama zobaczysz jka sie zachowuje.