Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosianica

brzdące-marzec 2008

Polecane posty

Gość gosianica
a no racja jak pije w nocy to tak a oliwka pozno zabki dostala.ale wazne ze jej wychodza bezbolesnie nawet nie wiadomo kiedy :).ona jak juz jest padnieta to tez idzie do lozeczka wyciagnelam jej 2 szczebelki i sama sobie chodzi i wychodzi nie musze po nia biegac jak wstanie :) a my mieszkamy 90 km od szczecina

Mam rodzinę w Kamieniu Pomorskim to moze gdzieś niedaleko Ciebie. Idę spać bo padam na pyszczor. Do jutra🖐️

Gość gosianica
oj nie bardzo,tez jest kawalek :) no ok dobrej nocki do jutra

Gość gosianica
czesc ajk tam dzisiaj?u mnie goraco jak cholera

Cześć 🖐️ U nas też jest piękna pogoda. Właśnie się pakuję bo jedziemy na weekend do moich rodziców. Czekam tylko bo mój M musiał do roboty na chwilę jechać. Zapowiadają mi się dwa dni opalania:)

Gość gosianica
no to fajniutko wypoczynek musi byc :)w zostajemy w domku :) mze do prababci oliwki pojdziemy :) zycze udanego wypoczynku i nie spiecz sie za bardzo mnie jeszcze ramiona pieka od zeszlej niedzieli ;p

Ja już dobrze mam skórę zahartowaną słońcem także raczej nie powinnam sobie krzywdy zrobić. Co chwila, albo nad jeziorem jesteśmy albo na działce. Cieszę się że w tym roku już łatwiej gdzieś z małym się wybrać bo w ubiegłe lato sami byliśmy nad morzem, a mały był u babci.

Gość gosianica
a no racja w zeszlym roku to nie bardzo bylo gdzie zabrac dzieciaczki ja oliwke na jezioro zabralam i nie bylo zle :) w tym roku juz tez bylysmy nad woda ale ona nie chce wchodzic do jeziora boi sie albo woda dla niej za zimna

Raczej myślę że się boi. Igor uwielbia kąpiele w wannie, ale jak zabraliśmy go na kryty basen to dostał spazmy i strasznie wył. Nie było w ogóle mowy o tym żeby wsadzić go do wody. Przypuszczam że przestraszył się tego specyficznego hałasu na krytej pływalni. Echo strasznie niesie a ludzi było całe mnóstwo bo to była niedziela. Za to nad jeziorem uwielbia się chlapać i wyciągam go z wody siłą jak już ma usta sine i trzęsie się jak osika:)

Gość gosianica
na besenie jeszcze nie bylysmy ale moze sie wybierzemy :) no to mialas niezla akcje na tym basenie ;p no ale waze ze lubi sie kapac.oliwka z wany tez by nie wychodzila ale do jeziora nie chce wejsc

Może ją przerażać przestrzeń. Zaczęła bym od zabawy foremkami i wiaderkami przy brzegu jeziora. Jak się tym zajmie to może nawet nie zauważyć kiedy będzie w wodzie. Grunt to się przełamać, ale też nie ma co robic tego na siłę bo może całkowicie się zniechęcić

Gość gosianica
chyba musze tak zrobic.jak dotknela nozkami wody to je podkulila i koniec i juz ryk.ale musze poprobowac moze sie uda :)

My to wszyscy jesteśmy pływacy i uwielbiamy wodę. No a mały jest zodiakalną rybą, więc jest z góry skazany na sukces:) Oliwka urodziła się już jak Baran prawda???

Gość gosianica
tak maly baranek :) no ja tez lubie wodeale maz nie bo kiedys sie topil i ma uraz teraz :( ale moze sie przelamie

Gość gosianica
ja uciekam obowiazki wzywaja.zycze udanego wypocznku :) pa

Gość gosianica
no chyba dzisiaj juz powracalyscie :) no i moze inne mamy sie zglosza

Gość gosianica
oj chyba wakacje u dziewczyn jakos zadna sie nie pokazuje :)

Gość gosianica
hejka mamusie jestescie?

Gość gosianica
tak jest widzilam :) jak tam po wypoczynku?