Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajatakaaa

gdzie usuwacie POPEANE NACZYNKA??

Polecane posty

Gość jakajatakaaa

mam problemy z naczynkami na nogach... uda, okolice kostek, stopy... nawet pod biustem, troszke na twarzy :(( mam 24 lata... sa to drobne zylki, a slyszalam, ze latwiej sie usuwa/wycina te duze niz wlasnie te drobne "pajaczki":(( mozecie napsiac, gdzie macie wykonywane takie zabiegi? i jakie sa efekty... czy rzeczywiscie laser jest najlepszy? czy da sie je calkowicie usunac, albo tak, ze beda prawie niewidoczne?? bardzo mi na tym zalezy i blagam o odp! :(

Gość jakajatakaaa
merkaba, dziekuje za stronke! przeczytalam i rzeczywiscie to wszystko ciekawe... ale chyba ciezko sie do tego zastosowac. Sniadania/obiady/kolacje z warzyw, owocow, orzechow, itp? hm.. poza tym ja bym chiala troche przytyc... no ale tam nie ma nic o pekajacych naczynkach. Moze przez ta stronke chcialas mi dac do zrozumienia, ze mam sie zdrowo odzywiac, wtedy nie beda pekac? nie sadze... to genetyczne u mnie:/ a co do zdrowej diety, to oczywiscie jestem za! ale tyle sie mowi: odzywiaj sie zdrowo, duzo warzyw, owocow, nie pal, nie pij a bedziesz... piekna, bedziesz miala piekna skore, wlosy, bedziesz zdrowa.. a ile razy widze palace dziewczyny o glosie, jakby mutacje przeszly i co? skora idealna, wlosy tez.. no zdrowie pewnie predzej czy pozniej da o sobie znac, a raczek brak tego zdrowia, a znowi tez osoby zdrowo odzywiajace sie tez moga zachorowac... to wszystko jest niesprawiedliwe:(((