Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyttttttttt

kredyt ! wazne pomozcie

Polecane posty

Gość kredyttttttttt

dzis z narzeczonym postanowilismy sie zdecydowac na mieszkanie chcielismy wziasc kredyt na 20tys.... i nie wiem w jakim banku najlepiej co i jak potrzebuje natychmiast pieniedzy prosze pomozcie :((

Gość kredyttttttttt
blagam was pomozcie kochane

Gość hmm 20 tys
to raczej nie duzo jak bys o 200 tys pytala to co innego na tako sume to tam szybko znajdziesz

Gość kredyttttttttt
:(

Gość kredyttttttttt
dadza mi od razu kredyt na 20tys?? zarabiam 1500.... i w jakim banku najlepiej bscie poradzily?

My mieliśmy kredyt na remont domu w dombanku. W frankach szwajcarskich. Dom przeszedł generalny remont. To było żeby cię nie składamać 4 lata temu... Spłaciliśmy do 2 miesiące temu. To było też sporo, ale uznaliśmy za priorytet spłatę kredytu jak najszybciej i wpłacaliśmy więcej kasy kiedy frank spadał albo kiedy udało nam się zaoszczędzić w miesiącu.

Gość i doont nowww

a ile macie razem? Już nie pamiętam dokładnie czy oni liczą razem na rodzinę czy tylko pieniądze kredytobiorcy. Ale zdaje mi się że patrzyli ile całe małżeństwo ma kasy.

Gość 20 tys n a mieszkanie
czy na remont? Na mieszkanie to mało, na remont nie powinno być problemu - skoro masz stałą pracę.

Gość kredyttttttttt
20tys na remont mieszkania... ale nie wiem wlasnie czy inwestowac bo to w prywatnej kamienicy :( jak myslicie

Gość ale mieszkanie jest wasze
??? Macie tytuł własności? Jak nie, a jeszcze właścicielem kamienicy jest Żyd, to nie warto. Warto szukać nowego mieszkania.