Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o_n_a22

leczenie niepłodności

Polecane posty

Gość o_n_a22

mam 22 lata i cykle bezowulacyjne, lekarz ginekolog postawił mnie przed faktem niepłodności i wyborem. Póki co nie planuję ciąży wię pojawia się pytanie czy leczyć juz teraz czy nie martwić się póki co? a jak za kilka lat będzie za późno na leczenie? doradźcie:(

Gość o_n_a22
up

Gość dfdfgdgdfgfhgfrhfgrh
witaj mam ten sam problem i 21 lat cykle bezowulacyjne z powodu policystycznych jajników i ez sie o to martwie

Gość bhghghghghghghhhghghh
witaj mam ten sam problem i 21 lat cykle bezowulacyjne z powodu policystycznych jajników i ez sie o to martwie

Gość o_n_a22
masakra;/ niby nie planuję teraz ciąży no ale nie wiadomo ile czasu później zajmie leczenie gdy juz się zdecyduje

Gość moneke
zacznij sie leczyc teraz, moze uda sie szybko wszystko wyleczyc i bedzies zmiala spokoj, mlodszy silniejszy organizm, moim zdaniem wieksze szanse wyleczenia

Gość ewerewrwetrewtrewr
jak tu zajrzysz napiz na maila:) mam niestet to samo... nie wiem czy teraz to leczyc czy jak choc jeszcze nie chce dzieci.. martinellka@o2.pl

Gość o_n_a22
jutro wraca znajoma ginekolozka z urlopu, postaram się umówić z nią na wizytę. Dam znać jak coś postanowimy.