Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak robie

chyba sie rozstaniemy przez sex

Polecane posty

Gość ja tak robie

dobralismy sie pod wzgledem charakterow, poczucie humoru itd. dogadujemy sie swetnie, jedyny problem w lozku, niby jest fajnie, ale widze że on wolałby inaczej, a ja nie zamierzam męczyc się w związku jesli mężczyzny nie jest do konca zadowolony z naszego zycia. chodzi o to że: ja lubię jak to facet zarządza, zmienia pozycje, ja jestem otwarta chętnie się dostosowuję, ale on lubi na jeźdźca itd. jak kobieta przejmuje inicjatywę... :(

Gość też tak miałam.... s
miałam chłopaka, który lubił być zdominowany.... zostawiłam go bo zwyczajnie przestałam w nim dostrzegać mężczyznę moja rada: porozmawiaj z nim, moze mozecie sporóbować raz tak jak ty chcesz, raz tak jak on

Gość ja tak robie
ale mi wcale nie sprawia przyjemnosci, na jezdzca i dlatego nie wiem jak sie wtedy poruszac bo nie czuje sie fajnie :( rozmawialam o tym z przyjacielem (od dziecka se przyjaznimy) i powedzial że normalny facet to juz wie co robic i nie czeka na inicjatywe kobiety, bo sam proponuje pozycje itd..

Gość dlugo z nim jesteś
??

Gość cccffffff
pare miesiecy. ne chce tego konczyc, bo cudownie nam sie uklada na kazdej innej plaszczyznie :( on nawet mowi o slubie, a jednak wiem ze z seksem nie jest dla niego super bo rozmawialsmy o tym, powiedzial ze musimy popracowac i bedzie lepiej,,,,,,, :/ ale ja nie chce zmieniac swoich przyzwyczajen bo wiem co lubie :/ z poprzednimi bylo OK.

Gość no ale chyba kochacie
sie tez inaczej chyba on nie tylko na jezdzca chce czy w innych pozycjach nie przejmuje inicjatywy ??

Gość cccffffff
jesli ja nie chce na jezdzca czyli przewaznie, to on wtedy tak po bożemu, i nie zmienia pozycji tylko konczy we mnie :/// oralnie jest nam super.

Gość maaaam
W lozku trzeba isc na kompromis. Robic raz to, co jemu sprawia przyjemnosc, a potem to, co tobie sprawia przyjemnosc. Nie wymagaj od chopaka, zeby calkiem rezygnowal z tego, co lubi. Albo go zmien. Wyglada na to, ze sie nie dobraliscie w lozku.

Gość cccffffff
ja lubie tez od tylu, ale przeciez sie nie odwroce po prostu, nie wiem co mam zrobic :/

Gość macie odmienne oczekiwania
w sferze seksu albo rozmowa i zmiany z twojej i jego strony albo pod tym wzgledem sie nie dobraliście i lipa

Gość lucky _ lucky
nie rozumiecie sie w łózku zupełnie ..... czarno to widze ..

Gość cccffffff
ja sie załamuję że stracę takiego fajnego faceta przez seks, on jest naprawde wspaniały, i tak mi przykro że nie moze mu byc ze mna w lozku cudownie... :(

Gość no ale tobie też cudownie
nie jest z tego co piszesz

Gość to jemu powinno być przykro
że tobie nie jest cudownie :o ostrzegam Cię, że gdy facet mówi "popacujemy nad tym" oznacza, ze chce nad Tobą popracować, żebyś tak robiła jak on lubi :o facet który lubi dominacje kobiety to nie facet

Gość łóżkowy leń i tyle
ma być tak jak jemu pasuje, wiadomo na jezdzca to kobieta jest aktywna, po bozemu też żaden rarytas , nic innego nie jest ci w stanie zaproponować ???? to licho z nim , bardzo licho

Gość kolorowaa kredkaaa
Tutaj piszesz, że jesteś otwarta, zaraz potem, że nie chcesz zmieniać przyzwyczajeń:| W łóżku musi być po równo, czasem tak jak Ty chcesz, czasem tak jak on lubi. Pokaż mu jak lubisz. Piszesz, że się nie odwrócisz po prostu. A dlaczego nie? Ja jak mi się nudzi pozycja, to odsuwam faceta odwracam się, biorę go za rękę i przysuwam do siebie i wie o co chodzi. A on jak chce zmienić pozycje to mi szepcze, żebym się położyła, wstała albo obróciła. Inicjatywę przejmujemy na zmianę. Ma być przyjemnie obojgu. A w pozycji na jeźdźca trzeba trochę pokombinować z ruchami i ułożeniem ciał wzajemnie siebie. Jak dojdziesz do tego jak jest najlepiej, to niemożliwe, żeby nie było Ci dobrze. Bo tutaj sama sobie ustawiasz w jaki sposób jest najlepiej.

Gość ten facet to jakaś dupa i tyle
wiadomo , ze kobieta początkowo moze być troche wstydliwa, troche spieta, jak to na poczatku związku, facet powinien wtedy wziąć sprawy w swoje rece i być , że tak powiem sterem, pokazać pewne rzeczy, zasugerować , wyczuć kiedy i jak jest jej dobrze, jeśli on bedzie otwarty to i ona mu sie odwdzieczy tym samym

Może powedz mu identycznie tak jak tu napisałaś. Powiedz co lubisz, co bardziej Cię podnieca. Pamiętaj, że każdy przyjmność większą/mniejszą odczuwa w innych pozycjach. Pójdź na kompromis, powiedz, że lubisz kiedy facet dominuje, lubisz różnorodność, nietylko jedną pozycję. Jedną z tych pozycji może być właśnie na jeźdźca. Każdy facet lubi być zdominowany ;) Nie bądź samolubem, bo szkoda zaprzepaścić wasz związek, hm? :)

Gość kolorowaa kredkaaa
No tak, tylko jak facet trochę niekumaty w tych sprawach, zapewne nie bardzo doświadczony, a kobieta jak to o sobie napisała autorka jest otwarta, to dlaczego mu po prostu nie pokazać? Czemu zwalać na faceta odpowiedzialność? Chcesz, żeby Ci było dobrze to pokaż zamiast czekać na to że sie domyśli. Szczególnie, że facet poza tym jest fajny.

Gość no wlaśnie pytanie do
autorki ??? czy on jest nie kumaty w tych sprawach ??? niedoświadczony ???

Gość może mi ktośwytłumaczyć
na czym polega to dominacja w pozycji na jeźdźca? bo jak by chciał żebyś go biła, wiązała albo wkładała mu wibrator w odbyt to było by jasne

Gość dominacja polega na tym
ze to kobieta wtedy dyktuje tempo, może robić przerwy kiedy widzi , ze facet jest już blisko, wszystko zależy od niej

Gość ja tak robie
wydaje mi sie ze niedoswadczony, ale jak o tym mowi to robi z siebie zawadiake niezlego, ... wyolbrzymia ile to on nie mial itd. wedlug mnie stery w łóżku należą do faceta -i wtedy jestem zadowolona, a w naszym przypadku chyba nigdy się tak nie stanie, wlasne widac, tak jak ktos wczesniej napisal ze to ja sie bardziej przejmuje jego oczekiwaniami i tym czy jemu jest dobrze, niż on mną :(

Gość ja tak robie
wiecie co jest w tym dla mnie najgorsze :( że on tak jakby uwaza że jest swietny, tylko to przeze mnie nie jest super, tak to czuję, nie powiedział tak, ale tak mi sie wydaje, przy bylych czulam sie w lozku dobrze, akceptowana, a on jakos mnie wpedza w kompleksy chyba, a siebie wybiela

Gość lachudra
a co w nim jest super? że rusza biodrami w przód i w tył?? albo najlepeij lezec na plecach i nic nie robić :D no ogier na maxa :D :D :D

Gość lachudra
może najwyższy czas uświadomić go, że nie jest wcale taki super ;) waląc prosto z mostu, jak nie masz odwagi walnij sobie setkę ;)

Gość to autorka jest nieźle
walnięta :classic_cool:

Gość ja tak robie
niby dlaczego jestem walnięta?? dlatego że mam problem?

Gość ja tak robie
jak próowalam z nim o tym rozmawiac, to powiedział że "popracujemy nad tym i bedzie nam najlepiej, lepej niz z kims innym", a jak mówiłam że nie jest tak dobrze jak mogloby byc, to mowil że z tamtymi bylo OK (czyli wyszlo że ze mną nie jest) !!