Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niulsaaa

Co studiować?

Polecane posty

Gość Niulsaaa

Witam. Chciałabym studiować dziennikarstwo i jeszcze jakiś inny, drugi kierunek .. Tylko nie wiem jaki. Myślałam nad public relations, socjologią, kulturoznawstwem albo filologią polską ... Co radzicie?

Gość inż
PR socjologia i te inne gowna. ...moze same studia ciekawe ale co dziewczynko chcesz robic po tym w zyciu? moze sie ze 2 razy wypowiesz we wiadomosciach i na tym koniec kariery. idz na studia technicznie, po ktorych bedziesz miec tytul inzyniera. po takich studiach czeka szeroki rynek pracy. ale coz obraz polskiego szkolnictwa....daleko za murzynami, matma w szkole wykalda przez idiotow zaledwie po maturze, dlatego mlodziez boi sie jej jak ognia i politechniki swieca pustkami a uniwerki sa przepelnione. i inzynierow do porzadnej pracy za dobre pieniadze nie ma i nie bedzie. polskie, humanistyczne szkolnictwo.... dobrze ze stad zwialam

Gość PR
studiuj PR z dziennikarstwem tak jak ja to jeden kierunek

Gość gość
sorrki, ze odświeżam tak prehistoryczny wątek, ale szukam inspiracji. Na maturze zdawałem angielski rozszerzony, wos i historie. Jaki kierunek polecalibyście?

Może na UTH Chodkowskiej w Warszawie znajdziesz jakiś interesujący? Jest tam sporo ciekawych specjalności, jak na przykład Zarządzanie i PR w przedsiębiorstwie, E-marketing i nowe media, Kryminologia i kryminalistyka, Bezpieczeństwo w cyberprzestrzeni, czy Home design. Na ich stronie internetowej www.uth.edu.pl znajdziesz więcej szczegółów. Ja tam studiuję i jak najbardziej mogę polecić. Co prawda w sesji jest urwanie głowy :D, bo jest masa egzaminów i nauki, ale taki już los studenta :D. A i uczelnia stawia na praktykę, to według mnie spory plus. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą :)