Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana dzisiaj___

jest sobota, zbliza sie wieczor, ktory spedzam sama.

Polecane posty

OKO ZA OKO APELUJE_czytaj moje posty uwazniej. Napisalam, ze czepiają sie mnie sami prostacy- nie bede tolerowac niektorych rzeczy. Wiem ja nie jestem idealem, generalnie mam siebie za brzydactwo. Ale nie oznavcza to, ze mam sie z kims wiązac tlyko po to by ktos był..... ja chce tylko kochac...

Gość oko za oko
jeśli jesteś brzydactwem to nie masz zbytnio wyboru do facetów , więc lepiej łap okazje i się ich chwytaj bo może jakiś facet którego uważasz za idiotę Cię naprawdę kiedyś pokocha :)

to juz wole byc sama jak mam sie łapac byle kogo...... kurwa mam ochote umrzec!

Gość sama tez...
a moze zamiast sie dolowac porozmawiamy o czyms przyjemnym... ja np. mam chcec sie napic adwokatu ale nie mam go w domu i zostaje mi tylko kakao :)

a ja pije martini ze spritem i z lodem ale mam chęc na wódke! zaraz ide do sklepu!

Gość oko za oko
ja bym na Twoim miejscu się nie załamywał tylko działał , bo nie masz nic do stracenia :)

mam dzis jebanego doła(wiem kobiecie nie wypada przeklinac ale dzis musicie mi wybaczyc). A co mam działac????? Co zalozyc torbe na glowe i dzialac? DAJ SPOKOJ a swoja drogą dziwne, ze podczas okresu wyglądam ladnie, tzn podobam sie sobie i mysle zawsze"przeciez jest wszystko ok ze mną" a potem za kilka dni znowu to samo. Jakies hormony czy co. A dodam, ze mam 21 lat.

Gość oko za oko
chodzisz pewnie w takie miejsca gdzie przebywają pustaki , to się nie dziwię że tracisz głowę :)

Gość oko z aoko
poza tym każdą kobietę da się "zrobić" na 3 razy ładniejszą tylko trzeba chcieć i sie trochę postarać :)

Gość sama tez...
nie jestes wyjatkiem w wahaniu nastrojow, ja mam 20lat i raz na trzy dni przechodze kryzys, wahania nastrojow takie ze masakra

DO SAMA TEZ Ja mam tak samo. Dosłownie kazdy dzien inny. Jeden taki, ze mam doła, normlanie chce sie zabic, drugi juz OK. W miare funkcjonuje. Ale wiecie co-ja non stop obsesyjnie mysle o swoim wygladzie. Nie wiemczy to kompleksy czy jakas choroba psychiczna juz......:(:(:(:(:( DO OKO Jejku chodze tam gdzie kazdy mlody czlowiek puby, galerie, czasem kluby, spacerki, kino, na tańce, szkoła, praca.... czyli standard.

OKO ZA OKO wiem, ze ciuszki, makijaz, fryzurka, sposob poruszania sie a przede wszystkim wiara w siebie, pewnosc i szacunek do wlasnej osoby duzo dają ale jak mowilam mam wahania nastrojow a dzis sie czuje wyjatkowo paskudnie. Ale dziekuje za ciekawa wymiane zdan. I kulturalną.

Gość sama tez...
heh ja to mam kompleksy na punkcie swojego wygladu do takiego stopnia ze czasem nie chce nigdzie wyjsc zeby mnie inni nie musieli ogladac, a w lustreze to na siebie patrzec nie moge... nienawidze swojego wygladau

Gość oko za oko
osobowość emocjonalnie chwiejna....tak mi się wydaje...powinno się to ustabilizować w ciągu najbliższych 5 lat - dlatego facet byłby najlepszym rozwiązaniem - masz jeszcze czas i korzystaj z niego jak najlepiej potrafisz :)

DO SAMEJ Jakbym slyszala siebie. Ja mam identyko. Tzn. tez czasem wydaje mi sie, ze wygladam jak zjeb wiec odwoluje spotkania, nie chce wychodzic nigdzie itp czasem gapie sie po kilka godzin wlustro i rycze. nie umiem wymienic zadnej pozytywnej cechy. OKO ZA OKO Słonce nie jestem jakąs desperatką, mialam kilku facetów w sowim zyciu, ostatni zwiazek dal mi niezle po dupie a trwal prawie rok. Te chwiejne nastroje mam juz jakies 6 lat wiec to nie osobowosc tylko cos innego chyba....nie wiem sama :(:(

a co ja mam powiedziec... Mialem isc dzisiaj na wesele i nie poszedlem bo nie mam juz partnerki, tak jakos sie stalo... odeszla do innego ? nie wiem juz sam... Nie chciala mnie zabrac ze soba... No nic nie bede sie zamartwial !! Poszedłbym sobie gdzies ale nie mam z kim, do kogo nie zadzwonie to slysze tylko, dzisiaj... albo nie moge bo cos tam... nastepnym razem...

hahhahahahahaaha i kurwa dobrze ci tak! zdychaj w samotnosci brzydulo

tarysman tez dzisiaj tak mialam. Nikt nie ma czasu albo kazdy zajety. i siedze jak debilka, szkoda ze nie mieszkasz blisko to bysmy sie razem wybrali upic za te jebane zycie

greq przypomnial mi sie refren grammatika CHCWD ZA NIEPRZEMYSLANE SŁOWA. :]

Tomek TMT łoł... Ja jestem po prawie 5 letnim zwiazku... z planami na zycie itp teraz juz bez planow... freeeeeeeeee........... :(

warszawa sie klania ale moja rodzina to rowniez mazury w strone Łomzy

mazury i strona Łomzy , juz mi sie myli wszystko ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość sama tez...
mam dosc wszystkiego dzisiaj a teraz siedze i czekam az moj luby zechce wejsc na gg albo skypa i pogadac, tak bardzo za nim tesknie

zdołowana dzisiaj___ to dokladnie tak jak ja... zaraz mnie cos trafi po prostu!!! weekendowy wieczor a ja sama w domu...:/ co za los... no nie potafie w miejscu usiedziec, a wszyscy albo wyjechali (w koncu wakacje), albo zajeci albo niewiadomo jesczze co... ja nie moge weekenu w domu usiedziec, weekend slizy kurde do czego innego :P eeech

tarysman Kurna jak pech to pech:P WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOLEZANCE!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDRÓWKA KOCHANA, DUZO KASY, WIARY W SIEBIE I WŁASNE MOZLIWOSCI I JAKEIGOS SAMCA PORZADNEGO WARTEGO CIEBIE:*:*:*:*:::*:*:*::* pije własnie twoje zdrówko :)

talk 2 me ej no widzisz mamy cos wpsolnego;) masz racje wakacje, weekend naprawde chujowo spedzac samej wieczor podczas gdy masz glupie wrazenie ze wszyscy sa szczesliwi i sie bawią gdzies.

Gość sama tez...
dobrze ze istnieje internet to zawsze mozna komus powiedziec jaki sie ma podly nastroj, przynajmniej mozna poudawac ze ktos cie slucha...