Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana dzisiaj___

jest sobota, zbliza sie wieczor, ktory spedzam sama.

Polecane posty

Gość pizzerka
a ja mam i nazeczonego i dziecko a mimo to i tak siedze sama w sobotni wieczor....powinnyscie sie cieszyc bo przynajmniej macie nadzieje a ja juz nie://!

ja piuernicze...swiat jest okruytny....dzisiaj jak bylam naspacerze, wszedzie dookola doslownie same pary... az mi glupio byo, ze sama sie gdzies wybralam.. niech to szlag trafi;/

Gość Only_ pussy
Zdołowana, pozwól, że ja ocenie. Idę ul;icą nie wiem jakby była piekna kobieta nie oglądam sie za nie, zeby nie myslala, ze jest bog wie co, Podawaj statystyki, ale juz !!! :D

dominika ale u mnie to tez problem polega na tym, ze mysle o swej brzydocie non stop, naprawde gapie sie w lustro i rycze..... albo odwoluje spotkania bo wydaje mi sie, ze wygladam w danej chwili jak zjeb. :(

Hej. Ja tez siedze sama w domu... Moj facet wlasnie wraca do domu z Holandii, byl tam dwa tygodnie a ja procz pracy to w domu siedzialam... ale rozumiem Cie doskonale jak sie czujes. Wyobraz sobie ze ja tak mialam trzy lata, czyli bylam sama a wokol mnie same pary, i jak na zlosc wszyscy szczeslwi, zakochani... tylko nie ja... ale zmienialm podejscie i zaczelam wychodzic. wychodzialm na imprezy ze znajomymi ( ktorzy byli w parach tylko nie ja) i powiem Ci ze, poznalam wielu ludzi.. spodobalo mi sie to, ze szlam tam z nastawieniem, ze chce sie wybawic a nie ze chce kogos na sile poznac... im bardziej szlam z takim zalozeniem tym wiecej osob poznawalam... Przelam sie i sprobuj gdzies wyjsc :))

Gość lelum pollelum
widzę że samotne kobiety się marnują , oj szkoda szkoda

only....... jakie statystyki kolego drogi?? :(

lelum ( z pani basi:P) Marnują baa a co mamy robic.... same w sobotni wieczor albo sie pije albo marudzi.....

nie czytalam jej bo od jakiegos czasu tak po prstu moje samopoczucie samo siepolepszylo :P tylko ten dzisiejszy, samotny wieczor...:/

talk 2 me skarbie ale jak to sie stalo?wzielas sie w garsc czy nie masz takich napadów depresyjnych jak ja?

talk 2 me ja tez sie glupio czuje jak widze pary....strasznie mi przykro i tak nieswojo....zazdrosna jestem............

hej z jaka dziewczyną?bo nie zczailam o co kama?? ja tez chce:(((((((((((((( pussy pisz mi ttuaj natychmiast!

Gość lelum pollelum
elum ( z pani basi ) Marnują baa a co mamy robic.... same w sobotni wieczor albo sie pije albo marudzi..... no właśnie , babskie marudzenie a działania brak .......... :D

Gość Only_ pussy
Nie wierze, że jesteś brzydka strasznie! Każda kobieta może mieć fajnego faceta tylko musi się potrafić sprzedać i to nie chodzi o zły sens tego słowa. Nikt nie chce zakompleksionej kobiety. Uwierz w siebie!!

niedawno obserwowalam tu na kafetaki topik, i ta dziewczyna, ktora podala tytul ksiazkik pocieszala inne, ktore mialy jakies kompleksy, byly same tec... nie pamietam juz jaki byl tytul topiku niestety:( generalnie polecala ta ksiazke, ponoc bardzo jej pomogla. zaznaczyla przy tym, ze wykonywala cwiczenia, ktore autorka ksiazkiwymyslala, nawet, jesli wydawaly jej sie glupie

lelum Hej czemu uwazasz, ze skoro siedzimy na kafe tzn. ze jestesmy desperatkami, ktore nic nie robią?ja robie i to duzo! wychodze z domu czesto! naprawde!! staram sie! ale czasami nie wychodzi. Prosze nie oceniaj tak pochopnie. PS. komar mi tu lata przed monitorem jakis;/!dziad!

Gość dzidzetta
Gdybym nie miala meza to bym na disco szalala ale ze mam to tom nie szaleje. poza tum zle sie czuje i mam bole. musz eisc do lekarza a sie boje.

pussy Ale jak to sie dzieje, ze gdzie nie wyjde czepiają sie mnie typki spod ciemnej gwiazdy lub nieudacznicy? Ja na zewnatrz staram sie byc tarda ale moze podswiadomie oni to wyczuwają. mi anwet fajne ciuszki nie pomagaja ani makijaz...... :(:(:( OGÓLNIE jesli znacie jakąs metode,procz talk 2 me czyli ksiazka, to polecajcie .chce poprawic swoje zycie. Najgorzeej ze nie mgoe zniesc swego wygladu-glowny problem.

Gość sam tez...
to ja tez pomarudze, moj chlopak za granica nie ma go przez najblizsze 3tyg, na dodatek dzisiaj spierdzielilam caly tydzien diety, poklocilam sie z matka, wydalam sporo kasy na samochod bo mi sie cos tam popsulo i nie moge sie upic z tych powodow bo nie mam w domu ani kropli alkohlu, tylko sie pochlastac :(

dzidzetta napisz w poniedzialek co dolega(a teraz co Cie boli). talk 2 me ucieka mi ciagle:) spryciarz jakis sie trafil:) I co Kochana sis Cie nie wygonila:P?fajnie, ze zostalas:*

dzidzetta - a co Cie boli:( ach... ja tez chetnie poszlabyum potanczyc.. P.S. nie chce zapeszac,ale siostra usnela:P

Gość dzidzetta
sprobujcie podrywac wy. mojego meza zaczepilam ja.

zdołowana dzisiaj___ :* a pijesz dalej?:P bo ja sie zastanawiam... nie chce mi sie tylko do kuchni isc zrobic drinka:P

talk 2 me juuuuuuuuuuhuuuu to nie wykonuj tam gwaltownych ruchów:P:P:P zeby jej nie zbudzic, niech spi sobie smacznie:) sama Skarbie ale masz faceta, przeciez jest Ci z nim dobrze tak??Kochacie sie nawzajem?

Gość dzidzetta
talk to me - boli mnie w podbrzuszu. lapia mnie takie ataki. moja mama mysli, ze to ciaza ale ja watpie. boje sie, ze to choroba.

dzidzetta - ja tk nie potrafie :P jedyne co potrafie to dluuugie spojrzenie i usmiech :P z reszta jestem z tych co wola byc zdobywane:P

talk 2 me pije pije:) tylko teraz zagryzamzeby sie nie zbełtac:P To Ty sie niunia nie ruszaj bo sis zbudzisz i dupa bedzie:P dzidzetta ja w zyciu nie poderwe faceta bo uwazam, ze to facet powienen zdobywac kobiety, poza tym nie umiem i balavbym sie osmieszenia..........:(:(:(ale zazdroszcze odwagi

Gość dzidzetta
i naprawde probujcie zaczepiac same. faceci czasem sa niesmiali.