Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana dzisiaj___

jest sobota, zbliza sie wieczor, ktory spedzam sama.

Polecane posty

Gość Only_ pussy
Jeśli nie zaakceptujesz swojego wyglądu i siebie będzie Ci ciężko. nie jestem mega przystojny, ale gdy budzę się i przeglądam się w lustrze myjąc zęby myślę sobie, Mateusz do jasnej kur.wy jesteś zajebisty koleś. świat jest piękny i daje tyle możliwości. Korzystaj z jego piękności. Przełam się. A tak w ogóle jak Ci na imię?

zdołowana dzisiaj___ postaram sie:P teraz sprobuje cichaczem pojsc do kuchni... napije sie, a co :P

dzidzetta O kurcze, a mocno to boli?Zrób test, a najlepiej do lekarza własnie, moze to cos z wyrostkiem?? Napisz potem co lekarz powiedzial. Leki pomagaja jakies:(?

Gość dzidzetta
ale nie musi byc to nachalny podryw. np spytajcie sie czy ma zapalic, albo ktora godzina albo czy krzeselko wolne. jak zainteresowany podlapie haczyk a jak nie to po prostu powie nie i tyle.

Only_ pussy - masz ladne imie:)fajnie miec takie podejscie jak ty, nam kobietom przychodzi ono o wiele trudniej niestey

Ada:) Rozbawiles mnie troche tym ostatnim postem (tak pozytywnie) :) Staram sie nad tym pracowac, jak mowilam czytuje poradniki, bylam na terapii u psychologa-z marnym skutkiem.... Ale cóz.... mam wrazenie, ze to syzyfowa praca. Ale dziekuje Ci Kochany za rade"*

Gość dzidzetta
zdolowana- mam fazy, ze nie boli a potem mnie lapie taki skurcz. najgorsze ze mieszkam w malym miescei a apteka zamknieta bo urlop. ale w przyszlym tygodniu jednak pojde do lekarza.

Gość sama tez...
zdolowana tak kochamy sie i jest nam raczej dobrze ale cholernie za nim tesknie...a teraz to sie wscieklam ze on jeszczesie nie odezwal, wy sobie dalej siedzcie a ja ide sobie poplakac w samotnosci...

dzidzetta Ty to odwazna kobietka jestes:):) Moze to i dobry pomysl, musze przetestowac:) Kochana co z tym brzuszkiem?Napisz!!! talk 2 me Hehe ej to po cichutku tam:) zebys mi wrocila spowrotem:) Ja sącze martini z cytrynką i lodem:)

Gość Only_ pussy
Dziwi mnie, że kobiety myślą, że mężczyźni chcą tylko modelek pięknych i zgrabnych. A tak naprawdę kobiety które znają swoją wartość i są mocne psychicznie są niezwykłe i zjawiskowe. Jedyna osoba która może Ci pomóc tom Ty sama :) Dziewczyny podajcie swoje imiona :) Będzie raźniej.

sama Prosze zostac i nie plakac:) Nie znam sytuacji ,ale poczekaj moze sie odezwie:) Zostan z nami:) jak poczytasz te glupoty zrobi Ci sie lepiej na serduszku:) nooo uszy do góry:) dzidzetta kurde to w poniedzialek marsz do lekarza:)! I napisz co jest grane.

Gość dzidzetta
no jak dowiem sie to napisze. moze rzeczywiscie mam w sobie bakby bo okresu tez nie mialam. jak sie dowiem dam znac.

Własnie napiszcie wiekimie i miejscowosc:) ADA 20 wawa talk 2 me jest zgliwic i ma 21 latek ale imionka nie podala zołza:P dzidzetta moze rzeczywiscie to dzidzia:) cieszylabys sie:)?

Gość still alone
hej :( ja tez jestem sama w domu, jak co weekend (każdy weekend wlaśnie tak spędzam). Chlopy mnie nie chcą i jestem brzydka- tak samo mialm 2 "chętnych" ale...tylko dlatego ze nikt lepszy im się chwilowo nie trafil.... :( zawsze jestem tą "awaryjną"! Ale przyznaję że ja do facetów raczej się w ogóle nie odzywam, zbyt nieśmiala jestem.....(a raczej nie nieśmial tylko niepewna siebie i nie mająca o zym gadać, bo ROZMOWA to wbrew pozorom też cięzka sztuka!! ) pozdro...

pussy -matuszu Ty tez sie przedstaw Nie chce byc uznawana za jakąs pięknosc, naprawde pracuje nad soba, wiem, ze pewnosc siebie to polowa sucesu. Ale mam dobre dni jest ok zobacze siebie na zdjeciach czy w lusterku i juz jakis dół, zlosc...... nie moge scierpiec ze tak wygladam:(:(:( moze i sama sie nakrecam ale brak mi sil juz

Gość still alone
też nienawidze wlasnych zdjęć...dobijają mnie i sprowadzają na ziemię ;(((((

Gość dzidzetta
Mysle, ze bym sie cieszyla choc nie ukrywam, ze troche by mi pokrzyzowala plany od niedawna pracuje. no ale coz...na pewno bym ja pokochala niezaleznie od tego czy planowana czy nie.

still alone Ja jestem dosc otwarta, wypracowalam to w sobie. Nie boje sie juz buzi otworzyc. Ale brzydoty swojej nie moge zniesc.......... zostan z nami jesli chcesz:)napisz skad jestes wiek imie:)

I'm back :) dzidzeta - wspolczuje... koniecznie idz do lekarza.. bede rzymala kciuki!:) sama - wazne, ze masz ukochanego! moze musial zostac dluzej w pracy? wazned ze kochasz i jestes kochana:) a kiedy Twoj luby wraca?

dzidzetta a masz dzieciątko juz jakies:)? A maz? myslisz ze bylby szczesliwy:)?

Gość still alone
Tarnów 21 Ania

talk 2 me:) Imionko Twoje to......:)? Laski przedstawcie sie:)

Aniu miło mi:) Talk 2 me jest w Twoim wieku a ja o rok mlodsza:)

Gość dzidzetta
Dzieciatek jeszcze nie mamy, ja niedawno studia skonczylam i od niedawna realizuje sie w 1 pracy. maz z pewnoscia by sie cieszyl, bo o tym, ze chcemy dzieci mowimy sobie od dawna. raz sie zdarzyl juz falszywy alarm i jak sie okazalo, ze to nie ciaza widac bylo wyraznie, ze mu zal bylo.

Gość Only_ pussy
Nie będę owijał w bawełnę. Jestem gówniarzem który ma 18 lat. Lecz dużo swojego czasu poświęcam na zrozumienie psychiki kobiet. Wyobraźcie sobie faceta który użala się i mówi, że jest okropny. żadna by go nie chciała. Kobietki moje :d musicie być silne!!! Na pewno macie wspaniałe osobowości, a z tą brzydotą przesadzacie. Pracujcie nad sobą, nad swoja psychiką.

Zdolowana - w kazdej kbiecie jest piekno, w kazdej... tylko trzeba je odkryc, bo niektore umiejetnie je ukrywaja:) poza tym... wiesz, my czesto portownujemy siebie do tych pieknych modelek z tv i gazdet... ale jak tak przejdziesz ulica to ile takich spotkasz? bardzo malo... one nie sa prawdziwe bo obrobione w photoshopie... poza tym nie kazdy musi byc piekny jak te kobiety uznane za wzory, idealy, kazdy ma swoja urode, swoj charakterystyczny i niepowtarzalny wyglad, z ktorfego zawsze moze bic piekno, zwykly usmiech spraeia, ze czlowiek staje sie piekniejszy, na[rawde!:)

Gość Only_ pussy
Zdołowana jak Ci na imię?

zdolowana - niech Ci bedzie, dokoncze zeznania:D Żaneta jestem i milo mi Was wszytskich poznac :D