Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana dzisiaj___

jest sobota, zbliza sie wieczor, ktory spedzam sama.

Polecane posty

sama tez lalko a o cos powaznego poszlo? moze sie pogodzicie co?

talk 2 me oj zwielką chęcią , powaznie:) Sama nie martw sie , jelsi to silne uczucie to klotnie miną, ale pamietaj tez by nie dac sobie wejsc na glowe. Matko ale bym sie do kogos przytulila, wiecie co troche sie juz najebalam...........

Gość Jolka....
ja też siedze w domu w tle słucham sopotu moj szykuje sie na jutro nad wode a ja tka tez troche samotna sie poczułam

zdolowana... wem co czujesz, bo ja tez mam czasem taka potrzebe, ale nie do kogos tylko do ex... niestety...

a o przytulaniu to mi nawet nie mow ... moge zrezygnowac ze wszytskich imprez swiata, zeby tlyko sie do kogos przytulic:(

talk 2 me Ja pierdole co sie proobilo zeby to czlowiek byl spragniony tak milosci....ze duzo by oddal za przytulenie.... kurwa tarysman juz mi sie pierdzielą litery, wlasnie ja tez bym sie do ex przytulila bardzo mi go brakuje mimoze zachowalsie jak swinia CZUJE SIE BRZYDKA, GLUPIA, NIEPOTRZEBNA, SAMOTNA WASZE ZDRÓWKO!

Gość tezsamotna
mam podobny problem....jestem na urlopie i spędzam go sama...dziecko moje ma 17 lat i nie chce spędać ze mną czasu..i jeszcze mówi żebym sie przyzwyczaiła bo co będzie jak się wyprowadzi..też nie chodzę z parami na imprezy bo mi przykro

Gość sama tez...
ja tak abrdzo chcialabym sie przytulic do mojego Misia ale nie moge bo on jets jakies 3tys km stad :( a wogole to chcialabym cos wiecej niz przytulanie :P

tez samotna Własnie! czlowiekowi samotnemu chce sie plakac na widok milosci. To normalne :( pamietaj tez by nie ograniczac corki....kurcze popieprzone to wszystko:(:(:( ja to juz nie wiem nic......

sama tez no prosze prosze:P:P:P kurde jak mowisz o przytulaniu do swojego chlopa to az mnie cos w gardle sciska...ja sie moge przytulac do poduszki....... Boze dziewczyny ja placze:(;(!

Gość tezsamotna
i najlepsze jest to że trzymam się nie źle..ale każdy facet szuka kasy,btyki i sexu

Gość tezsamotna
nie płacz walić to wszystko...

no to pije dzis z wami :classic_cool:. cholera coli nie mialam i pije z jakims sokiem - obrzydliwe :P ale czego sie nie robi dla......dla poprawienia humoru :P jestem dzis tak nastawiona, ze wyszlabym gdzies na miasto nawet sama haha, ale jak ideiotka bede wygladac....:P

Gość tezsamotna
albo płacz....sama tak tez robię.....

laski osiągam dno chyba :( a ten tomek wypisuje te zdanie na kazdym temacie, juz mnie wkurwia!

Gość sama tez...
ja przez najblizszy czas niestety tez moge tylko myslec o przytulaniu sie do poduszki...niestety

Gość tezsamotna
tez miała taki pomysł......żeby wyjść...ale legł w gruzach..po piwku..

Gość tezsamotna
i nie będziesz miał..zapewne

ja sobie nawet zycia nie umiem ulozyc, wszystko mi sie pierdoli..... a najgorzej mnie wkurwia moja brzydota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laski moze wy wiecie jak to jest ze podczas okresu czuje sie dobrze ze soba, podobam sie sobie a przez reszte dni chujowo. cos z tymi hormonami nie tak?!

tarysman nie bede sie osmieszac. Nie umiem siebie zaakceptowac. to chore zeby myslec o swoim wygladzie non stop i wkurwiac sie i ryczec przy kazdym spojrzeniu w lustro:(:( laski ja bym wyszla z wami najchetniej!

zdołowana dzisiaj___ - hehe no jasne... ja dzisiaj zrobilam sie na bostwo i czuje sie fajnie :P sluchaj.... mialas faceta, czyli podobasz sie mezczyznom, czyli jest OK! daj spokoj z ta brzydota... musisz sobie powtarzac, ze jest dobrze:) ja tez miewam takie dni... kazda je miewa, ale co zrobic... JEST DOBRZE!:)

talk 2 me dobrze , ze chociaz Ty masz dzisiaj zajebisty humorek. A moge spytac ile masz lat? z ciekawosci?