Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana dzisiaj___

jest sobota, zbliza sie wieczor, ktory spedzam sama.

Polecane posty

zdołowana dzisiaj___ - no tak trzymac!!!:*:* moze sprobuj z ta ksiazka, moze pomoze:) Mateusz nalezy Ci sie nagroda:D

A teraz wskakuja do łózeczka , poczytam skązike i spaciu:) Dziekuje za wspaniałe rozmowy z Wammi:) Dzieki Wam ten wieczorek byl bardzo przyjemny:) mam nadzieje, ze jeszcze tu Ktoś kiedys zajrzy do mnie:) O ile temat nie zdechnie:) Całuski Kochani :*:*:*

Gość Matteusz18
Widzicie fajnego faceta. Nie bójcie się to przecież nieznajomy facet, którego być może nigdy nie spotkacie. Spój mu prosto w oczy i się uśmiechnij serdecznie. Jeśli nawet by coś takiego zrobiła na ulicy nieatrakcyjna dziewczyna to z chęcią bym ją poznał bo wiem, że nic tak nie rozwija ludzi jak poznawanie nowych ludzi :D Kobiety!!! Pewność siebie, fajne ciuchy, poczucie własnej wartości, pierś do przodu i świat należy do Was. I jakaś pasja. I wyjdzie z tych cholernych domów, a nie spędzać mi tutaj przy kafeterii wieczory!! :D Kto siedzi w domu ten się nie rozwija. chodzić na imprezy, koncerty. Nie robić z siebie ofiar. Ktos Wam musi kopniaka dać na rozpęd i chyba to jestem ja ;p

zdołowana dzisiaj___ skad, nie gniewam sie:) mi sie to slowo zle kojarzy, ale skoro w dobrym znaczeniu je wymawialas to nie bylo sprawy:D:D:)ale zebys nie myslala, ze ja tka bezproblemowa jestem co do swiojego wygladu.... to niestety tak nie jest... po cos zapisalam tytul tej ksiazki:P ale ze dzis mam dobr dzien to sie naprodukowalam troche zeby Ciebie podniesc na duchu:P:*

Gość Matteusz18
Też idę spać. Dobranoc :*

Ada - dobrze:) mam nadzieje, ze jeszcze sie uslyszymy!:)dobrej nocy:):* Matteusz18 - zebys wiedzial :P na Ade kopniak zadzialal :D

Gość Matteusz18
Oby :) Mam nadzieje, że to nie jest słomiany zapał, ale prawdziwa ocena sytuacji i zmiana postępowania oraz stylu życia.

dzien dobry czesc i czołem robaczki:) Ja juz na nogach a to za sprawą kaca,ktory mnie dopadł:)hehe A po wczorajszej gadce od razu mam lepszy humor.:P:P:P meldowac mi sie tutaj:>:>

Skarby meldowac mi sie tu:) mam ochote z Wami pogadac:) Tymczasem lece na słoneczko :) Moze sie troszke opale:) CALUSY:* zajrze za jakis czas:*!

ja sie melduje:D:D wstyd sie przyznac, ale jeszcze lozko rozwalone.... a ja w pizamie:D ale w końcu wakacje sa:P ide się troche ogarnąć, cos porobic, potem zajrze i zostane na dluzej:)

O fajnie Żanetko, ze zajrzalas:) Ja własnie wrócilam ze słonka, troszke sie opaliłam. Humorek dzis w miare, staram sie nie patrzec w lustro by nie popsuc go:) Na pewno bede jeszcze wieczorkiem PS. ale dzis mocno grzeje:):)

Gość Matteusz18
witam :) Rzeczywiście mocno grzeje słońce. Rodzicie kupili basen ogrodowy :D To teraz będę miał dopiero zajęcie. Pozdrawiam ;p

Gość spierdalac-dzisiaj jest
niedziela glaby

grzeje a ja caly dzien w domu :( uziemiona jestem, bo czekam na wazna wiadomosc, a tak mnie ciagnie na dwor...ehh

Gość nikt istotny
Każda dziewczyna jest piękna i mówię to z całkowitym przeświadczeniem. Bez znaczenia czy teraz się śmiejesz, czy siedzisz sama w pokoju, czy myślisz o sobie jako brzydkiej. Jesteś piękna. I musisz to zrozumieć. Bo cała sztuka polega na tym, że to nie wszechświat tworzy Ciebie, tylko Ty go tworzysz. Pamiętaj o tym. Więc jeśli tylko siedzisz gdzieś w swoim pokoju i nie wiesz co z sobą zrobić, myślisz - Kurczę, kim ja jestem. Nie mam gdzie wyjść, nie mam znajomych, nie chcę byś samotna. Ciągle "nie chcę tego, nie chcę tamtego". Przestań wreszcie! Mówisz i myślisz o tym, czego nie chcesz! Wspomnieliście tutaj o "Sekrecie". Powiem Wam jak ja to wszystko widzę. Nie ma większego znaczenia w co uwierzycie; czy będzie to "Potęga podświadomości" Murphy'ego, "Proś, a będzie Ci dane" Hicks, "Obudź w sobie olbrzyma" Robbins'a czy reszta tego typu książek. Tutaj chodzi po prostu o to, by zbudować w sobie świadomość tego że mogę wszystko! Książka jest o tyle niesamowitym zjawiskiem, że siedząc i trzymając ja w rękach mamy wrażenie rozmowy z kimś. Takiej naprawdę szczerej. Ja porównuję to wszystko do silnej modlitwy, choć sam nie mam nic wspólnego z religią. Człowiek myśli o czymś, nieustannie pragnąc tej rzeczy. "Stajesz się tym czym są Twoje myśli". I to całkowita prawda. Jeśli myślisz o czymś nieprzyjemnym, bez znaczenia czy swoje samopoczucie nazwiesz frustracją, niezadowoleniem - Twój nastrój będzie zły. Ja całkowicie wierzę w to, że mogę się czuć dobrze. Wy również możecie w to uwierzyć, doświadczać tego co dobre. Czy nie wszyscy pragniemy cieszyć się życiem? Każdy tego chce, ale większość z nas po prostu przesypia moment który nam się natrafia. bo cieszenie się życiem polega na pójściu za impulsem. To chwila, kiedy nie ma czasu na zastanowienie się nad tym czy ta rzecz jest dobra czy nie - ja jej chcę, chcę ja przeżywać! I na tym to wszystko polega. Ludzie popadają w brawurę życia, odchodzą od tego co spontaniczne a przecież to tylko zabija kolory życia. Jestem sam. Często spędzam wieczory w taki sposób jak Wy. Ale wierzę w to, ze mam siłę i moc by zmieniać to wszystko z dnia na dzień. "Nie bój się wejść na stopień. Nie musisz widzieć całych schodów, po prostu wejdź na pierwszy stopień". Jeśli zaufacie sobie, że idziecie w dobrym kierunku, życie zaprowadzi Was tam gdzie tylko chcecie. Nie mów mi, że masz brzydkie włosy, krzywy nosek, małe oczka mówię dość! Jesteś piękna. Zamknij oczy, powiedz sobie na głos czego tak naprawdę chcesz. Już wiesz? Świetnie! Przestaw się z myślenia typu: "nie, to nie dla mnie" na myśli: "tak, jestem tego warta". Cała zabawa w życie polega na tym, by na każdym kroku dostrzegać to co dobre. Być wdzięcznym za to co masz, czego doświadczasz. Wiem, że nie zawsze jest pięknie. Ale co to ma za znaczenie? To jak się czujesz zależy wyłącznie od Ciebie. Idąc przez ulicę ze smutną miną pokazujesz ludziom, że nie jesteś w nastroju by cieszyć się tym co Cię otacza. A gdy zmienisz smutek na uśmiech, zrobisz sobie nową fryzurę, ubierzesz w śliczna sukienkę wszechświat będzie chciał zwariować na Twoim punkcie. Wstając każdego dnia mów sobie, że tak właśnie jest. Że jesteś piękna, wierzysz w siebie, możesz wszystko! A jeśli przyjdzie nam upaść, pamiętajcie że porażki budują charakter. Pokazują nam co było nie tak i dają motywację, by spróbować raz jeszcze. Nigdy się nie poddawajcie! Pozdrawiam. Trzymajcie uśmiech na buziach

Hej robaki:) Dziękuję Tej Osobie wyżej za tak długą, mądrą wypowiedz. Rzeczywiscie chyba masz racje. Pobudziles/as mnie tym do działania i lepszego myslenia o samej sobie. mam nadzieje, ze jeszcze zajrzysz na topik bo chcialabym z Tobą podyskutowac, dopytac sie jak widzisz pewne sprawy,ktorych nie rozumiem. Mateusz łał basen w ogrodzie?! BOMBA! To teraz pewnie bedziesz moczył codziennie dupke;) Żanetko A gdzie Ty sie podziewasz? I skad ten zły nastroj:)? Mi juz przeszedl ten dół. Czuje sie dzis seksownie, atrakcyjnie.... Czuje sie piekna:) Musimy razem jeszcze nad sobą popracowac Kochana AGA Nie zpaomnij, ze mialas napisac wynik wyzity u lekarza:) Jestem ciekawa czy to rzeczywiscie nie dzidzia:) POZDRAWIAM I MILEGO DZIONKA:):):)

Gość nikt istotny
Zapytaj o to co Cię nurtuje, jeśli tylko będę mógł - odpowiem, pomogę. Choć uprzedzam, że jestem Waszym rówieśnikiem. Jeszcze przez moment odniosę się do tego co napisałem. Jestem przekonany, że Wy o tym wszystkim wiecie, tylko górę nad naszymi emocjami bierze strach. Bojaźń przed tym, że spróbujecie czegoś a po chwili zadacie sobie pytanie: po co to wszystko? Tak nie można. Musicie uwierzyć w to, że jesteście doskonałością życia i zaufać sobie, uwierzyć w marzenia. To po chwili okazuje się bardzo łatwe do opanowania. Wpływajcie na swoją podświadomość słowami, pismem. Spytasz czy musisz to robić. A jak bardzo chcesz zmian? Pozdrawiam..

zdołowana dzisiaj___ Kochana jasne, ze tak :D nie opuszcze Cie hehe, razem bedziemy pracowac :):) nad sobą oczywiscie :D ja mialam kiepski dzien, bo czekalam na wazna wiadfomosc i przez to nie moglam ruszyc ani na metr z domu, a slonko swiecilo, ptaszki spiewaly... hehe, ale dzisiaj bylam troszke nad wodą, ruszylam sie domu i odrazu mi lepiej :D aaa i ciesze sie, ze tak sie czujesz!:* to tylko forum, a tak moze pomoc:) nikt istotny - niewiarygodne, ze sa na świecie tacy faceci jak Ty :) albo Mateusz :) fajnie to wszytsko napisales :)

Gość Mattii18
Ja jestem :D

Gość Matii18
Może posłuchali rad :D I zamiast smucić się i dołować poszli się bawić i szaleć. Sam przed chwilą wróciłem do domu.

a może, jeśli tak to trzeba ich pochwalic :D a gdzie to sie szlajales?:D ja dzisiaj tez sporo bylam poza domem, nie ma to jak sie czyms zająć, głupie myśli nie przychodzą do głowy:P

Gość Mattii18
Dziś przez 12h pracowałem :D A Ty co takiego robiłaś?

To z jednej strony Ci zazdroszcze, bo sama nie mogę znależć pracy, a z drugiej współczuje, bo jednak 12 godzin to długo trochę :P Ja latałam po weterynarzach z psem i byłam sie opalac :D

Gość Mattii18
To praca taka domowa była.Pojechałem z ojcem na działkę rąbać drzewo. Potem je ładowaliśmy i rozładowaliśmy. I tak kilka kursów. Długo zeszło. Może napiszesz mi swoje gg na maila. matwoj16@poczta.onet.pl