Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana dzisiaj___

jest sobota, zbliza sie wieczor, ktory spedzam sama.

Polecane posty

Pozostale dziewczyny pisac skad kazda jest i ile lat:) Ada wawa 20:)

Matko pol drinka, a ja juz musze sie kontrolowac w tym co pisze, bo jezyk mi sie rozwiazuje...ale jecszze sie powstrzymuje:P co tam z tym twoim wygladame? masz jakis kompleks? :)pamietaj ze mialas faceta - to cos znaczy. gorzej maja te co od zawsze sa samotne...

Zdolowana, ale mlodziutka jestes... jeszcze wszystko przed Toba... Nie martw sie :D

generalnie to humora mam zryty dzis jak nie wiem co................................... wyszlam dzis sobie sama na spacer bo usiedziec w domu nie moglam dlatego musialam jakos wygladac :P ja piernicze... jeszcze mnie siostra z kompa zrzuca...naet ta odskocznie mi chce zabrac! ;(jak nagle znikne to wiecie co sie ze mna stanie...

talk 2 me a tam cos znaczy. On zawsze gdy chcialam odejsc mowil , ze go stac na ladniejsza, ze sie zawsze zastanawial czemu ze mną jest. Nie powiem on był dosc przystojny. A reszta czyli 2 widze byli ze mną tlyko wtedy jak nie mieli zadnej na oku(jeden wystawil mnie w ten sposob dwa razy). Czyli jak widac. To ze mialam facetow o niczym nie znaczy Wygladam jak idiotka i sie musze z tym bujac dom konca ycia. to takie niesprawiedliwe. Co to za bog co dal jednemu urode, pieniadze, zdrowie, sukcesy a drugiemu nic..... kurwa!!!!!!

pierdole juz chyba glupoty, a ty tarysman czy jak ci?!?!?! ale pierdolca dostaje co za paskudny wieczor, nienawidze sobot ipiatkow dlatego!!!! czuje sie jakf rajer!!!pomocy! niech ktos przyniesie sznurek!

jakbym Cie zobaczyla, to pewnie bym Cie opeprzyla.. bo my kobiey l;ubimy sobie wyolobrzymiac te sprawy, na pewno nie jest takzle jak mowisz!:)

talk 2 me zostan prosze:( łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie odchodz!!!!!!!!!!!!!

talk 2 me nie wyolbrzymiam od kad pamietam sie tak czulam....lazilam anwet do psychologa...... nie moge czasem wytrzymac ze soba.... czyli cos jest na rzeczy, czuje ze cialo to moje wiezienie........

dopiero 22 i co?..... nie pojde spac, za 4 minuty siostra sila zrzuci mnie z kompa i nie bd mogla z Wami ogadac... ico mi zostanie?:(:/

ja naprawede chce zostac, ale wielkiej pasni przeszkadza wycie kompa.... jak sama nie zejddee to mi wtyczke wyciagnie:(

hej to wróc dzis do nas, wszystkie laski poszly spac juz czy co..... widze, ze zostalam sama i jeden rodzynek ale on tez cos przysypia. Ale za wczasu dobranoc i mam nadzieje, ze jeszcze tu zajrzysz Moja Kochana:*:*:*:*:*:*

wszystko, zaczelo sie od noska potem nos, zabki, oczy, usta, kolor skory, wlosy, uszy, figura, tylek, cycki, stopy, dlonie, paznokcie wszystko.........................wygladam jak potwor:(:(:(:(

Gość Only_ pussy
Nie smućcie się dziewczyny. a kocham kobiety. Chętnie bym z Wami porozmawiał i się do Was przytulił. Kocham Was :*

mellygion obys miala racja:(:(:( ale ja juz nie wierze, ze znajde jakiegos faceta z klasą :(

only.... Łatwo powiedziec zeby sie nie smucic.... ja bym chciala kiedys stanac przed lustrem i nie widziec w nim potwora.... i powiedziec -kocham siebie i zycie!!!!!!!!!!

Gość Only_ pussy
Jak wyglądasz?

Only_ pussy - szkoda, ze jerstes tylko literka na pulpicie...:P zdolowna - kazda kobieta ma kompleksy... niedawno tu na forum wypowiadala sie dziewczyna,ktora miala kiedys mase kompleksow, a po przeczytaniu pewnej ksiazki - chociaz podchodzila do niej z dystansem - uwierzyla siebie, a wrecz popadla w maly narcyzm :P jesli chcesz odam Ci tytul bo zapisalam, moze sie przydac w depresji:P

podaj koniecznie!!!!!1 mam juz "potege podswiadomosci" "moc pozytynwego myslenia " dlaczego faceci kochają zolzy" "pozytywne myslenie" "sposoby na depresje" wiec dawaj co szkodzi kolejną przeczytac!

only pussy beznadziejnie naprawde ,tylko jeden normalny facet zabiegal o mnie w zyciu, a reszta.... bylo ich ze 3(obszczymurów). Nie jestem atrakcyjna...wrecz brzydota

Gość Only_ pussy
Zdołowana. Podaj kolor włosów, wagę, kolor oczu wzrost i miseczkę. Zobaczymy czy jest tak źle!!

only pussy wierz mi-beznadziejnie , faceci sie nie ogladaja za mną

Gość sama tez...
widze ze dyskusja wre a ja siedze jak ta debilka i czekam az moj luby zechce sie odezwac przez gg, a chuba jeszcze z pracy nie wrocil, zaraz sie chyba porycze

Gość dzidzetta
cieszcie sie zdrowiem, ja mam meza ale zdrowia juz chyba nie. mam okropne bole i sie boje co to jest. w przyszlym tygodniu ide do lekarza i sie boje.

Hej. Ja tez siedze sama w domu... Moj facet wlasnie wraca do domu z Holandii, byl tam dwa tygodnie a ja procz pracy to w domu siedzialam... ale rozumiem Cie doskonale jak sie czujes. Wyobraz sobie ze ja tak mialam trzy lata, czyli bylam sama a wokol mnie same pary, i jak na zlosc wszyscy szczeslwi, zakochani... tylko nie ja... ale zmienialm podejscie i zaczelam wychodzic. wychodzialm na imprezy ze znajomymi ( ktorzy byli w parach tylko nie ja) i powiem Ci ze, poznalam wielu ludzi.. spodobalo mi sie to, ze szlam tam z nastawieniem, ze chce sie wybawic a nie ze chce kogos na sile poznac... im bardziej szlam z takim zalozeniem tym wiecej osob poznawalam... Przelam sie i sprobuj gdzies wyjsc :))

dziekuje a Ty czytalas?pomogla Ci????????????? A ogladaliscie the secret? te zasady psychologiczne pomagają? znaczy sie metody

Gość dzidzetta
i tez mam dola, ze musze cierpiec.