Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeeeeev3

mam 39 lat, 8 miesiecy i 25 dni i nigdy nie mialem kobiety

Polecane posty

Nie ma co zglaszac widze ,ze jakies modrosci potworzyla ike i sami i chcialem cos od siebie ale kafe mi nie pozwala 😭😭 Chyba do jutra trzeba bedzie poczekac Korjonos 🖐️

Gość
"dlaczego nie mieliście dziewczyny?" Nasza to wina, że się nie podobamy tym które nam się podobają? I niech tylko jedna z was wyskoczy z tekstem o "obniżeniu poprzeczki" to znajdę i kudły powyrywam. "wy po prostu nie szukacie" Akurat ja znalazłem. Niestety nie mogłem konkurować z obcokrajowcem z którym jest związana. "każda potwora znajdzie swego amatora" Truizm "chłopaki nie ma czego się martwić i dołować" A kiedy można zacząć się martwić i dołować? Po nieudanej próbie samobójczej? "inni myślą o was dokładnie to, co sami o sobie myślicie" O dziwo przez szkołę średnią i trzy pierwsze lata studiów byłem nastawiony pozytywnie. Co w żaden sposób nie przeszkadzało dziewczynom w olewaniu mnie. :D "Ale jak można się zwyczajnie poddac?!" Porażki nam się znudziły. "znam wiele fajnych lasek które twierdzą że około 30 już nie ma ZADNYCH wolnych facetów. paranoje. i siedzicie w tej swojej niewiedzy, a czas leci obok... " 30stki to wpierw wybadają czy się nadajesz na potencjalnego żywiciela rodziny zanim okażą zainteresowanie facetem. Poza tym 30stki już się wyszalały i mają spore doświadczenie czego nie można powiedzieć o mężczyznach co nawet na randce w całym swoim życiu ani razu nie byli. Wzięłyby nas w akcie desperacji ale z desperatkami nikt nie chce się zadawać.

Gość to dopiero heca
Nie ma co zglaszac widze ,ze jakies modrosci potworzyla ike i sami i chcialem cos od siebie ale kafe mi nie pozwala A ty tak boisz się :D Ja pierdole co za żenada trzeba umieć byc takim kapciem :D PS.A Samica wielkie swoje madrosci wypisywala a teraz doopa jej zapalila sie i tak kasuje wszystko :D

Gość
Taa. Nie ma to jak zimny prysznic rzeczywistości. Ech... 0,7 chłodzi się w lodówce, napiję się chociaż. Powspominam jak to było kiedy marzenia zdawały się być w zasięgu ręki. Na pohybel wszystkim kobietom.

"kichś powodów traktuje jak człowieka," a czy to nie objaw desperacji że się zakochujesz w koleżance? przecież gdybyś miał normalne relacje damsko-męskie to by pewnie do takich sytuacji dochodziło rzadziej bo nie musiał byś się rzucać na wszystko co nie kopnie

Gość . bono
ja mam 34 lata szukaj 34 letni prawiczek z zasadami.

Gość
Koleżankami to one pewnie się stawały ale dopiero potem :D

Gość . bono
ja mam 34 szukajcie 34 letni prawiczek z zasadami

Gość
"prawiczek z zasadami." Tzn: Nie dymam bo mnie żadna nie chce. Fajna zasada :D

Gość . bono
masz rację zawsze można zapłaćić i udawać casanowe póżniej

Gość
Tylko, że dziwka zrobi to z każdym kto jej zapłaci. Zwykła dziewczyna już nie. Przynajmniej większość. :D Nie miejmy o nich zbyt wysokiego mniemania

Gość . bono
to chyba każdy wie.

Gość . bono
o tym że płaći śię za sex ale nie każdej kobiećie

Gość . bono
niewierzę w prawiczka 39 lat to śćiema.

Gość . bono
jakie on by miał odćiski na rękach a jakie doświadczenie w brandzlowaniu.

Gość Lelouche
nie pie***l, bo rodzinę powiększysz, a nie przetestowanyś pod kątem... :P

Gość OdciskiNaDłoniachCiPrzeszkadza
ją pisać z sensem..??? :P

Gość Jasne na pohybel Kobietom bo
laska solara w ch**j zrobieła.. :D

Gość Na Pohybel Skurwysynom moje
Panie..! - Dziewica z Odzysku :)

Gość . bono
cnota u faceta jest o wiele bardziej upokarzająca i wstydliwa

Gość mamisynki
problem lezy tylko i wylacznie w pewnosci siebie. Zadna moja znajoma nie ma meza bog wie jak przystojnego. Jak ja to mowie zwykle chlopaki na niektorych bym nigdy nie zwrocila uwagi ale znalazly sie takie ktorym zawrocili w glowie. A ja sama poznalam kolesia....brzydki w okularach, brzuchol, na ulicy bym go ominela szerokim lukiem, wystarczy ze pogadalam z nim i te oczy i jak on patrzyl....do tej pory kazdy mi sie dziwi jak mozna byc z takim kolesiem.....najlepsze w tym wszytskim jest to ze kazda ktora z nim porozmawia dluzej zmienia zdanie....a lasek w swoim zyciu mial multum. jest jedna podstawowa kwestia jest pewny siebie!!!! i nie robi z siebie nieudacznika. Jezeli koles w wieku 30lat bedzie zmienial pracowal za 1000zl mieszkal z mamusia chodzil w wyciagnietym swetrze to zadna dupa na niego nie poleci.Koles w tym wieku niestety musi byc ZARADNY i miec jakis pomysl na siebie, pewnosc i mysle ze niejedna laska by sie znalazla.

Gość mamisynki
problem lezy tylko i wylacznie w pewnosci siebie. Zadna moja znajoma nie ma meza bog wie jak przystojnego. Jak ja to mowie zwykle chlopaki na niektorych bym nigdy nie zwrocila uwagi ale znalazly sie takie ktorym zawrocili w glowie. A ja sama poznalam kolesia....brzydki w okularach, brzuchol, na ulicy bym go ominela szerokim lukiem, wystarczy ze pogadalam z nim i te oczy i jak on patrzyl....do tej pory kazdy mi sie dziwi jak mozna byc z takim kolesiem.....najlepsze w tym wszytskim jest to ze kazda ktora z nim porozmawia dluzej zmienia zdanie....a lasek w swoim zyciu mial multum. jest jedna podstawowa kwestia jest pewny siebie!!!! i nie robi z siebie nieudacznika. Jezeli koles w wieku 30lat bedzie zmienial pracowal za 1000zl mieszkal z mamusia chodzil w wyciagnietym swetrze to zadna dupa na niego nie poleci.Koles w tym wieku niestety musi byc ZARADNY i miec jakis pomysl na siebie, pewnosc i mysle ze niejedna laska by sie znalazla.