Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizzerka

piwo piwo piwo!!!!

Polecane posty

Gość pizzerka

opowiem wam od poczatku...mam 20lat i od kilku miesiecy jestem mama cudownego chlopczyka...moj przyszly maz....od kilku miesiecy jest bez pracy rodzice nam pomagaja i jakos to jest....on juz sie przekwalifikowal i rozglada sie za jakas praca dla siebie...wiem ze to go doluje...i to zaje***** tak bardzo ze od jakichs 3 moze 4 tyg codziennie pije....nie duzo ale pije...a co kilka dni sie upija....ja mam tego dosc...jest mi naprawde przykro bo inaczej sobie wymarzylam:// a on jak tylko sie napije to mowi ze jeszcze tylko troszke zebym wytrzymala i niedlugo zacznie zarabiac i ze kupi mi to....kupi tamto....ja wiem doskonale ze on pije z teg powodu ze nie moze zniesc juz tej sytuacji bo nie spelnia sie jako maz i glowa rodziny....ale on nie rozumie jaka krzywde wyzadza tym mi i naszemu dziecku....juz sama nie wiem co mam robic;((

Gość skoro w takim wieku dalaś
szpary byle gnojowi to teraz masz za swoje

Gość konstantynopolitańczykowiane..
ale cie pocieszyli ufff:)

Trafiłaś na kiepskiego faceta... no cóż zdarza się... On przed problemami ucieka w świat alkoholu i musisz z nim o tym pogadać aby przestał pić inaczej wasz "związek" rozpadnie się za parę miesięcy

Twój partner ma problem, który trzeba leczyć. Taka choroba, alkoholizm. Radzę udać się do lekarza i rozpocząć terapię. A skoro macie dziecko i zamierzasz za niego wyjść - radzę też już zacząć modlić się, żeby za kilka lat nie zaczął Cię bić i przepijać wszystkiego co się da...