Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

skurcze przepowiadające??????????

Polecane posty

witam:) słuchajcie od jakiegoś czasu mam takie dziwne bóle brzucha, na początku wydawało mi się że moje dziecko obija się o mój pęcherz ale teraz to już sama nie wiem bo ten ból tak jakbym promieniuje od dółu brzucha w górę, nie są to jakieś bóle regularne. Pojawiają się od jakiś 2 tyg kilka czasami kilkanaście razy dziennie, są bolesne ale znośne. Przy tym twardnieje mi brzuch. Czy to mogą być skurcze przepowiadające??? Jestem w końcówce 37 tygodnia

to oznacza żę poród zbliza sie wielkimi krokami . będa trwały az do rozwiazania ciąży . ja miałam je codziennie wieczorem a 2 dni przed porodem jakoś ustały

to że do porodu to wiem;) tylko ile to może jeszcze potrwać czy to znaczy że to już może być lada dzień??????

tego kiedy urodzisz zadna z nas ci nie powie mozesz urodzić jutro za tydzień albo dwa to indywidualna kwestia organizmu . ale ja myslę że jeszcze z tydzień albo i dłużej pochodzisz z brzuszkiem

czy miałyście przy tym takie wrażenie jakby dziecko się tak powoli przesuwało?? nie wiem jak to opisać tak jakby pupę wypychało przez pępek.