Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet kochający ciuchy

kobiety - jaki styl ubioru faceta wam się najbardziej podoba?

Polecane posty

dzięki za wszystkie wypowiedzi nie wiedziałem ze jeszcze ktoś tu napisze :) prawnikiem na szczęście nie jestem a mam więcej niż 180 cm wzrostu i rzeczywiście dużo mi by pasowało , lecz uwzględniam tylko kilka kolorów i fasonów :)

napisz jakich, a może ktoś się dniesie. No i jak lubisz się nosić? a czym zajmujesz? Bo to ma znacznie...

A co ja lubię.... Dobrane kolory, bez dziwnych i krzykliwych kontrastów. Facetów, którzy czują się naturalnie i w dżinsach i koszulce, ale też w koszuli. Hmmm, najłatwiej chyba byłoby pokomentować zdjęcia, co i dlaczego na tak lub nie;)

przede wszystkim czerń i biel , reszta w dodatkach oprócz różu i żółtego najlepiej by było porobić foty odzieży - ale na to nie ma czasu a zajmuję się różnymi rzeczami , nawet zakupami :)

Gość xymena
autorze, pytam zciekawości , czy uważasz że jak facet ma 30 lat, to powinien się ubierać poważniej ?

autorze, pytam zciekawości , czy uważasz że jak facet ma 30 lat, to powinien się ubierać poważniej ? uważam ze powinien w zależności od sytuacji w każdym wieku lecz np.sportowe koszulki lub "luzackie" też powinny mieć miejsce w jego szafie od urozmaicenia jego szafy buduje się wyobraźnia i umiejętność doboru :)

A jaka masz cerę, oczy? Bo czernie i biele... hmmm, a pośrednie kolory?

Gość xymena
trochę wymijająco, ale rozumiem.. a tak ogólnie, to nie patrz co piszą niektórzy, bo czasy średniowiecza minęły, jeśli wiesz o co mi chodzi..🖐️

Gość koziołka
Luźne spodnie, airmax'y, większa koszulka, ewentualnie czapka z daszkiem. Ja lubię właśnie taki styl.

A jaka masz cerę, oczy? Bo czernie i biele... hmmm, a pośrednie kolory? cera jasna oczy piwne posrednie kolory to czerwien , niebieski , lub inne w dodatkach

trochę wymijająco, ale rozumiem.. a tak ogólnie, to nie patrz co piszą niektórzy, bo czasy średniowiecza minęły, jeśli wiesz o co mi chodzi.. no przecież nie napiszę Ci ze powinien ciągle lub wcale - to była by skrajność a poczytać można innych byle nie za dużo :)

Skoro cera jasna, to niekoniecznie każdy brąz, ale np zielenie? do piwnych oczu... To tak jako spokojny zestaw.

Skoro cera jasna, to niekoniecznie każdy brąz, ale np zielenie? do piwnych oczu... To tak jako spokojny zestaw. mam tylko jedna zieloną koszulkę która uwielbiam :) a brązu nie cierpię

hehe,kwestia insywidualna;) O gustach sie nie dyskutuje;P Cóż, skoro brązów nie lubisz (może i Ci nie pasują), To automatycznie o połowę tracisz u mnie jako facet:P

hehe,kwestia insywidualna O gustach sie nie dyskutuje;P Cóż, skoro brązów nie lubisz (może i Ci nie pasują), To automatycznie o połowę tracisz u mnie jako facet "u kogoś trzeba stracić by u kogoś można było zyskać" - tak to już jest :)

Gość ooo.ooo
jasna cera, piwne oczy do tego typu zdecydowane kolory, nie pastele. osobiscie nie lubie facetow w garniturach i marynarkach..Pozdro

osobiscie nie lubie facetow w garniturach i marynarkach..Pozdro dodam na koniec ze garnituru nie nosze bo nie lubię - pozdrawiam i życzę zdrowia

Gość doluna

elegancki styl - mój mąż tak chodzi na co dzień ubrany i mi to bardzo odpowiada. ja lubię koszule, marynarki. ostatnio mu kupiłam pare w noor.pl - fajny sklep z dużym wyborem. a jak przesyłka doszła to się okazało że niezła jakość!