Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beauty__

Twarz, czy biust-co wybieracie??

Polecane posty

Gość beauty__

Czy wolałybyście mieć bardzo ładną twarz i zarazem b.mały biust, czy twarz przeciętną a biust normalnej wielkości (b-c)?

no raczej ze to pierwsze :o cyce nigdy nie wynagrodzą pieknego lica :P

Gość operacja cycków
jest tańsza niz twarzy :classic_cool: więc twarz

Gość a ja mam i ładna twarz
i tzyztki D75 :P

Gość a ja wybieram cyca

Gość Do a ja mam
to pokaż zdjęcie to ocenimy:) już niejedna chwaliła się tutaj że ładna jest, a w rzeczywistości było jej bliżej do paszteta niż przeciętnej. cycki D to już przesada, są oblesne (wszystko w normie musi być), deformują sylwetkę i wygląda się w nich jak ....stara baba. Takie cycole przerośnięte to mają stare baby a nie młode kobiety. To wygląda nieestetycznie. W końcu im więszy cyc tym więcej tłuszczu w nim. OHYDA!!

Gość 75 D to już
nie cycki tylko paskudne krowie galaretowate wymiona. W staniku wyglądają paskudnie a bez-to już wogólne dwa dyndające zwoje tłuszczu:-D:-D

Gość Ricciano
a ja lubie srednie biusty,takie sa nabardziej proporcjonalne i sexi.Mieszcza się w dłoni i sa w sam raz.wszystkie duze mnie obrzydzaja

Gość wiadomo ze twarz

Gość a ja mam ładną twarz
nic nikomu nie muszę udowadniać :D ważne, że mi i mojemu chłopakowi się podoba, reszcie nie musi - kwestia gustu :P 75D - jakieś kompleksy? :classic_cool:

Gość a ja mam ładną twarz
poza tym D75 to nie są olbrzymie cycki (cycole :D), tylko większe. każdy kto tak pisze to albo kobieta z wyposażeniem AA75, albo chłopak pedofil gustujący z deseczkach. poza tym jak zadbany biust może wyglądać nieestetycznie? :o

Gość haha właśnie
tym swoim szczekaniem i wpisaniem dwóch wypowiedzi pod rząd (tyczy się "a ja mam...") pokazałaś że masz komplesy na punkcie swoich przejrzałych przeroślaków:-D wszystko powinno być proporcjonalne i kobieta która jest załącznikiem do swoich cycoli wygląda po prostu prześmiesznie. Poza tym wygląda się bardziej monstrualnie przy takim "biuście". Wierz mi większość mężczyzn w tym i ja to esteci. Nie lubimy tego co nieładne, za duże, kojarzące sie ze strarymi kobietami pod 60-tkę:) Młodośc to jest to co nas kręci

haha wlasnie ale z ciebie cymbal :O i prostak do tego :O esteta?? z ktorej strony? chyba nie widziales porzadnego biustu D/E 70/75, poza tym swojej mamusi :O🖐️

Gość ta dziewucha
wygląda okropnie-połączenie młodego ciała i twarzy z przerośniętymi cycorami ponad wiek. Ona jest przejrzała.Ciekawe jakie cycki bedzie miała w wieku np. 40 lat. za duży biust nieproporcjonalny do reszty ciała. Ale co wam MUĆKI pozostało? przecież musicie jakoś bronić swojej krowiastości:-D:-D

Gość do ta dziewucha
mowisz o tej z linka do demotywatorów??? przeciez ona nie ma nawet duzych cyckow, raczej takie srednie. chyba ty musisz miec pryszcze zamiast cyckow, ze te uwazaszaz przerosniete cycory:D

Gość do do ta dziewucha
masz rację mam pryszcze bo jestem facetem. Ale szczerze mówic wole aby dziewczyna miała mikroskopijny biust niż za duże niepasujące do niej cycki. Dlaczego nie rozumiecie że nie każdy facet lubie wielkie cycki? Wy nie macie sobą nic do zaoferowania-jedynie co to tylko te cyce co wam wyrosły ponad normę, co wygląda wrecz brzydko. Nie macie urody, ładnej sylwetki, ciała... Zauważyłem że te dziewuchy co im tak cycki przerosły to są niskie nieatrakcyjne kurduple z przykrótkimi nogami-totalnie zero prezencji. Taki typ wiejskich babiszonów-tu nie wyrosła a cycek się przejrzale rozwinął. Takie karlice ciągające tyłkiem po ulicy:-D zero wyglądu, atrakcyjności. Takie beczułki newyrośniete:D

Gość oczywiscie ze buzia
co komu po cyckach? przecież to nic jak tylko tłuszcz. Wielkość gruczołu wszystkie kobiety mają mniej więcej taki sam. A o wielkości cycka świadczy ilość tłuszczu jakim obrósł gruczoł.Widziałem kiedyś taki program, to mało się nie porzygałem. ...

Gość ja chyba cycki
lepiej miec krzywa morde i cycki niz byc ladnym i deską ^^

Gość tylko zanim ktoś spojrzy
jakie masz cycki to się najpier zniechęci twoją paskudną mordą i cycki już go nie bedą obchodzic

Gość gość
Raczej twarz.