Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiFiii

Dla WSZYSTKICH które chcą zajść w ciąże, a nie mogą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny - dowiedziałam się dziś, że moja siostra jest w ciązy, a wieluuuuuuu lekarzy mówiło, że NIGDY nie będzie miała dzieci, bo w dzieciństwie miała poważny wypadek samochodowy i ogólnie nie było takiej fizycznej możliwości aby zaszła. Mówił jej to nie jeden lekarz w Polsce i w Niemczech. Jej mąż poddał się i na 100% był pewny, że dzieci nie bedą mieli. Ona jednak WIERZYŁA, przeczytała książkę Sekret (zaledwie 2m-ce temu) zastosowała się do niej i jest w 7tc !!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszymy!! Wszystko jest możliwe! Książkę polecam, sama czytałam. Mi pomogła - może nie w tak ważnym aspekcie życia jak jej, ale również :)

Gość hmhmhmhmhmmmm
Co to za książka?

Gość reklamom mówimy precz

to akurat nie reklama, bo co mnie obchodzi czy ta książka się sprzeda czy też nie ??? Ona i tak jest już BESTSELLEREM! ) i bije rekordy sprzedaży :)

Gość przeciez napisala ze
ksiazka nazywa sie Sekret

Gość julimka
wlaśnie zakupiłam na allegro :)

Gość jfrdfd
o czym jest książka?

Gość Angelinna Naaa
O tym jak poznać Sekret Wszechświata i mieć wszystko czego się zapragnie. Brzmi jak bajka, ale książka jest bardzo mądrze pisana i podparta ogromną liczbą dowodów :)