przerwa miedzy palcami90 i 1/2 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Ile i czego musicie wypic , zeby sie zalac w trupka nieboszczyka ? Tak , zeby Was sponiewieralo ,zeby urwal sie film , zebyscie lezeli w krzaczorkach ? Zebyscie sie zeszczeli i pawikowali ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 05 l wodki Napisano Sierpień 9, 2009 zalalam sie i poszlam spac, zasnelam w 2 sekundy nigdy nie wymiotowalam po alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może lepiej skoczyć z 10 p Napisano Sierpień 9, 2009 pewniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdsgdfgs Napisano Sierpień 9, 2009 trzeba namieszać gazowanego, wina i wódki. satysfakcja gwarantowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wiec takoo Napisano Sierpień 9, 2009 ze 3 butle wina , z 13 piw albo duza butel martini mam mocny leb i nikt nie chce ze mna pic ahhaaha , bo oni juz po 5 piwach leza i kwicza a ja krzycze jeszcze jeszcze :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośnica_21 0 Napisano Sierpień 9, 2009 ostatnio wypiłam 4 duze tyskie i odpadłam :D Coś ostatnio mało mi trzeba aby sie nawalić jak świnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdsc Napisano Sierpień 9, 2009 3 piwa w godzinę wystarczą. Mam słabą głowę, ale jest dobra strona tego- nie muszę wydawać dużo kasy, kiedy chcę się upić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obserwatorka_kr 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Mialam kiedys znajoma, otyla troche byla, ale miala glowe do picia ... ho ho.. pila wiecej niz faceci, miala niesamowita kondycje, mieszala alkohole, pila drinki, ktore normalnie powinny ja zapic :) pozdrawiam cie Asiu kochanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sinanju Napisano Sierpień 9, 2009 w zyciu nie urwal mi sie film i nie doprowadzilam sie do stanu zeby lezec w krzakach czy sie posikac :O alkohol bardzo szybko uderza mi do glowy, jestem pijana juz po jednym kieliszku wina czy polowce piwa :D ale tez szybko trzezwieje, pol godziny-godzina i ze mnie juz wietrzeje, gdybym probowala sie schlac i dalej pila i pila to skonczyloby sie to tylko na tym, ze chcialoby mi sie zygac i odechcialo reszty zabawy :O oczywiscie nie wyzygalabym sie nawet gdyby mialo mi to sprawic ulge bo mam taka awersje do wymiotow, ze juz bede sie meczyc. dlatego przestaje na tej jednej lampce wina, ktora tak szybko mi uderza do glowy i szybko ze mnie wietrzeje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amanitis 0 Napisano Sierpień 9, 2009 3 piwa i 0.7 wystarczy żeby urwal mi się film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Nigdy mi się nie udało zalać w trupa. Wytrąbiłam kiedyś 12 piw i jedyne co to trochę mi się nogi i język plątały i co 5 minut do wc sikać latałam. Mieszałam tez różności i nadal nic z tego. Po prostu w pewnym momencie alkohol mi nie wchodzi (nie przełknę, w gardle kołkiem staje) i koniec picia. Ale tez nigdy nie wymiotowałam po alkoholu, co najwyżej mnie następnego dnia głowa boli i nieco mnie suszy. Ale "aspirynka bziukana" + czarna kawa i jestem zdrowa jak ryba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obserwatorka_kr 0 Napisano Sierpień 9, 2009 W ogole znam trzy Asie, wszystkim moznaby zarzucic NADUZYWANIE ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy... Napisano Sierpień 9, 2009 niegdy nie doprowadzę sie do stanu takiego, żeby stracić świadomość- przynajmniej nie chcę... W ogóle mało piję i bardzo rzadko- w życiu tylko raz poczułam, że trochę kręci mi się w głowie i to było po 2 butelkach wina i jednym dużym drinku. Tak to nigdy nie wypiłam więcej niż dwie lampki wina... Tylko wtedy poszalałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia mlasia Napisano Sierpień 9, 2009 ja jestem tez Asia i nie przepadam za alkoholem. kieliszek wina od swieta dla mnie wystarczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja po osmiu piwach pasuje Napisano Sierpień 9, 2009 nie jestem zalana w trupa, zwyczajnie mam dośc, alkohol juz mi nie wchodzi wino pije tylko do posiłków z wódek to maks jeden drink/ kieliszek na więcej nie mam ochoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Etam i nikt nawet na IZDEBCE Napisano Sierpień 9, 2009 nie byl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsadsaasd Napisano Sierpień 9, 2009 ja nigdy nie bylem zalany w trupa, przewaznie imprezke zaczynam od 0,5 na glowe + 7 browarow + jakis literek na 4 po impezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buzi buzi buzi Napisano Sierpień 9, 2009 ogólnie to nie lubię zalać sie w trupa bo zygam praktycznie po każdej takiej imprezie i mam helikopter wiec się ostatnio oszczędzam żeby sie dobrze bawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wypil litra i stoi Napisano Sierpień 9, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sami porzadni obywatele Napisano Sierpień 9, 2009 nikt nigdy sie nie upil w nieboszyka ! dziwne troche ? 120 -150 osob co dzien londuje na IZBIE WYTRZEZWIEN ( dane z warszawskiej izby ) ! wniosek , warszawiacy to menele , albo warszawska izba zawyza statystyke ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o klik -dziekuje bardzo Napisano Sierpień 9, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/9788003/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PatrysiaK 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Wódka i tiger albo redbull - odjazd gwarantowany . ale radze nie próbować, złe skutki ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariusz andrzejewsky Napisano Sierpień 9, 2009 10 piw musze wypic ! 10 duzych LECHOW ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość st. sanitariusz z Izby Napisano Sierpień 9, 2009 Zawyzaja statystyki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zenek z Sieradza Napisano Sierpień 9, 2009 3 alpy musze wypic , zeby lezec na przystanku , lub w rowie . W tym roku to juz chyba 7 razy bylem na Izbie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu Leja Ty glupku Napisano Styczeń 27, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdses Napisano Styczeń 27, 2010 0,5 litra wypite w ciagu 15 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2018 Ci co się zalali w tzw trupa nie przyznają się, bo nie pamiętają. Wypiłam butelkę wina, było ok do połowy. Po drugiej połowie po prostu się pozygalam. Jednak film mi się nie urwał. Trochę mi szumiało w głowie. Na codzień nie piję. Kiedyś piłam więcej, ale zawsze z umiarem. Jakoś mój mózg kontroluje ilość spożywanego alkoholu względem możliwości nieprzekraczając limitów zdrowego rozsądku. Choć zdarzają się chwile gdy chciałoby się utracić kontrolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgonn Napisano Marzec 3, 2019 Ja ostatnio nieźle się zalałam w trupa. Wypiłam całkiem szybkim tempem około 0,6 i film urwany. Nie pamiętam NIC. Z czego co mi mówiono zarzygalam cały autobus, spadłam ze schodów i wiele innych. Także nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgonn Napisano Marzec 3, 2019 Ja ostatnio nieźle się zalałam w trupa. Wypiłam całkiem szybkim tempem około 0,6 i film urwany. Nie pamiętam NIC. Z czego co mi mówiono zarzygalam cały autobus, spadłam ze schodów i wiele innych. Także nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach