Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki mosueeessss

Czy tez denerwujecie sie na swoich facetow.

Polecane posty

Gość miki mosueeessss

Jestesmy ze soba juz jakis czas.Nie mieszkamy razem.On mieszka z rodzicami a ja sama na stancji.On niestety z powodow finansowych jak narazie niemoze u mnie zamieszkac.Wiec czasami u mnie nocuje( zwykle w wekendy).Akurat wczoraj skonczyl mi sie okres i wiadomo po kilku dniach przerwy mam ogromna ochote na seks.A on jutro ma wolne w pracy i myslalam ze u mnie bedzie nocowal.Powiedzial ze nie moze bo ma jakies sprawy do zalatwienia.Oczywiscie sprawy zwiazane z samochodem.I jestem zla jak osa.JAK MOZNA ZOSTAWIC KOBIETE W POTRZEBIE.Czy wy tez kobiety denerwujecie sie z tego pododu na waszych facetow.??????????

Gość fghdfg
a powiedziałaś mu o tym??

A co to koorwa ???? Jaśnie pani raz się zachciało seksu i facet ma wszystko rzucać ???? W jakim ty świecie żyjesz ? :O

Gość Lambii
Buhahaha skąd ja to znam xD. Ale mnie takie rzeczy nie denerwują. Chyba że to któraś chcica z rzędu a tu echo.... no to przypominam mu że też mam potrzeby i dostaję to czego chcę :).

Gość buzi buzi buzi
ja sie tam nie obrażam bo tez czasami nie mam ochoty jak on chce!!!

Gość miki mosueeessss
Nie kaze mu wszystkiego rzucac tylko chcialam zeby u mnie spal.Umowilismy sie ze bedzie spal u mnie w weekendy ale jesli bedzie mial wolne w tyg. to ze moze spac u mnie.I jutro ma wolne a on woli spac u siebie.Mowilam mu ze mam ochote na na seks.A on o 20 juz pojechał.Chociaz mogl dluzej posiedziec a tu nic

Gość huhuhuhuhuhuh
pojechał do tej drugiej:(

Gość kalendariummalzenstwa
faceci zarowno jak i kobiety to NIE MASZYNKI....i zaakceptuj to. poza tym jesli chcesz go zatrzymac przy sobie to mu NIE MATKUJ I SIE NIE NARZUCAJ...

A ja cie doskonale rozumie. Wiesz u mnie jest tak że ja mieszkam z rodzicami, mój chłopak też i jedyne miejsce gdzie możemy uprawiać seks to mój pokój i to pod kluczem żeby nikt nie wszedł! I jakiś czas temu moich rodziców nie było na noc ( a to się zdarza naprawdę bardzo rzadko, może 2 razy do roku że mam wolną chatę) i też liczyłam na pełną swobodę. Wykąpałam się, wybalsamowałam, wydepilowałam i takie różne inne zabiegi a tu co? Mój chłopak przyjechał do mnie na godzinkę po czym pojechał do domu bo był zmęczony:( Byłam tak wściekła że się popłakałam po jego wyjściu.

A ja cie doskonale rozumie. Wiesz u mnie jest tak że ja mieszkam z rodzicami, mój chłopak też i jedyne miejsce gdzie możemy uprawiać seks to mój pokój i to pod kluczem żeby nikt nie wszedł! I jakiś czas temu moich rodziców nie było na noc ( a to się zdarza naprawdę bardzo rzadko, może 2 razy do roku że mam wolną chatę) i też liczyłam na pełną swobodę. Wykąpałam się, wybalsamowałam, wydepilowałam i takie różne inne zabiegi a tu co? Mój chłopak przyjechał do mnie na godzinkę po czym pojechał do domu bo był zmęczony:( Byłam tak wściekła że się popłakałam po jego wyjściu.

Gość miki mosueeessss
To jest chore ale ja normalnie prosze sie o seks.On wogole nie iniciuje seksu to zawsze wychodzi z mojej strony.Wiadomo jak lezy sie w lozku z facetem, on swiezutki po kapieli pachnacy i ochota jest az nieraz mi sie w srodku gotuje a on nic.I wtedy ja musze zaczynac bo inaczej z seksu nic.Mam tego dosc.Nawet w lozku nie patrzy na moje potrzeby aby jemu bylo dobrze.

Widocznie on ma jakiś problem z tym. Może go zapytaj kiedyś wprost czy ty go wogóle pociągasz bo jakoś tego nie zauważasz?

Gość miki mosueeessss
Mowi ze bardzo go pociagam fizycznie i ze wogole jest mu ze mna batdzo dobrze.

No to mu powiedz że jakoś tego ci nie okazuje, wogóle tego nie odczuwasz że go pociągasz. Zobaczysz wtedy co ci odpowie, może się jakoś wytłumaczy albo zwyczajnie będzie coś kręcił

Gość guha
Hehe mi też się to zdarza:P ostatnio mnie wnerwił, bo wyjechaliśmy z 2oma innymi parami na weekend, osobne pokoje, każdy facet swoją babkę chwycił i chodu do pokoju,a mój co? a mój na gitarce pitoli.....chociaż wie, że zaraz mi się okres zacznie i z seksu na conajmniej tydzien nici ale chyba się domyślił potem o co chodzi, a ja wściekła byłam przez pół wieczoru:PP ehh baby, gdzie niby ci faceci żądni seksu o każdje porze dnia i nocy::D:D

Gość miki mosueeessss
No wlasnie.A moj teraz dzwoni i pyta sie mnie co robie.a on ze siedzi i sie nudzi.A ma doslownie 5 minut drogi samochodem do mnie.Zaraz mnie szlag trafi.A on jutro chce u mnie spac.A rano ma do pracy i musi wstac o 5 rano.Jestem taka wsciekla na niego.

Od 2 miesięcy uprawialiśmy seks i mi się baardzo spodobało. Złożyło się, że pojechaliśmy ze znajomymi pod namiot (oddzielne namioty) i po jednej z imprezie miałam wieelką ochotę na Tego Mojego (codziennie się kochaliśmy), ale że był pod wpływem alkoholu, i było już późno więc się wykręcił.. To aż się rozpłakałam :-) Dotąd się ze mnie śmieje... ;-) a minęło już 3 lata ;-) A później w chwili tego rozżewnienia spytałam kiedy będziemy się kochać, powiedział że może rano i nastawił budzik na 6... Ale chyba coś się stało, że budzik nie zadzwonił.. Obudziłam się o 7.. I się znowu rozpłakałam!!! :)

Gość miki mosueeessss
I co zadzwonil do mnie i powiedzialam mu to wszystko.Powiedzial ze zaraz u mnie bedzie.Bo tak chcialam ten wieczir spedzic z nim.Ostatnio mimo ze codzinnie sie widujemy nie mamy za duzo czasu dla siebie.Ja do pracy on do pracy.Jak mi jest zle.

Co za dwulicowe świnie :o Niedawno czytałem tu temat, gdzie kobietka się żaliła, że facet chce się kochać, a ona nie ma ochoty :o I wszystkie gremialnie skrytykowały go, że ją zaniedbuje, że swinia, że może go zdradzać itp :o:o Pytam się - dlaczego jesteście tak dwulicowe???

Gość miki mosueeessss
no i nie chcial seksu bo nie umylam cipki

Gość jak w temacie zaloz