Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejlyyynn

Mój facet w przeszlosci chodzil na Qrwy...

Polecane posty

Gość niegrzeczny_bągdzwiol
Autorko, moze Ci troche pomoge. Otóż: Nie kazdy facet chodził na Qrwy, gdyż niektórzy mieli laski wzcesniej i nie musieli posiłkowac sie tymi paniami. Aby isc na kurwy to trzeba byc juz solidnie zdesperowanym. Wiadomo ze kurwa puszcza sie z kazdym, a co za tym idzie, powoduje obrzydzenie i hamulec u facetów, którzy najpierw taraiby sie wyhaczyc jakas normalną laske na imprezie i spróbowac ją zaciagnac na numerek a dopiero pozniej zatanowiliby sie nad kurwą. Mało tego nawet jakby juz zadzwoniłdo tej kurwy to mimo wszystko istnieje hamule wewnetrzny ze to jednak kurwa i ze sie ponizam itp itd. Tak wiec twój 28letni facet musialbyc naprawde rok bez sexu i mocno mocno zdesperowany szukaniem panny do przelecenia, to poszedł na kurwy i mu sie widac spodobało. Łatwo prosto i przyjemnie. Jesli Wasz zwiazek zaczał sie od sexu to bardzo mozliwe ze znalazł w koncu laske, która była dosc szybka i poszła z nim wreszcie tango. Otóz jest mu to szalenie na reke gdyz nie musi płacic, ma dziewczyne (fantastyczna przykrywke) i jest zaspokojony. Niekoniecznie musi to byc milosc, to moze byc uczucie zwiazane ze wzajemnoscią czyli: Ty mi dajesz a ja Cie dobrze traktuje. I to sie jakos kreci. ===================== Równie dobrze moze to byc spoko koles, tylko jego ciekawosc była tak duza ze polazł na kurwy i mu sie sposobało, a mzoe to juz byc za nim. Ciezko stwierdzic, ty znasz go lepiej, nie mniej jednak mogło mu sie to podobac i moze wykorzystac okazje zeby CIe zdradzic. Podstaw mu jakas swoja kumpele zeby go uwiodła i sprawdzisz czy sie kolo opanuje.

Gość cos pieprzy normalnie
nie kazdy chodzi na kurwy , poprostu niektorzy maja normalne dziewczyny , nie musza lazic po burdelach fyuuuu

Gość qwertyyyyy
nie oszukujmy się, tak to juz jest na tym swiecie, ze faceci chodzili, chodza i beda chodzic do burdeli. zobaczcie ile jest takich miejsc - a to dlatego, ze pobyt istnieje. i nie ludzcie sie dziewczyny, ze z burdeli korzystaja tylko zdesperowani, nie posiadajacy kobiet, strasznie niemoralni faceci. korzystaja wszyscy - caly przekroj spoleczny - samotni, zonaci, bedacy w zwiazkach. jesli Twoj facet kiedys byl w burdelu i w dodatku przyznal Ci sie do tego - nie robilabym z tego wielkiej afery a juz na pewno nie zadreczalabym sie tym przez najblizsze kilka lat. byl trudno. teraz jest z Toba. mysle, ze gdyby chcial dalej korzystac z uslug takich pan to z pewnoscia nie mowilby Ci o takich swoich przeszlych epizodach. a zreszta dziewczyny - nie zdarzyl Wam sie nigdy jednorazowy, jednonocny sex?? i o co w tym chodzilo?o milosc? nie. o zaspokojenie. faceci sa tak skonstruowani, ze za kazdym razem i z kazdym czerpia przyjemnosc. byl w burdelu, rozladowal sie, zaplacil - czysty uklad. Autorko - to jest sprawa idnywidulana - nie znam twojego faceta, jesli sama masz do niego zaufanie - potraktuj jego zwierzenie jako wyraz zaufania do Ciebie. i nie przejmuj sie! szkoda marnowac zycia. pozdrawiam

Gość Ejlyyynn
nie wiem jak mozna placic za seks, ja zawsze dawalam dupy za darmo

Gość Ejlyyynn
qwerty !!! dziekuje Ci bardzo za ta opinie, podnioslas mnie na duchu... Wlasnie tego pragnelam zeby ktos mi to wytlumaczyl w jakis sposób w którym nie bedzie chodzilo o to zeby zostawic mojego chlopaka. Bo ja i on jestesmy na prawde szczesliwi i nic nie wskazujed na to zeby chcialo mu sie zrobic skok w bok, jestesmy juz rok ze soba i tylko jest nam coraz lepiej.. tylko ta przeszlosc jego.. Ale DZIEKI bardzo pomogla mi Twoja wypowiedz zastanowie sie nad tym wszystkim czy warto sie przejmowac i psuc to uczucie miedzy nami przez moje zmartwienia :)

Gość no name ...........
dobra dobra :) to nic takiego, że facet raz czy dwa poszedł na qrwy taaa a jakie wyzwiska lecą jak laska ma sponsora -> że jeden raz za pieniądze to już qrwa :) a jak by wam panna oznajmiła, że w przeszłości miała dwóch starszych "przyjaciół" którzy dawali jej kasę, drogie prezenty i inne takie za seks to czy chcielibyście z nimi być czy poleciałyby wywziska że szmata i inne takie :) . Ale zgadzam się burdele istnieją bo istnieją faceci gotowi i chcący za to płacić i teraz trzeba być konsekwentym albo : sex za kasę jest ok to i prostytutka to zwykła kobieta zarabiająca tak jak potrafi a facet to zwykły klient korzystający z normalnej usługi, albo to niemoralne i prostytutka to qrwa a facet qrwiasz i oboje są godni potępienia :P

od kiedy korzystanie z uslug prostytutek jest ,,spoko'' i ,,normalne'' :-o Dla mnie taki facet to dno, bierze mnie obrzydzenie :-o I nie udawajcie takich tolerancyjnych bo ciekawe co wy byście zrobiły gdyby wasi faceci korzystali z ich usług. Dziewczyno zastanów się co robisz bo bycie z tym facetem to deklasacja!!

Gość phaeton
a bycie z puszczalską dziewczyną (która daje na lewo i prawo) to nie jest deklasacja ?

Gość qwertyyyyy
Ejlyyynn ciesze sie, że moja wypowiedź w jakiś sposób Ci pomogła. Zycze Wam wszystkiego dobrego. Pamietaj,ludzie robia rozne rzeczy - potem sie zmieniaja, odkrywaja nowe wartosci. znam bardzo watrosciowego czlowieka, kumpla - ktory bedac sam tez korzystal z usulg takich pan. teraz jest w stalym zwiazku, szczesliwy - szanuje i kocha swoja dziewczyne, planuja slub i na pewno jej nie zdradza. i gdyby zerwala z nim lub nawet zadreczala sie tym, ze kiedys mial sex z prostytutka - bylaby to dla niej wiela krzywda - bo to, ze kiedys zrobil cos takiego - nie rzutuje na ich zwiazek ani na to jakim on jest czlowiekiem. glowa do gory.bedzie dobrze sciskam

Gość niegrzeczny_facet
Deklasacja? Alez o czym wy mówicie? Jak laska jest z facetem który chodził na kurwy to to jest nic innego jak jej naiwnosc połączona z miłoscią do niego, a Jak facet jest z laską która dawała za kase to to jest nic innego jak desperacja + dobry układ na sex za free. jak jzu wczesniej pisałem. Autorko, twój związek to: "Ty mi dajesz dupy, ja Cie dobrze traktuje, gdyz mi to Wielce na reke." Kwestia komu sie wczesniej znudzi.

Gość do niejakiej qwertyyyy
Poszłabys do burdelu zeby Cie jakis Pan przeleciał i dala mu za to kase ?? Temu kolesiowi chodzi tylko i wyłącznie o sex. Dla niego sowo miłosc ma drugorzędne znaczenie. Daje sobie głowe sciąć ze jesli autorka nie dałaby mu przez 2 tygodnie i nagle pojawiłaby sie okazja przeleciec jakąs inną laske, gdzies w lesie czy gdziekolwiek to koles nie zawachałby sie wcale. Nawet by o tej swjej nie pomyslał, tylko by rżnał jak królik. Jesli koles polazł na prostytutki to jest dla mnie DNEM. I Tyle

Gość qwertyyyyy
do: do niejakiej qwertyyyy masz prawo do swojej opinii

jedno z podstawowych praw rynku mówi że jeśli jest popyt to i podaż też musi być :D

Gość hmm nie chce mi sie isc tam
ja mam podobny problem, chodzi o mojego bylego. mamy 26,28 lat. zanim sie poznalismy chodzil na dziwki, rozwalal sie po burdelach, ja wiedzialam to zanim bylismy razem. przede mna mial tez laske, ktora zdradzal, chodzil na lewo i prawo, ja ciagle myslslam ze tak laski zmienia. a on mial ta jedna , hehe bo placki ciasta gotowala by go do siebie przyciagnac, ale potrafil na drugo koniec polski wyjechac na 2 miesiace i sylwestra z nia nie spedzac. nie rozumialam go. bylismy przyjaciolmi. z czasem zerwal z tamta, a my zostalismy razem, on darzyl mnie uczuciem odkad sie poznalismy- ale ja myslalam , ze to nie facet do mnie, ale duzo czsu uplynelo by mnie do siebie przekonal. tamta przede mna kobieta byla dla niego niedobra,nie kochala, taka wredna laska... jak z nim bylam przekonalam sie o tym... ciagle awantury, szpiegowanie mnie, do dzis, nawet ta babka mnei na NK zablokowala,,nie wiem czemu... bylismy rok, zostawil mnie nagle .... minal rok odkad nie ejstesmy razem.... czasem pisal o sexie, hmm ja go kocham nadal, on nienawidzi... czyha na laski na necie sasiadki zaprasza , nawet takie 15 latki!!! dos sexu namawia.. mam pytanie mam pytanie.. czy taki facet kiedys ozeni sie??? bo to bylo by zgodne, "ma facet sex za darmo, a wzamian dobrze cie traktuje" kocha , milosc, ale to nie uczucie tylko rzykrywka.. skrzywdzil mnie, dalej krzywdzi.... znajomosci zaczyna od sexu (netowe znajomosci) jest na rencie , nie pracuje, 1 stopien niepelnosparwnosci, nic mu nie wychodzi odkad mnie rzucil-teraz mnei tym obarcza ze wszytsko przeze mnie... na dziwki go nie stac, ale kto wie, prawie rok bez sexu... kurcze jak tak moze myslec o sexie z 15 latka ten facet bardzo zranil mi psychike, niestety nie moge sobie poardzic z tym, jego matka nie chce mnie widziec, nie wiem czemu??! aha dodam ze byl dealerem narkotykow, i pewnie sam kiedys je bral, moze stad ta choroba jego....

Gość hmm nie chce mi sie tam isc
i wiecie co, ta jego byla jakby cos do mnei miala, ja jej na oczy nie widzialam, tylko na Nk, gdy co chwila do mnie wchodzila, a potem jak ja weszlam, to napisala: co ja na jej profilu robie, przeciez sie nie znamy, a do niego lasi sie jak... nie wiem moze ona tez byla taka rozwiazla jak on...albo on tak mnie przedstawil w jakim zlym swietle... dalam mu milosc dobro, to czego ona mu nie dala, on meczyl sie w tamtym zwiazku, nie byl szcseliwy... mnie nie zdradzal, mieszkalismy razem, on juz nie pracowal, widac po nim ze chory... ale nie chce mnie... raz slyszalalm ze mu sie znudzilam, a raz ze chcial bym byla idealna, a jestem bardzo szczupla; dodam ze tamta przede mna byla bardzo rozbudowana kobieta taka duza i o dziwo brzuch miaala gdyby w ciazy byla... a on ode mnei wymagal czegos takiego ... dobra ja lece.. milego dnia.. zyje bo zyje ..... zawsze mu powtarzalam ze najlpiej badzmy przyjaciolmi.... on nie potrafi kocha..

Gość do tej od zrytego
Kolezanko, powiem Ci tak. Jesli nie chcesz sobie zmarnowac zycia i nie chcesz załowac tego do konca zycia to powiedz sobie STOP. Rzuc to wszystko, zerwij kontakt i uciekaj w zapomnienie !!!!!! Nie wracaj, nioe kontaktuj sie, znajdz sobie kogos innego. Zycie sobie zmarnujesz. Tego własnie chcesz? Zostaw go i zapomnij, to całe zycie przed Tobą, lub drąż temat i usilnie wracaj do niego to uschniesz.

jeśli jest wam razem dobrze, cóż każdy popełnia błędy, nikt świętym nie jest... ja bym się tylko zapytała go, czy przed współżyciem z tobą robił sobie testy na HIV i inne paskudztwa... czy też świadomie naraził cię na choroby weneryczne w tym HIV... osoby korzystajcie z usług prostytutek są w grupie podwyższonego ryzyka zakażeniami HIV i WR - o tym chyba nie muszę ci przypominać jeśli nie zrobił testów zrób sobie chociaż ty, dla pewności, że za 2-3 lata nie będziesz chora na AIDS cóż mam tylko nadzieję, że wyniki będą negatywne... od razu zaznaczam, że daleko mi do oceniani jego, po prostu patrzę na to z innej perspektywy...

Gość Ejlyyynn
Sorki ze mnie dlugo nie bylo ale pracowalam duzo. Wiec tak jak juz mówilam jestesmy razem, rok . On nie robil sobie nigdy testów - to wiem. Ale mam pytanie, on chyba raczej nie jest chory prawda? skoro nic sie z nim nie dzieje i ze mna tez nic, a ostatnim razem na dziwkach byl 2 i pol roku temu. prosze doradzcie?

Gość Ejlyyynn
Ale jezeli wszystko ze mna jest ok przez ten caly czas to pewnie nie jestem chora? On moze byc nosicielem? tzn ze on nie ma zadnych skutków tej choroby tylko moze ja komus przekazac i ona moze zabic kogos?

Gość Samozwaniec1
Samoozwaniec uczestniczyl w topiku Gdzie mozna poznac wyksztalconego, kulturalnego faceta pisal / a tam z niejaka Felicity ... ( troll )

hiv to sie chyba tak szybko nie ujawnia, nie myśl tylko idz na badania są za darmo

Gość wwrrr
To, że chodził na dziwki, to jedno, ale że się nie zbadał.. W głębokim poważaniu ma widocznie Twoje zdrowie. Pogratulować faceta.

Gość Spooookooooo654321
Nie słuchaj nieprzychylnych opinii na tym topiku, sam byłem parę razy w burdelu - może o parę razy za dużo.... Nie ma to żadnego przełożenia na związek i relacje z drugą osobą i to jaką będziecie parą i jak się Wam będzie razem żyło. Nie dawajcie sobie wzajemnie powodów do zazdrości i sprawiajcie, żeby nie było żadnych niejasnych, dwuznacznych sytuacji. Powodzenia!!!

Gość wwrrr
Spooookooooo654321 - Ty też się nie przebadasz i będziesz zarażał ewentualne kolejne partnerki?

Gość Spooookooooo654321
Oczywiście, że się przebadałem i jestem na 100 % zdrowy. Poczytaj trochę o HIV - to prostytutka jest najbardziej narażona na ewentualne zakażenie, poza tym kontakty odbywają się przy użyciu prezerwatywy. Łatwo jest jeździć po prostytutkach, a tymczasem to wiele kobiet i facetów skaczących na bok powinno się przebadać. Więc wsadźcie sobie w dupę swoją moralność - po prostytutkach jest łatwo jeździć, trudniej pilnować swojej dupy.

Gość wwrrr
Jeśli po kimś jeżdżę, to tylko po facecie autorki, który chodził na prostytutki, nie zbadał się, i naraża teraz jej życie i zdrowie.

Gość wwrrr
kurwiarze spierdalać