Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komediant.

Mniej niż zeeeerooooo oooo...

Polecane posty

Gość Komediant.

tak se dziś śpiewałem podczas mojego pierwszego w życiu golenia, gdyż właśnie dziś, pełen entuzjazmu znalazłem na swojej brodzie pierwszego włosa! Miał on ok. 2mm długości i był blady- ale był! Zaskoczony i szczęśliwy pobiegłem do osiedlowego sklepiku, gdzie poprosiłem panią Stefanię o zestaw prawdziwego mężczyzny- maszynkę Żilet i piankę do golenia ARO. Przyszedłszy do domu zapragnąłem natychmiast użyć zakupionego sprzętu, po czym zajrzywszy w zwierciadło łazienkowe zwane lustrem dostrzegłem iż WŁOSA NIE MA!!! Okazało sie że był to tylko włosek łonowy mojego chomika-albinosa, któremu wczoraj późnym wieczorem obciągnąłem kutaska. :( rozczarowany oddałem maszynkę i piankę 12-letniemu bratu- może on ogoli sobie nią swoje łoniaki, których ja mimo dojrzałego wieku 22 lat nie doczekałem... :(

Gość Komediant.
Może lepiej gdybym oddał maszynkę i piankę chomikowi, by ten ogolił sobie jajka i nie robił mi takich psikusów?

Gość buhahhaaha
10/10 :D

Gość up bo motzne

Gość up bo warto

Gość Antyczny Zamek
zajebiste to :)

Gość Picasso . . .
tak se dziś śpiewałem podczas mojego pierwszego w życiu golenia, gdyż właśnie dziś, pełen entuzjazmu znalazłem na swojej brodzie pierwszego włosa! Miał on ok. 2mm długości i był blady- ale był! Zaskoczony i szczęśliwy pobiegłem do osiedlowego sklepiku, gdzie poprosiłem panią Stefanię o zestaw prawdziwego mężczyzny- maszynkę Żilet i piankę do golenia ARO. Przyszedłszy do domu zapragnąłem natychmiast użyć zakupionego sprzętu, po czym zajrzywszy w zwierciadło łazienkowe zwane lustrem dostrzegłem iż WŁOSA NIE MA!!! Okazało sie że był to tylko włosek łonowy mojego chomika-albinosa, któremu wczoraj późnym wieczorem obciągnąłem kutaska. rozczarowany oddałem maszynkę i piankę 12-letniemu bratu- może on ogoli sobie nią swoje łoniaki, których ja mimo dojrzałego wieku 22 lat nie doczekałem...

Gość noooo to 95/10
prawie się zesrałem ze smiechu jak se to wyobraziłem ;) prawie