Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnie_zakochana

On mnie olewa

Polecane posty

Gość beznadziejnie_zakochana

witam... Ehh mam pewien problem.. Moze ktos mi pomoze :( Pewien chlopak starszy ode mnie zaprosil mnie na impreze.. bylo super, calowal mnie ja jego iwg.. przez pare dni. Potem przestal sie odzywac, 2 razy mial wpasc i sie wymigal od tego, oklamywal mnie przy znajomych, potem sie dowiedzialam ze publicznie smieje sie ze mnie, obgaduje i uwaza za naiwna.... A ja sie chyba zabujalam... 4 innych do mnie bije, ale ja nie dam rady byc z innym zakochalam sie w nim.. nie wiem czy to milosc ale na pewno wielkie zauroczenie :((( Dziwnie sie zachowuje , jego koledzy pisza do mnie,raz jeden raz drugi, to wszystko podejrzane, wszyscy mnie przed nim ostrzegaja, a on zlewa, schodzi z GG jak ja wchodze i tym podobne.... odp, co mam robic ;(( ?!

Gość A ja ci radze
olej go ...tez to przechodzilam ale dalam rade:) nie jest wart Twoich łez wiec kopnij go w dupe:-P

Gość fde
Szczeniak! bawi się tobą do spólki z kolegami, podpuszczają cie! Nie bądz naiwna, spotkaj się z kimś kogo on nie zna

Kolejny dowód na to, jakie głupie potrafią być dziewczyny... Facet się z Tobą ewidentnie bawi, zapewne ma wielką frajdę z tego powodu. Kilka pocałunków, a Ty już cała zauroczona... Wszystko ładnie, nawet ślicznie - poza jednym faktem. Ma Cie w dupie...