Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

do leal zabieg wykonywa艂 mi lekarz dr Gregorczyk, kt贸ry ma uprawnienia. Jego wypowiedzi przewijaj膮 si臋 przez r贸zne strony internetu np. http://www.obcasy.pl/index.php?art=1&dzial=234&dzial2=970 http://www.kobiety.pl/?mod=aktualnosci&action=zobacz&id=2469 ale na zachwalaniu zabieg贸w ko艅cz膮 si臋 jego umiej臋tnosci. Zdj臋cia super wykonanych brzuszk贸w, n贸zek itp. dotycz膮 jedynie klinik zagranicznych. Do tej pory nie uda艂o mi sie zobaczy膰 pozytywnych efekt贸w takich zabieg贸w wykonanych w kraju. Nie opowiadaj zatem leal, ze kole偶anka nie mo偶e Ci zrobic zdjecia albo ze kto艣 Cie pozna po kawa艂ku posladka. Jak to jest, 偶e te niezadowolone z zabiegu nie maja oporu z wys艂aniem zdje膰? Powinno by膰 chyba odwrotnie? do lusette oczywi艣cie, ze na konsultacji lekarz b臋dzie zachwala艂 zabieg i efekty po nim. Przecie偶 z tego 偶yje. Mnie 偶adnych zdj臋c nie pokazano, bo klientki mog膮 sobie tego nie 偶yczy膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
do leal zabieg wykonywa艂 mi lekarz dr Gregorczyk, kt贸ry ma uprawnienia. Jego wypowiedzi przewijaj膮 si臋 przez r贸zne strony internetu np. http://www.obcasy.pl/index.php?art=1&dzial=234&dzial2=970 http://www.kobiety.pl/?mod=aktualnosci&action=zobacz&id=2469 ale na zachwalaniu zabieg贸w ko艅cz膮 si臋 jego umiej臋tnosci. Zdj臋cia super wykonanych brzuszk贸w, n贸zek itp. dotycz膮 jedynie klinik zagranicznych. Do tej pory nie uda艂o mi sie zobaczy膰 pozytywnych efekt贸w takich zabieg贸w wykonanych w kraju. Nie opowiadaj zatem leal, ze kole偶anka nie mo偶e Ci zrobic zdjecia albo ze kto艣 Cie pozna po kawa艂ku posladka. Jak to jest, 偶e te niezadowolone z zabiegu nie maja oporu z wys艂aniem zdje膰? Powinno by膰 chyba odwrotnie? do lusette oczywi艣cie, ze na konsultacji lekarz b臋dzie zachwala艂 zabieg i efekty po nim. Przecie偶 z tego 偶yje. Mnie 偶adnych zdj臋c nie pokazano, bo klientki mog膮 sobie tego nie 偶yczy膰. Nie wiem czy nie posz艂o 2 razy, bo wiesza sie internet.

Udost臋pnij ten post

Do Voxangelika Napisz prosz臋 nazwy klinik z kt贸rych dziewczyny by艂y niezadowolone bo to chyba w艂a艣nie o to chodzi 偶eby przestrze膰 innych . Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leal trzy miesi膮ce po bodyjet
do Voxangelika na tych linkach s膮 informacje skopiowane ze strony elite. Zapewne to p艂atna reklama - tak przynajmniej wygl膮da. Nie chc臋 robi膰 zdj臋膰 swojego cia艂a, 偶eby potem nie fruwa艂y po necie. Poza tym uda, pupa wygl膮daj膮 jakbym nic z nimi nie robi艂a. Wi臋c po co by wysy艂a膰?

Udost臋pnij ten post

do kristin9 zabiegi robi lekarz a nie klinika, wi臋c przestrzegam przed konkretnym lekarzem, kt贸ry mo偶e przecie偶 pracowa膰 w dw贸ch r贸znych miejscach. Mo偶na zawsze sprawdzi膰, jakie kto ma opinie w internecie a nie tylko na tym forum, 偶eby wyrobi膰 sobie zdanie i podj膮c w艂a艣ciw膮 dla siebie decyzj臋. do wszystkich Porusz臋 jeszcze temat zdj臋膰 po sprzed i po operacji. B臋d膮c kiedy艣 na konsultacji u znanego chirurga plastyka obejrza艂am bez problemu nie kilka czy kilkana艣cie ale kilkadziesi膮t udanych efekt贸w jego operacji. Mia艂 ca艂y album. Oczywi艣cie kobiety mia艂y niewidoczne twarze. Dobry lekarz ma sie czym pochwali膰! Zastan贸wcie sie nad tym dokonuj膮c wyboru. Co maj膮 do pokazanie te wszystkie kliniki, o kt贸rych mowa na forum? Wsz臋dzie te same zdj臋cia 艣ci膮gniete ze strony BJ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Lusette
niestety w艂a艣nie "te" nier贸wno艣ci s膮 na wszystkich zdj臋ciach kt贸re dosta艂am od niezadowolonych Klientek. Tak偶e na to 偶e one wyst臋puj膮 s膮 dowody a wygl膮daj膮 strasznie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hela z wesela
do leal trzy miesi膮ce po bodyjet uzywaj膮c twojego s艂ownictwa: nie zawracaj nikomu ty艂ka na forum jak nie masz nic pokazania opr贸cz s艂ownych zachwyt贸w nad metod膮 Bjet. to ju偶 robi si臋 nudne jak jaka艣 wpada i rozwodzi sie jak pieknie wyglada po liposukcji do voxangelika watpi臋 偶eby艣 dosta艂a od kogo艣 te " dobre" zdj臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hela z wesella
G艂upoty wypisujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hela z wesela
do leal trzy miesi膮ce po bodyjet to po kiego diab艂a robi艂a艣 ten BJ jak piszesz, 偶e po zabiegu wszystko wygl膮da u ciebie tak samo jak przed?????? o艣mieszasz sie dziewczyno wypisujac takie bzdury i b膮d藕 uprzejma nie podrabia膰 mojego nicka dodaj膮c jedno L!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leal trzy miesi膮ce po bodyjet
nie wiem o co ci chodzi? nadmierna nerwowo艣膰 ma r贸偶ne 藕r贸d艂a - zastan贸w si臋 o co chodzi w twoim przypadku. czytaj uwa偶niej. Jestem szczuplejsza, zgrabniejsza, spokojniejsza.... i dzi臋ki temu szcz臋艣liwsza. co do twoich wpis贸w - zostawiam bez komentarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;-) pytanie
Ponawiam pytanie, bo chyba nikt mi nie odpowie - czy kto艣 mia艂 robiony przeszczep t艂uszczu do piersi (lub w inne miejsca) body jetem? Czy ten t艂uszcz si臋 wch艂on膮艂 w ca艂o艣ci czy tylko troch臋 i czy efekty s膮 trwa艂e? Zale偶a艂oby mi jakby mi kto艣 odpowiedzia艂 na to pytanie. A tak poza tym mogliby艣cie si臋 przesta膰 k艂贸ci膰 na tym forum, bo forum nie jest od k艂贸cenia si臋... a jak si臋 ju偶 k艂贸cicie to mo偶e chocia偶 troch臋 bardziej kulturalnie ;-]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 J a Ci odpowiem
czytam forum od d艂uzszego czasu, do dzis nic nie pisa艂am. Zabieg ZBody Jetem mia艂am robiony 3 miesi膮ce temu. Brzuch i biodra ( zainteresowanym mog臋 wys艂a膰 zdj臋cia jakie mia艂am zrobione tuz przed zabiegiem i 3 miesi膮ce po. R贸偶nica kolosalna. 20 cm mniej. Jednak pocz膮tkowo m贸j brzuch wyglada艂 fatalnie. Przez pierwsze 2 tygodnie by艂 to obraz rozpaczy. By艂am u lekarki, kt贸ra robi艂a mi zabieg 3 razy w ci膮gu 3 tygodni po zabiegu. To by艂y g贸ry i doliny z wielk膮 czarn膮 艣liw膮, siniakiem pod p臋pkiem. By艂am na ni膮 w艣ciek艂a, chcia艂am jej po prostu przyla膰 jak mi powiedzia艂a, 偶e mam si臋 nie leni膰 tylko bra膰 do roboty i masowa膰 a nie je藕dzi膰 300 km do niej bez sesnu. Jak sobie przypomn臋 jak mi masowa艂a brzuch i ci膮gle gada艂a, 偶e mam codziennie p贸艂 godziny wa艂kowa膰 brzuch i nie 偶re膰 to teraz ze 艣miechu sika膰 mi si臋 chce. Wtedy mi nie by艂o do 艣miechu. Wzi臋艂am si臋 do roboty i codziennie wa艂kowa艂am p贸艂 godziny brzuch wa艂kiem. Z dnia na dzie艅 wygl膮da艂 coraz lepiej, po p贸艂tora miesi膮ca nie by艂o znaku po zabiegu. Nie chodzia艂m na drena偶e, bo masa偶ystka jedyna w mojej miejscowosci pojecha艂a na urlop, samo wa艂kowanie zmniejsza艂o obrz臋k, brzuch stawa艂 si臋 coraz mi臋kszy, przechodzi艂o uczucie nadwrazliwo艣ci na brzuchu. Jestem fryzjerk膮, a wi臋c r臋c臋 maia艂am nieciekawe, pomarszczone od p艂yn贸w , farb i ci膮g艂ego mycia.Lekarka przeszczepi艂a mi tkank臋 t艂uszczow膮 za pomoc膮 Body Jet w r臋c臋. Wygl膮da艂y do 2 tygodni po zabiegu fatalnie, durze, spuchni臋te i sinawe, jednak obecnie tkanka t艂uszczowa zosta艂a i jest w r臋kach tak samo jak po zabiegu. To nie jest kit a super sprawa, naturalny materia艂, kt贸ry odm艂adza. Jesieni膮 jad臋 na Body na bryczesy, w贸wczas zrobi臋 sobi臋 tkank膮 t艂uszczow膮 wype艂nienie 艂ydek. Mia艂am do wyboru Macrolane lub t艂uszcz, s膮dz臋, 偶e wybra艂am dobrze. Tkanka t艂uszczowa cz臋艣ciowo si臋 wch艂ania, jednak to co zostaje w nas po przeszczepie zostaje na sta艂e i JEST TO MOJA TKANKA, nie zrobi mi si臋 s艂abo, jak pomy艣l臋, cholera, mam co艣 obcego w sobie, moze co艣 ze zwierz膮t, mo偶e jakis siliko, nie , nie , z tak膮 艣wiadomo艣ci膮 nie mog艂abym 偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szobera
do ja ci odpowiem Mi sie zrobilo slabo jak to przeczytalam :) chyba jestes przykladem gdzie mowa jest srebrem a milczenie zlotem. W ogole jak mozna miec doliny i gory skoro przez pierwsze 2 tygodnie wszystko jest opuchniete.... I nie jest prawda, ze tluszcz zostaje na stale !! KTO CI TO POWIEDZIAL.... jak sie odchudzasz to tluszcz znika wiec pomysl logicznie.. u niektorych pacjetek tluszcz w ogoole sie nie wchlonal ... przewaznie jezeli zabieg sie powiodl to trzeba przyjac ze wchlania sie ok 30-50 % komorek tluszczowych i zabieg nalezy powtorzyc dla zachowania lepszych efektow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annajagielska11
do ja ci powiem czy mog艂aby艣 przys艂a膰 mi zdj臋cia, annajagielska1@o2.pl, jestem um贸wiona na pocz膮tek wrze艣nia na Body Jet z uj臋drnieniem sk贸ry laserem chcia艂am zabieg zrobi膰 wcze艣niej, ale troch臋 boje si臋 upa艂贸w, Pani doktror do kt贸rej sie zapisa艂am radzi艂a przenie艣膰 na wrzeise艅 z powodu upa艂贸w By艂aby wdzi臋czna za przys艂anie zdj臋膰 i tych zadowolonych i tych niezadowolonych

Udost臋pnij ten post

do annajagielska11 zdj臋cia wys艂alam ci przed chwil膮. Napisz czy zachwycona pani Fryzjera o nicku Ja ci odpowiem co艣 wys艂a艂a;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Ja Ci odpowiem
prosz臋 o zdj臋cia przed i po g-ginger@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna jagielska
Dzi臋kuj臋 za zdj臋cia, dosta艂膮m od 2 os贸b, mo偶na napisa膰 偶e 1 osoba niezadowlona, druga zadowolona. U pierwszej osoby brzuch jest nieco mniejszy, ale du偶e g贸ry i doliny, przepraszam, ale nie podoba艂o mi si臋 i nie chcia艂abym mie膰 takiego brzucha. U drugiej osoby r贸偶nica bardzo du偶a w ubytku t艂uszczu. Przed wielki brzuch, nawet wystajacy sporo do przodu, taki jak w cia偶y, ale obwis艂y (przepraszam Ci臋, tak ja to widz臋), bez pi艂ki w 艣rodku jak w ci膮偶y, a po zabiegu brzuch nie rzucaj膮cy si臋 w oczy, jakby by艂 po rocznej drako艅skiej diecie. Dlaczego s膮 tak du偶e r贸偶nice? Mnie w klinice odpowiedziano, 偶 nie zawsze jest efekt jaki osoba sobie wymarzy, je偶eli du偶o cwiczy, to musi przed zabiegiem przesta膰, je偶eli nie ma czasu po zabiegu na masa偶e to lepiej niech nie robi zabiegu, nie jest to usuni臋cie t艂uszczu w ca艂o艣ci tylko wyszczuplenie, mam nie oczekiwa膰 cud贸w, bo takich zabieg贸w z cudami nie ma, ale m贸j brzuch je偶eli dostosuj臋 si臋 do zalece艅 b臋dzie mniejszy o 1-2 rozmiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....ja Ci odpowiem
Przesadzi艂a艣 i to ostro, m贸j brzuch przed zabiegiem nie by艂 wcale ci膮偶owy i obwis艂y, no i jak tu wys艂a膰 komu艣 zdj臋cia, 偶eby Ci ty艂ka nie obrobi艂? Oce艅cie same, przecie偶 nie by艂 taki z艂y http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0653d6a91a0c4eb2.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takapani
Hej! to wrzuc jeszcze ten brzuch po pliz. Nie jest najgorszy, ale rzeczywiscie wystaje. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niki36
Czesc, ja jestem w podobnej sytuacji tzn jestem do艣膰 szczup艂a jedyne miejsce gdzie mog臋 straci膰 troche t艂uszczy to uda.Chcia艂abym troche powi臋kszy膰 piersi.Czy ktos kto mial powi臋kszane ta metoda piersi m贸g艂by sie wypowiedzie膰 czy warto.Czy mo偶na liczy膰 na to ze cze艣膰 t艂uszczu wstrzykni臋tego pozostanie? Ile ml musi by膰 wstrzykni臋te do biustu zeby to mialo sens? b臋d臋 BARDZO BARDZO ZOBOWI膭ZANA za podzielenie sie rada w tym temacie.Po prostu nie wiem czy warto raz my艣l臋 ze tak a za chwile jestem sceptyczna .To dlatego ze nie ma dobrych informacji na ten temat. pozdrawiam wszystkich z forum M PS JAKIE BADANIA KA呕膭 PRZE ZABIEGIEM ?czy jest ich duzo ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takapani
Rzeczywsiscie roznica jest duza. A ile Ci odessano z tego brzucha? pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warszawianka2
witam wszystkie forumowiczki. pierwsza odwa偶na kt贸ra zamie艣cila zdj臋cia efektu po zabiegu - brawa wielkie - a efekt spektakularny. zada艂am sobie trud i przeczyta艂am wszystkie w膮tki od 1 strony poniewa偶 temat BJ mnie zainteresowal. Od paru lat przymierzam si臋 do metody Ultra Shape jako 偶e og贸lnie szczup艂a jestem ale problem mam z niewielkim brzuszkiem i oponkami. Teraz po prze艣ledzeniu wszystkich opini chyba skusze si臋 na zabieg BJ tylko oczywi艣cie przeprowadz臋 dok艂adny rekonesans wsr贸d lekarzy - kt贸ry jest najrzetelnieszy. Nie oszukujmy si臋 - 偶adna klinika nawet najlepsza i "wypasiona w marmury i kryszta艂owe 偶yrandole" nie zapewni nam 100 % efektu. To cz艂owiek decyduje w pewnym stopniu o efekcie a reszta to indywidualne predyspozycje b膮dz te偶 szcz臋艣cie lub jego brak. Dla przyk艂adu podam 偶e ja szykowa艂am si臋 kilka lat do makija偶u pemanentnego ust i zrobi艂am go nie bacz膮c na koszta w najlepszym gabinecie - Sharleyu w Warszawie. Po 3 miesi膮cach zacz膮艂 si臋 koszmar kt贸ry obecnie po 2,5 roku da艂 rezultat blizn i odbarwie艅 czerwieni wargowej. Jestem po prostu uczulona na barwik - zdarza si臋. Tyle 偶e rzekomo najlepszy gabinet ola艂 mnie dok艂adnie i pani w艂a艣cicielka dziwi艂a si臋 czego ja chce od ust - przecie偶 wyglad膮j膮 prawie normalnie. Tia - jak w reklamie "prawie 呕ywiec". Mam pro艣b臋 do forumowiczki kt贸ra wywalczy艂a odszkodowanie o podanie na stronie jakiego艣 namiaru na tego skutecznego prawnika. Dlatego te偶 wa偶ne wydaje mi si臋 nie to czy zabieg w 100 % si臋 uda, bo zwyk艂e p贸j艣cie na solarium mo偶e zako艅czy膰 si臋 艣mierci膮, a to jak lekarz czy klinika przyznaje sie do b艂臋du i jest gotowe do jego usuni臋cia. Nie oszukujmy si臋 lekarze to te偶 ludzie i im jak ka偶demu zdarzaj膮 si臋 b艂臋dy - wa偶ne 偶eby te b艂edy gotowi byli poprawi膰 nie nara偶aj膮c pacjentek na dodatkowe koszty czy inne atrakcje (oczywiscie b贸l chyba jest wpisany w ryzyko) :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R贸偶a Luksemburg
@Voxangelika - no widzisz, jednak ktos ma zdj臋cia i pokazuje. Ja moich sprzed zabiegu nie mam, czego nie 偶a艂uj臋. Nie by艂o co ogl膮da膰 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosz臋 o zdj臋cia
prosz臋 o zdj臋cia przed i po liposukcji body jet. Jestem zapisana za dwa tygodnie na ten zabieg ale ca艂y czas si臋 jeszcze zastanawiam czy warto. m贸j adres aabb79@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankkkka21
ja robilam wypelnianie piersi tluszczem odessanym w trakcie zabiegu Body jet, powiekszylam prawie o jeden rozmiar. niewiele sie wchlania, efekt jest dobry. nie sadze, zebym czula sie tak dobrze decydujac sie na silikonowe wkladki. to jednak najbardziej naturalna metoda...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MyszkaPauliszka
To bardzo ciekawe. Ju偶 kiedy艣 widzia艂am materia艂 o body jet w kt贸rym艣 magazynie. Kto wie mo偶e sama si臋 zdecyduj臋. Ale z biustem to jest tak, 偶e robi si臋 zastrzyki z t艂uszu, czy jako艣 inaczej? Bo to nie jest tak, 偶e wk艂ada si臋 jakie艣 wk艂adki z w艂asnego t艂uszczu, prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwa偶na
do wszystkich uwa偶nych dziewczyn czytaj膮cych wpisy:) czy WY naprawd臋 nie widzicie tych g艂upot co wypisuje ja ci odpowiem wejdzie na ten fotosik to zobaczycie 偶e wykonane rzekomo zdjecie przed zabiegiem ma dat臋 Wykonano 2007-04-29 10:10 natomiast zdjecie wykonane rzekomo trzy miesi臋ce temu po BJ ma dat臋 Wykonano 2009-09-15 23:29 Panna zaraz pewnie usunie te zdjecia z fotosika bo tylko sie o艣mieszy艂a. watpie zreszt膮, zeby by艂y to zdjecia tej samej osoby!!! zatem do tej pory nie ma prawdziwych zdj臋c po udanym zabiegu BJ!!! tylko nieudaczne pr贸by ratowania tego sposobu liposukcji.... Nie dla mnie takie hochsztaplerskie metody zach臋cania klient贸w do zabieg贸w. Bawcie si臋 dobrze dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozczarowana body jet
jestem po liposukcji wodnej metod膮 body jet i jestem bardzo niezadowolona, nigdy wi臋cej, mia艂am odsysane uda i niestety mam grudy i nier贸wno艣ci, moje uda wygl膮da艂y o wiele lepiej przed tym zabiegiem, wszystko wisi i wygl膮da nieestetycznie. Nie polecam!

Udost臋pnij ten post

do uwa偶na masz racj臋. Pani "ja ci odpowiem" nie zauwazy艂a , 偶e na Fotosiku pojawia si臋 data zrobienia zdjecia. jak do tej pory dosta艂am jeszcze jeden mail ze zdj臋ciami schrzanionych ud i 偶adnych wiarygodnych pomimo pojawiaj膮cych sie zapewnie艅, ze zabieg bywa zupe艂nie udany bez 偶adnych powik艂a艅. Pora偶ka, kompletna pora偶ka.

Udost臋pnij ten post