Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia3ekzwielkimproblemem

problem z orgazmem przy masturbacji

Polecane posty

masturbuje sie a nie mam orgazmu!! czy mozecie mi powiedziec czemu? jest mozliwe ze jest to spowodowane moim mlodym wiekiem? co mam zrobic by przezyc swoj pierwszy orgazm?? nie wiem co moge zle robic! boje sie ze nigdy nie dojde do orgazmu! prosze pomozcie!!

Gość może osobliwości
jesteś tak przejęta, że Ci nie wychodzi skupianie się na orgazmie sprawia, że zapominasz po co to robisz a onanizujesz się bo pragniesz tego nie orgazmu ale po prostu przyjemności połączonych z erotycznymi marzeniami ty zamiast marzyć i bawić się wciąż czekasz na orgazm im bardziej czekasz tym bardziej rozpraszasz się nie bój się jeśli potraktujesz się z pewnym dystansem swobodnie, bez tego pistoletu, który przystawiasz sobie do głowy a może do łechtaczki :D w końcu ten orgazm przyjdzie w innym wypadku służę językiem, podobno jestem w tym cholernie dobry :classic_cool:

moje BMI to 47,nie wiem co to ma do rzeczy...

Gość dziewczyno z tym problemem
to na erotyczne. Na uczuciowym jednak jest pewien odsiew i ludzi są bardziej na poziomie i cywilizowani. Co do twojego problemu-pewnie należysz do kobiet które wogóle orgazmów nie posiadają. Jedne mają oba, inne np. tylko łechtaczkowy, inne tylko pochwowy, a jeszcze inne-żadnego. Więc nic na siłę.