Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lakia

Związek a Anglikiem.

Polecane posty

Od jakiegoś czasu spotykam się z Anglikiem. Jest nam ze sobą bardzo dobrze i myślimy o wspólnej przyszłości. Jednak moja rodzina uważa, że różnice kulturowe mogą uniemożliwić nam stworzenie szczęśliwego związku. Moim zdaniem nasze światy nie są tak odlegle, a różnice tak odczuwalne. Dodam, że mój partner nie jest innego koloru skóry ani wyznania. Jakie są Wasze doświadczenia? Pomóżcie przekonać mi rodzinę, że mogę być z nim szczęśliwa :)

Mam taki zamiar, niebawem. Boję się jednak, że podejdą do niego z bardzo dużym dystansem :( A jemu będzie przykro z tego powodu. Jego rodzina bardzo ciepło mnie przyjęła i bardzo bym chciała aby on miał równie życzliwe przyjęcie.

wiesz co to ciezka sprawa...widzialam kilka takich par jednym sie udalo innym nie, przede wszystkim ocen sama na ile znasz tego czlowieka, w przypadku mojej mamy efekt byl straszny gosc zmienil sie po slubie 180 stopni, a nikt by nie podejrzewal go o takie dranstwa jakie pozniej robil. Zycze Ci jak najlepiej! powodzenia

Gość makaka
lakia nie stresuj sie. anglia to nie Azerbejdżan, nie ma jakichs mega roznic kulturowych. moze rodzinka martwi sie jezykiem? albo ze nie bedzie traktowal Cie powaznie? zapytaj o co tak naprawdę im chodzi. sama jestem z obcokrajowcem, slub next year. jesli go koszasz (to najwazniejsze), oni tez pokochaja. powodzenia!