Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatix87

praca Niemcy opieka !!!!!! warto!!!

Polecane posty

Gość granatix87
nie ma chętnych?? a wszyscy na brak kasy narzekaja, Polacy !!! od siedzenia na du[ie nikt nie zarobił

Gość do granatix
Mnie w podanym linku wyświetla się tylko biały kwadracik z czerwonym iksem. Podgląd niedostępny. :( Możesz wkleić jeszcze raz? Byłabym zainteresowana. A może masz maila?

Gość granatix87
chyba mi useunęli ogłosznie bo duzymi litarami napisalam ehhh masz maila: joannazielinska87@o2.pl napisz cos o sobie, ile masz lat gdzie sie uczysz jak znasz niemeicki i podaj numer tel najlepiej stacjonarnego. pozdrawiam

oni szukaja młodej dziewczyny z takimi łatwiej i weselej i MUSI mówi c po niemiecku, wiec niestety...

Gość jyfjyfhjy
wymagana jest biegła znajomość niemieckiego?

w stopniu komunikatywnym , jak ja bym zadzwoniła to potem by dziedek z Toba gadał pytał o proste rzeczy, myśle ze po maturze z niemieckiego jest to do przeżycia:)

Gość jyfjyfhjy
ja mature zdawałam chyba ze 4 lata temu:) ale niedawno zrobiłam certyfikat B2 wiec to jest poziom raczej komunikatywny

Gość do granatix
No to szkoda, ja starsza jestem, choc młoda duchem. :) Znam przyzwoicie niemiecki, świetnie angielski, mam studia i jestem niegłupią kobietą, o wszystkim mozna ze mną porozmawiać. Mam tez ogromne poczucie humoru. Pracowałam jako opiekunka. A nie dałoby rady pojechać chociaz na miesiąc na zastępstwo - a ty spokojnie mogłabys szukać kogoś młodszego ? Jesli juz koniecznie byś chciała.....:) Przemyśl to. Moge podesłac ci moje CV, sama ocenisz.