Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jzfd

Problemy z rodzicami!!! Jestem samotną matką!!

Polecane posty

Gość czytam i nie wierzę
Ma do ciebie pretensję, że ty masz lepiej niż ona.

Gość jzfd
Ja mam lepiej od niej. Pod jakim względem, samotnie wychowuje dwójke dzieci których ona nienawidzi. Chyba tylko pod takim że mam prace, własny kąt-który zapisał mi ojciec. Połowa domu należy do mnie a połowa do brata. Tata tak postanowił. Ojciec w przeciwieństwie do matki, naprawde jest dużym wsparciem, robi wszystko by moje dzieci i dzieci brata traktowały siebie nawzajem jak wspólne rodzeństwo. Szkoda tylko że uważa, że nie powinnam się z nikim więcej wiązac dla ich dobra.

Gość Twoją matke boli to że jesteś
sama z dzieciakami i dajesz sobie doskonale rade!! Jeśli tak Ci się życie ułożyło to powinna Ci pomóc a nie jeszcze gnoic. Takie suki jak Twoja matka powinny byc od razu sterylizowane!

Gość a ojciec może chce dla Ciebie
dobrze! Skoro już kilka razy miałaś nieodpowiednich partnerów to po prostu martwi się o Ciebie.

Gość nie rozumiem Twojej matki
Jak może tak mówic o własnej córce, ani nie kochac własnych dzieci jak napisałaś! sama nie panowała pewnie nad swoimi pierwodnymi potrzebami i zaszła w ciąże.. ojca masz w porządku a to że nie chce byś się z nikimi wiązała powodów może byc wiele :O może jest zazdrosny o ciebie może to on chce zastapic Twoim synom ojca Jest wiele możliwości :) ale szanuj go skoro jest dla Ciebie dobry

Gość ja bym się na Twoim miejscu
wyprowadziła.. Twojmu bratu radze to samo... W końcu ta kobieta urządza piekło pod waszym dachem

Gość autorko Ty miałaś szczęście w
przeciwieństwie do innych kobiet samotnie wychowujących dzieci.. masz dach nad głową i prace:) szkoda tylko że taka matka Ci się trafiła... Ojciec ma racje z tym że nie powinnaś już miec żadnego faceta! W końcu masz dzieci a facet się pewnie kiedyś zostawi:(

Gość ja jednak jestem za tym byś
oskarżyła matke o zniesławienie

Gość co jak co ale rodziców to nie
masz z prawdziwego zdarzenia.. Każde w swoim rodzaju jest dla Ciebie problemem..

Gość do autorki...........
Matke oskarż o zniesławienie to raz Ojcu powiedz że Twoje dzieci również potrzebują ojca skoro dzieci brata potrzebują matki

Gość współczuje Ci matki

Gość jakby do mnie do pracy
przyszła taka matrona to powiedziałabym : "Wyjdź, albo zadzwonię po policję!" To może gębę by jej zamknęło....

Gość a później bym powiedziała
"Masz zasrany obowiązek szanować mnie tak, jak każdą inną osobę, inaczej pójdę do sądu o zniesławienie- mam świadków". To wszystko, raz a konkretnie!

Gość jzfd
Dlal mnie to jest trudna sytuacja!!! Od dziecka mnie i brata tak traktowała. Od kąt ja urodziłam swoje dzieci, szczególnie tego pierwszego(bo nieślubny) to stałam się dla niej jakimś wstydem. Od tej pory ciągle wyzywa mnie od kur... Często sytuacje miały miejsce u mnie w sklepie nawet przy klientach, wtedy ojciec ją stamdąt brał. Wtedy uspokoiła się na jakiś czas, a później znowu to samo. Moi synowie podobnie jak dzieci brata się jej boją, co gorsze ja też.

Gość nowe akwarium
Wiesz co, ojcem sie nie rpzejmuj, on ma jakies tam swoje poglądy, może troche głupawe, ale jest nieszkodliwy, a ogólnie pomaga ci i chce dla ciebie jak najlepiej. Wiec po prostu nie zlosć sie, wpuszczaj jego gadki jednym uchem, wypuszczaj drugim, albo obracaj w żart i nie deliberuj o tym. Co do mamuśki - na twoim miejscu wezwałabym policję albo straz miejską, jak przyjdzie ci do zakładu i zacnie odstawiac teatr. Raz, drugi, potem bedzie się bała, będzie jej wstyd, że policja ja wyprowadza Naprawde masz lepiej niz ona, bo ty trzymasz swoje zycie w garsci. Masz dzieci, a mimo to pracujesz, na swoim, wiec jestes szefem, robisz, co lubisz, a ona ma wrazenie, ze całe życie robiła to, czego nie chciała - nianczyła dzieci i była gospodynia domową. Sama jest sobie winna, wiec tym bardziej ja to dobija. Ale to nie jest powód, zeby się na tobie wyżywala. Nie daj się

Gość to nie jest wina Twojej matki
że Tak Ciebie traktuje:( Patrze na sytuacje którą tutaj opisałaś:O, wiele czynników się na to składa. Twoja mama czuje się pokrzywdzona przez los :( I może słusznie! Pisałaś że ona nigdy nigdzie nie pracowała czyli była na utrzymaniu Twojego ojca, urodziła mu dzieci a może miała jakieś przyszłościowe plany? Może jest w tym spora wina Twojego taty? zastanów się nad tym!

Gość halllo
mam pytanie dostałam na nie wiele odpowiedzi i licze ze teraz dostane takie ktore juz mnie w tym upenią otóż 3 tyg temu uprawialam z moim chlopakiem petting ja dotykałam go w intymnych miejsach on mnie równiez . trwalo to pewną chwile potem od zaczal dotykac mnie penisem w miejscu intymnym ale zaraz sie odesunelam po czym znow wlozyl mi palce do pochwy nie doszlo do wytrysku ani nie wlozyl mi czlonka do pochwy moje pytanie CZY MOGE BYC W CIĄŻY???!!! oboje bylismy mokrzy czytalam o tym plynie jedni mowią ze przez niego mozna zajsc w ciaze inni nie . zawiera on plemniki ale niby nie zdolne do zapoldnienia wiec jak to jest ? dodam ze jakies 2 tygodnie po pettingu dostalam plamienia nocą kilka dni pozniej okres ale nie jets obfity jak zawsze i nie mam az takich bóli i to mnie niepokoi objawow ciazowych nie mam nie bola mnie piersi ani plecy tylko od czasu do czasu mi sie odbija prosze o odpowiedzi

Gość jzfd
Ojciec troche irytuje mnie swoim głupim gadaniem, ale ogólnie rzecz biorąc jest w porządku i jako ojciec i jako dziadek. Gorzej jest z matką i ojciec napewno nic tutaj nie zawinił, dla niej zawsze był dobrym mężem!!! Gorzej jest z tym że moje interesy są przed domem!! może spróbuje zaszantażowac ją policją..

Gość jzfd
Właśnie powiedz matce że zadzwonisz na policje :D Zobaczysz będzie się bała bo skoro wstydzi się własnej córki to tego tym bardziej powinna :D

Gość do jzfd
Miało byc do jzfd :P

Gość walcz o swoje bo należy ci się
szacunek od matki:)

Gość autorko Twoja matka jest lekko
pierdolnieta

Gość nie wierze
Ja bym strzeliła matke w twarz :)

Gość bombi
Pod żadnym pozorem nie dzwoń na policje, tym bardziej że to matka... ani jej nie bij jak inni Ci tu radzą. Zawiodłaś ją One Ciebie wychowywała Dlatego jestem za aborcją, mamy przykład że Ty i Twój brat jesteście ofiarami tej ustawy:/

Gość wypowiedź bombi
się nie przejmuj, widocznie jest tak samo jebnięta jak twoja matka:O

Gość bombi
Co chcesz? Powiedziałam prawde Autorka tutaj opisała ojca jako tego dobrego a matką jako tą złą Ona może myśli że jej ojciec był dobry dla matki a może coś między było skoro własna matka nie kocha własnych dzieci! Pewnie żadna z Was o tym nie pomyślała Często właśnie w takich sytuacjach, jak w sytuacji matki autorki jestem za aborcją by nie było niechcianych dzieci Autorce jest dobrze bo ona kocha swoje dzieci ale jej matka NIE! I matka wcale nie jest zmuszona do tego by kochała swoje dzieci!

Gość bombi aleś Ty głupia

Gość kami222
Autorko nie zapominaj że matka masz tylko jedną Powinnaś ją kochac bardziej od swoich dzieci:O

Gość sama miał taką matke
Gdy umarła to odżyłam

Gość jufnalka
proponuje rozwiazanie otruj FRANCĘ bo tylko powietrze zatruwa i produkuje łajno bezuzyteczna suka.nie jest dla was matka a dla dzieci babcia to po co ziemie po której stapa obciaza.