Isabeli_89 0 Napisano Lipiec 19, 2011 Isabeli_89 miej sie na bacznosci 22 latko,bo twoj oczymn tylko 7 lat od ciebie starszy,wiec albo ty,albo on ,albo wy obydwoje pewnego razu cos do siebie poczujecie.Wspomnisz moje słowa. No chyba,ze on taki kiepski z wygladu i charakteru facetc,wiec mozliwe,ze ty nim sie nie zainteresujesz. Ja mam swojego narzeczonego, z którym jestem od 6 lat i wiem że to ten jedyny. Dzięki za rady, ale raczej mnie opisana sytuacja nie dotyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehołll Napisano Lipiec 19, 2011 Isabeli_89 a co tam narzeczony :-) Ludzie mają małżonków i patrzą na boki.:-) Ty możesz nie spoglądac na swego o 7 lat starszego ojczyma,ale On niedługo,jak Twoja matka bardziej sie zestarzeje będzie widział w Tobie ponetną kobietę. Wczasach szkoły podst.w 8 kl.miałam kolezankę której mama tez z młodszym facetem żyła i pewnego razu okazłao się,ze ten facet spoglada na corke,a że córka tez łakomym wzrokiem spogladała na faceta i matka to zauwazyła,wiec po prostu matka z córka wzięły sie za łby :-)Serio,pobiły sie faceta:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weird i guess Napisano Wrzesień 7, 2011 Ja mam 22 lata i uważam, że kobieta powinna być starsza od faceta o przynajmniej 2-3 lata. W tej chwili nie miałbym nic przeciwko dziewczynie starszej o 5 lat, a w przyszłości mógłbym się nawet zwiążać z kobietą starszą o 10 lub więcej lat. Nie wiem z czego to wynika, ale lepiej dogaduję się ze starszymi dziewczynami i to właśnie one na mnie najbardziej oddziałują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(zawsze szczery) 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 pewien młody facet Kobiety po 40stce powinny wiązać się z facetami młodszymi od nich o 10 - 15 lat. Kobieta która ma 40 lat wkracza w najlepszy wiek dla kobiety i powinna mieć przy swoim boku, faceta który jest aktywny i czerpie radość z życia, a nie siedzi jedynie rozwalony na fotelu przed telewizorem. Młodsi facect coraz częściej pragną związać się z dojrzałą kobietą, bo obecne pokolenie kobiet, które są ich rówieśniczkami, nie reprezentuje absolutnie żadnych wartości. Przy młodszym facecie kobieta sama młodnieje, a facet zawsze stara się na 150% swoich możliwości, bo wie że zatrzymać przy sobie taką wspaniałą kobietę to wielka sztuka. Do tego świetnie wygląda taka para, gdzie jest dojrzała, zadbana, atrakcyjna kobieta i młodszy od niej przystojny mężczyzna. O dopasowaniu w seksie w takich par pisać nie muszę, gdyż każdy kto tego zaznał wie że jest to bez wątpienia najlepsza na świecie konfiguracja. widze ze jakies stare niedowartosciowane pudło chce swoje ego podbudować . Ja tem nic do kobiet po 40 w prawdzie nie mam , ale ... młodszy facet takie pudło bedzie mial w znacznej wiekszosci wypadków do zabawy ! liczyc bedzie na wyuzdany sex na ktory młoszych jeszcze nie stać ...oj wiele by pisac , stare to jest dobre wino i skrzypce , na pewno w konkretnej kwesti nie kobieta . W innych ma wartosci , ale nie w sexie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiacy mlodsze Napisano Wrzesień 7, 2011 co za smorja ta dyskusja! ludzie pieprzcie sie i nie patrzcie na wiek przeciez chodzi tu o jedno..ulzyc swojemu popedowi seksualnemu na ktorego i tak nie ma rady mlodzi chlopcy bierzcie starsze kobitki! ...wiecej mlodszych bedzie dla nas.... i w ten sposob kazdy bedzie zadowolony.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do lubiący młodsze Napisano Wrzesień 9, 2011 Bo tylko młode babki dadzą sie nabierać na wasze czułe słówka i ciągłe "świry". Babka po 40stce rozgryzie was w trzy sekundy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiace mlodsze Napisano Wrzesień 9, 2011 to prawda ..babki po 40stce to cwaniary nie z tej ziemi i dlatego trzymam sie od nich z daleka.... polecam topik "Odezwac sie do niego" i zwierzenia pewnych "dojrzalych kobiet" "Gocha44" i "mnie wszystko" dobry przyklad jak cyniczne i zimne potrafia byc dojrzale kobietki....nawet Rambo moze dostac gesiej skorki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiacy mlodsze Napisano Wrzesień 9, 2011 myslice gowniarze i wypierdki ze my zostawiamy je dla mlodszych kopbiettak bez powodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiacy mlodsze Napisano Wrzesień 9, 2011 tylko ze twoja mama jeszcze 5 lat i 50tka, rozsypka na calego, menopauza, siwe wlosy i zolte zeby.... a on 34 lata i co? babcia...z wnukiem na ulicy, pod raczke..ha..ha smiech na sali.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M-Design Napisano Wrzesień 10, 2011 Ja pierdziu!!! Jaki fajny temat...uśmiałam się do łez...Starsi, młodsi...obwisłości, żółte zęby..wyuzdany sex..niezła jazda. jestem posiadaczką 44 lat...nie mam obwisłości, żółtych zębów a wyuzdany sex lubiłam tak samo jak miałam 25 lat tylko teraz wiem o co w te klocki chodzi...Mam męża 7 lat młodszego - ja jestem aktywna i zadbana on siedzi z piwem przed kompem i czeka na trzęsienie ziemi..ja udzielam się towarzysko, mam duże grono znajomych i masę zainteresowań ...on tylko jeden z portali internetowych dla mężczyzn ( nie mówię tu o tym o czym myślicie..to portal motoryzacyjny..ha ha)Za mną oglądają się faceci...za nim kobietki niekoniecznie. Za to jest moją miłością, dogadujemy się w tych kwestiach w których powinniśmy, śmiejemy się na tych samych filmach, rzucamy się poduszkami i wieczorami pijemy wino....Nie wiem czy on jest przejrzały ( ale fajne słowo wymyśliłam) czy ja niedojrzała ale jest fajnie..ja nie czuję się stara i niepotrzebna a co będzie jak będę miała 70 lat? że będę wyglądała jak jego babcia czy mama? Po pierwsze wątpię a po drugie? co mnie to obchodzi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdybudzasiedemony Napisano Wrzesień 10, 2011 heh ciekawe dlaczego mlodsi tak bardzo chca miec starsze przynajmniej wiekszosc, ja 41 lat tez szukam ale starszego tymczasem pisza do mnie prawie sami mlodsi i to nawet o 15-20 lat!! choc zaznaczylam,ze nie chcę mlodszego. ludzie,faceci-owszem,potrafie was troche zrozumeic,szukacie matki,opiekunki,sponsorki itd...owszem tez sa takie zwiazki ale na jak długo?? w perspektywie czasu prawie zawsze młodszy facet zapragnie kiedys miec dziecko, ta starsa juz nie bedzie mogła,on pojdzie do młodszej a to dla kobiety porazka i cios po ktorym nie mozna się podniec. wiec kobiety nie chca takich ktorzy bardoz prawdopodobne ze odejda do mlodszej.bo taka jest natura i z nią nie wygrasz. naturalnie-zawsze to kobieta powinna byc mlodsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesseru Napisano Październik 19, 2011 MAAABEEE Prawda, Prawda. Ja jestem dojrzałą kobietą i faktycznie facetom w moim wieku juz nic się nie chce, tylko piwo, fotel i TV. Seks też już jest marniejszy. A ja chętnie bym gdzieś wyskoczyła, potanczyła, gdzieś wyjechała." a może masz zwyczajnie bardzo stary brzydki wygląd ? i twój facet wstydzi się gdzies z tobą pokazać? . Moze jetss brzydka i otyła, pachniesz tsarczościa i masz wylewajaćy się tłuszc z brzucha?? chcesz potańczyć? - jeżeli masz brzydki wygląd przyniesiesz wstyd swojemu facetowi na imprezie. Więc nie nazywaj krowo męża dziadkiem bo sama możesz mieć twarz babci, czego nie jesteś świadoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 9982828 Napisano Październik 19, 2011 Isabeli_89 Ja bym raczej napisała, że dojrzałe kobiety powinny się mniej wahać przed związaniem się z młodszym mężczyzną W czerwcu moja mama wychodzi za mąż za świetnego faceta, młodszego właśnie o 15 lat i nigdy nie widziałam jej takiej szczęśliwej" ale jest głupia - niech się postarzeje trochę - a jej ogier zwymiotuje na jej widok -żal mi naiwnej biedaczki. zakładam się ze tego 29letniego nie chciala żadna młodsza i piękna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LajzaMinelli Napisano Październik 19, 2011 po 40 urodzinach ludziom niestety czasem "odbija" - mają poczucie uciekającej młodości i rozpaczliwie chcą zatrzymać czas - kobiety ubierają się w kuse opięte ciuszki, malują krzykliwie i ta solarka... a panowie - tokują młode dziewczyny i są równie żałośni. Szukanie młodszych znajomych to droga do donikąd i takie to ośmieszające. Ten stan mija i dobrze, kiedy delikwent(ka) nie za bardzo się ośmieszy. Niektórzy porzucają rodzinę i usiłują klecić nową z kimś dużo młodszym( panowie) marnie to się kończy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A co facet młodszy może Napisano Październik 19, 2011 zaoferować kobiecie??Tylko do zabawy? A gdzie ustatkowanie?? stabilizacja zyciowa. Załozmy kobieta ma 30 lat facet 25 lat. Ona będzie chciala miec dziecko, meza a on bedzie chcial się bawic. Generalizuje oczywiscie jednak na pewno jest wyjątek od reguły;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eM27 Napisano Listopad 9, 2011 ad: wesseru Jesteś słodka. Skąd jesteś? Mam ochotę spotkać kobietę która jest taka nieoszczędna w słowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cub Napisano Listopad 10, 2011 To i ja dorzucę oliwy i doleję 5 groszy. Mam 27 lat, zakończony dłuższy związek z kobietą starszą ode mnie o 10. Powiem wam wszystkim - WIĘCEJ :) Pragnę tego więcej. Szczególnie gdyby różnica wieku była by jeszcze większa. Nie rozumiem czemu niektórzy tak dyskryminują dojrzałe kobiety. Piękno leży właśnie w tym wieku. Zawsze uważałem że miałem szczęśliwe dzieciństwo, nie staram się zapełnić dziury której nie ma, a także nie wydaję mi się żeby to był jakiś rodzaj kompleksu Edypa. Po prostu dojrzałe kobiety są dla mnie strasznie atrakcyjne. Uwielbiam z nimi rozmawiać, często posiadając inne zdanie na dany temat, jednak dyskusja zwykle jest merytoryczna. Żywiołowa, ale kulturalna. Pisząc to, myślę że łechce to trochę moje ego. A już na pewno, każdy seks z dojrzałą kobietą, jest za każdym razem spełnieniem mojej fantazji seksualnek :) Gdzie jesteście Wrocławianki? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona ma 45 lat Napisano Listopad 10, 2011 cub Jednak jak na 27 latka jesteś głupiutki jak but z lewej nogi. :-) Piszę to już po raz któryś i za kazdym razem chyba komuś innemu. W kontaktach damsko -męskich nie chodzi o wiek,(mowimy o osobach pełnoletnich)ale o osobowośc,temperament. Piękno wewnętrzne leży w prawie każdym człowieku,bez względu na jego wiek. Piszesz,ze każdy seks z dojrzałą kobietą jest spełnieniem Twojej fantazji.No cóż,widocznie nie masz w tym takiego rozeznania,albo masz niesamowite rozeznanie :-) Stwaiałabym na to 1-wsze,bo jakby było to 2-gie,to po prostu napisałbyś,że miałeś szczęście spotkac na swojej drodsze wspaniałe kobiety dojrzałe,z którymi seks był wspaniały.Aczkoliwek ta cała wspaniałaośc jest zawsze inna dla każdej oosby. Człowiek dojrszały emocjonalnie potrafi rozmawiać z każdym,bez względu na wiek,bez względu na wykształcenie,b.w.na wykonywany zawód,rasę,płeć etc. Ty albo jesteś zaślepiony tą dojrzałością kobiecą,albo po prostu brak Ci jednak tej dojrzałości emocjonalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do cub Napisano Listopad 11, 2011 podaj maila, napiszę, jestem z Wroc.mam45 lat, zainteresowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cub Napisano Listopad 12, 2011 ten sam co na watku obok (gdzie pisalas) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klsnqdbnb Napisano Listopad 12, 2011 do cub te ,blądyna tleniona występujaca w Dlaczego Ja ;-) szukasz ch do dupy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antonio91 Napisano Listopad 14, 2011 Witam poznam starszą kobietę która podzieli się ze mną doświadczeniami życiowymi. Mam 20 lat i jestem ze śląska pozdrawiam. antonio919191@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty789 Napisano Listopad 14, 2011 Przykład z życia -on 7-8 lat młodszy .Jeszcze student poznaje w panią pod 30 .Szybko okazuje się że jest super ,ślub ,dzieci. Jego rodzina cieszy się że dojrzał a jej ze w końcu dzieci etc..... Mijają latka ....On młody jeszcze wysportowany trzydziestoparolatek ona pani po 40 .cóż dzieci ciąże ślady zostawiły... No i....wziął sobie 'nowszy model '. Tak to jest.... A ogólnie. Zresztą bardzo młodzi faceci tak do 22 lat to jeszcze dzieciaki -imponuje im że wyrwali starszą kobietę -to fetysze jeszcze z szkoły średniej gdy fantazjowali o nauczycielkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ON_26_ Napisano Grudzień 21, 2011 Witam Mam 26 lat i bardzo podobaja mi sie kobiety starsze ode mnie o 10-15 lat chetnie bym sie zwiazal z taka na dluzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lonard Napisano Grudzień 22, 2011 Masz problem, jest ci źle? Nie radzisz sobie z pracą, partnerem, dziećmi? Jesteś w emocjonalnym dołku? Chcesz coś zrobić ze swoim życiem, ale nie wiesz jak zacząć? Szukasz wsparcia w trudnej sytuacji i nie masz się do kogo zwrócić? Wejdź na http://gosc.psychospace.pl/ i zobacz w jaki prosty sposób możesz sprawić by życie znów był przyjemne. Tylko tutaj możesz się wygadać i otrzymać profesjonalną pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość artjom Napisano Kwiecień 1, 2012 Jestem jednym z młodych facetów będących w stałej relacji seksualnej z dojrzałą kobietą. Poza kwestiami dojrzałości, światopoglądowymi, etc. powiedzieć mogę że nasz seks jest najlepszym doświadczeniem erotycznym jakie miałem. Fantazja, polot, autentyczna radość z eksploracji naszych ciał. Nie ma problemu z urozmaiceniami w stylu gadzetów z http://tabutoys.pl/. Wcale się nie dziwię, że obecnie coraz więcej swiadomych siebie kobiet wybiera młodszych kochanków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika28047 Napisano Kwiecień 1, 2012 a jak to czytam to cos mi swita - wlasnie w nowej pracy ostatno 2 mlodych - bardzo 23 i 26 lat widzialam ze zagaduja ze sie kreca kolo mnie - tak o rodzine pytali , o dzieci , zrenice na maxa duze - mam 37 - lat jestem drobniutka , wiem ze mlodo i fajnie wygladam - ale ja mam syna 20 latka ( wczesnie sie dziecie trafilo ) i chyba bym sie nie przelamala , albo nie jestem w stanie tyle wypic . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darwin Napisano Kwiecień 2, 2012 to dobrze ze starsze kobiety wybieraja niektorych mlodszych samcow, bo stwarzaja wtedy taka naturalna selekcje. Niewlasciwie geny nie powinny sie kopiowac i mlode samce ktore chca zyc z starymi samicami posiadaja takie niewlasciwe geny. Stare samice nie dadza im pomtomstwa i w ten sposob pelen defektow kod genetyczny slabych samcow zaginie wraz z nimi, to samo dotyczy homoseksualistow i roznych takich dziwactw... takze starsze panie! do roboty...ratujcie czystosc genow, niech mlode samice beda mialy latwiejsza robote! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brat Darwina Napisano Kwiecień 2, 2012 to dobrze ze starsze kobiety wybieraja niektorych mlodszych samcow, bo stwarzaja wtedy taka naturalna selekcje. Niewlasciwie geny nie powinny sie kopiowac i mlode samce ktore chca zyc z starymi samicami posiadaja takie niewlasciwe geny. Stare samice nie dadza im pomtomstwa i w ten sposob pelen defektow kod genetyczny slabych samcow zaginie wraz z nimi, to samo dotyczy homoseksualistow i roznych takich dziwactw... takze starsze panie! do roboty...ratujcie czystosc genow, niech mlode samice beda mialy latwiejsza robote! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brat Darwina Napisano Kwiecień 2, 2012 to dobrze ze starsze kobiety wybieraja niektorych mlodszych samcow, bo stwarzaja wtedy taka naturalna selekcje. Niewlasciwie geny nie powinny sie kopiowac i mlode samce ktore chca zyc z starymi samicami posiadaja takie niewlasciwe geny. Stare samice nie dadza im pomtomstwa i w ten sposob pelen defektow kod genetyczny slabych samcow zaginie wraz z nimi, to samo dotyczy homoseksualistow i roznych takich dziwactw... takze starsze panie! do roboty...ratujcie czystosc genow, niech mlode samice beda mialy latwiejsza robote! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach