Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

pomysł na sukienkę, co sadzicie?

Polecane posty

http://www.allegro.pl/item706385232_promocja_sexy_satynowa_sukienka_z_kokarda_czarna_s.html Mam identyczną sukienkę, którą nawiasem mowiąc kupiłam za 65zł, nie wiem dlaczego ludzie tak przepłacają :o. Ale niewazne. Byłam juz w niej na jednym weselu rok temu, teraz zbliza mi sie drugie. Nie chce kupowac nowej sukienki wiec pomyslałam ze lekko przerobię ta. Chcę odpruć tą kokardę pod bistem, kupic kawałek satyny w jakimś ładnym kolorze i naszyć w to miejsce pasek o szerokości powiedzmy 5-6cm. I teraz zastanawiam sie co do koloru tego paska. Myslałam o ciemnym turkusie, morskim bo mam pasującą do tego biżuterię. Co o tym myslicie? Moze wy macie jakies inne pomysły jak fajnie zmienic ta sukienkę?

Gość no no ononoonon
turkus to chyba ebdzei za ciemnyi nie bedzie go widac an czarnym tle , nie mozesz wybrac czegos kontrastowego? np.srebrny czy szary ? a poza tym co za ochydna modelka.... do tego jeszcze ta peruka...

Gość szwagierka
śliczna ta sukienka ja bym dobrala dodatki w kolorze czerwonym torebka korale szpilki i juz:)

Gość zółty
srebrny czerwony

Gość hania1234
w sumie pomysł na przeróbkę inny niż doszycie paska nie wchodzi chyba w grę - no chyba że mam kiepską wyobraźnię ;) a może doszyć go nie z satyny ale z jakiejś ładnej koronki? jeśli pasuje Ci z tą biżuterią turkus to jak najbardziej

Gość hania1234
w sumie pomysł na przeróbkę inny niż doszycie paska nie wchodzi chyba w grę - no chyba że mam kiepską wyobraźnię ;) a może doszyć go nie z satyny ale z jakiejś ładnej koronki? jeśli pasuje Ci z tą biżuterią turkus to jak najbardziej

Ja bym zostawiła jak jest, mi się tam podoba ta kokardka. Pomyśl, że przeróbką możesz lekko "przedobrzyć"sukienkę, albo zepsuć, różnie bywa :) Chcesz zanieść do krawcowej, czy samodzielnie przerobić? Bo do krawcowej się nawet nie bardzo opłaci.

Gość Nie ma problemu u nas
oderwij kokarde. Doszyj tiul marszczony a la koronka do misek od sukienki. Na koncach. Doszyj ramiączka. I masz nową sukienkę.

Gość przeczytaj stronę o mnie
sukienka może i fajna, ale napewno nie od tego sprzedawcy. Osoba ta łamie prawo nie dając możliwości do zwrotu towaru. Każdy kupujący przez internet ma prawo do zwrotu towaru bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania przesyłki, ten sprzedający nie daje takiej możliwości, i widzę jeszcze inne poważne uchybienia. Wystarczy jeden mail od konkurencji do UOKiK i właściciel ma pozamiatane.

Nie, ja juz mam tą sukienkę wiec nie chce jej kupowac, dalam tylko linka z allegro zebyscie mogły zdjęcia zobaczyc. Dzięki za wszystkie propozycje!