Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REBUS82

Kobiety co jestescie w stanie zrobic za kase

Polecane posty

Gość REBUS82

Czy jezeli zaczepiłby was facet na ulicy i zaproponował zrobienie dziwnej rzeczy za kase zgodzilibyscie sie? Był kiedys taki program na mtv za kase zrobie wszystko czy gotowe byliscie zrobic jakas rzecz dosc intymna za kase i jezeli tak to za ile? Czy sa na forum ekspedietnki sklepów z bielizna którym faceci zaproponowali np kiedys przymierzenie biustonosza obiecujac ze wtedy go napewno kupia lub jakies inne propozycje dostawaliscie

Gość wałek z cannes
za kase moge piernac

Gość wszystko z robia
tylko kwestia jak duzo tej kasy musi byc;)

Gość REBUS82
ZA ILE NAPOTKANA KOBIETA NA ULICY ZGODZILABY SIE POKAZAC BIUST?

Gość za pare zlociszy
:p

Gość wefwewe
jakby mi krtos zaproponowal 100 milionow za sex, to musialabym byc glupia, zeby sie nie zgodzic. cale zycie ustawione za jeden glupi numerek :D

Gość rebusie
ja za 30tys pokazalabym cycki. ale to potem w tv mialby ktos zobaczyc? jezeli nie to za 500zl t bym pokazala

Gość zalezy za jaką
jeśli grosz będzie konkretny to mogę ciężko pracować... poświęcając życie z jakimś baranem, który myśli, że jestem z nim tylko dla kasy... albo zarabia tyle ze ledwie starcza na zycie, zachowuje sie jak palant a mnie traktuje pejoratywnie

ja bym pokazala za 300-500zł cycki jesli by szlo do telewizji to tak z 20 tys minimum

Gość REBUS82
Bo ja pokazuję za darmo kutasa w parku wszystkim kobietom. Obojetnie czy chcą czy nie :)

Gość wiikii 1983
ja za 30 zł bym na ulicy loda zrobiła:P

Gość rebusie
husky widze ze podobnie sie cenimy hehe :) piczke za 3 razy tyle co cycki bym pokazala, czyli nie do tv za 1500 zl gdzies a do tv za 90tys. hehe ojej niech mi ktos to zaproponuje. nie chce mi sie juz tyrac :)

pokazalabym cipke za ok 2 tys do telewizji jakby szlo to nie wiem czy bym sie zgodzila :P nie to ze cos ze mna nie tak, ale jalby babcia zobaczyla :o

Gość REBUS82
Jezeli ktos nie ma odwagi by pisac jako osoba a podpisuje sie nikami innych osob to samo mowi ze siebie jaki z niego dupek. Kieruje to do osoby która na forum pisze swoje wypowiedzi podpisujac sie nikami innych osób. Jak cie strach oblatuje by napisac cos jako swoja wypowiedz to lepiej nie pisz nic cwaniaku.

Gość REBUS82
Powaznie rusza taki teleturniej ze na ulicy za kase ludzie beda musilei cos zrobic intymnego czy zgodzilibyscie sie za 100zl pokazac biust do kamery?

Gość jagodka83
cycki za 300:p piczka za 1000 lodzik za 2000 sex za 5000 ale tylko z fajnym kolesiem:p

Gość REBUS82
JAGÓDKA 300zl za pokazanie cyckow gdzie i kiedy?

Gość przymierzenie biustonosza
za to, ze mi kupia - napewno nie. Ale za powiedzmy 100zl moglabym przymierzyc :D przeciez na plazy tez mnie widza w stroju ;)

Gość przymierzenie biustonosza
bez biustonosza za chiny ludowe bym nie pokazala... Ale ja dziwna jestem :P

Gość a ja bym nie pokazała
nic bym nie pokazała ża żadną kasę, bo to nie jest warte moich mysli do konca zycia, jak sie w tamtej danej chwili zeszmaciłam dla kasy za kasę mogłabym np wskoczyc do wody w zimie, albo zjesc robala..ale nigdy nic intymnego

Gość do jagódki
cenisz się niżej niz przeciętna prostytutka :o

Gość gość
A ja dostalam propozycje 10 tysiecy na pokazanie piersi i masaz nim w nich- zastanowie sie co zrobie

Syranie w banie jak na roksie za 150zł facet ma wszystko, to który głupi będzie tysiaka płacił aby cycki pokazać. Albo za tysiaka pojedzie do Bułgarii i na plaży ma tego w opór.