Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drozdi

wszyscy podrywają moją dziewczyne

Polecane posty

Gość forsi123
Witam mama 22 lata i jestem z z19 letnia dziewczyna mama podobny problem ale najwazniejsze to samokontrola trzeba trzymac nerwy na wodzy i nie dac sie sprowokowac. idziesz z dziewczyna ulica a faceci mierza ja z z gory do dołu nie zwracajac uwagi na ciebie ? nie milo ale oni moga sobie tylko popatrzec to wszystko co moga zrobic .ty tez mozesz ich poczestowac swoim wzrokiem:).jedziesz na dyskoteke klubu czy pubu i kolesie puszczaja do niej oczka kiwaja głowami- sa idiotami ^^ nie masz sie o co martwic jesli twoja dziewczyna tego nie odwzajemnia bo tak naprawde moze i wydaje ci sie ze ci kolesie wygladaja lepiej od ciebie maja wiecej pieniedzy i byli by niby lepsi ale ona wybrałą ciebie a oni sie tylko ponizaja i robia sie naprawde mali przy tobie buduja twoja wartosc. a jesli kolesie naprawde sa natretni staraja sie klepnac twoja dziewczyne lub cos jeje zrobic to omijaja takie miejsca albo staraj sie wyskakiwac w takie miejsca z kumplami ktorzy pomoga ci w takieje sytuacjii bo samemu mało kiedy masz szanse sie odegrac .pozdro

Gość jest nas wielu xd
mimo ze temt przedawniony to napisze cos od siebie . mam tak samo, a w zasadzie podobnie moja dziewczyna jest co prawda ddosyc niska przynajmniej przy moim wzroscie 165cm-180cm) ale o pieknej budzi i figurze, ciemna brunetka. Co prawda nie zdazylo mi sie chyba ze idac z nia ktos wolal za nia jakimis chamskimi tekstami nie liczac jednego przypadku zuli jednakze bardzo czesto ktos ja podrywa a co najgorsze dla mnie ona mi o tym opowiada. ostatnio jakis koles ktry wczesniej widzial ja jak wraca autobusem do domu na drugi dzien przyszedl do jej domu i dal jej kwiaty z liscikiem ..Sam z tego co wiem jestem przystojny mimo ze niezbyt dobrze zbyt dobrze zbudowany ( waski w barkach xd ) i mimo ze mnie samego dziewczyny czasem podrywaja co zdaje sie ze nie czesto chlopakom sie zdarza to i tak odczuwam ze jestem za malo atrakcyjny dla mojej dziewczyny tak jak ktos juz wczesniej powiedzial ze zasluguje na kogos innego . Nie wiem skad moga sie brac takie ansze mysli moze dlatego ze jestesmy zzbyt wrazliwi? ( tak jest np. w moim wypadku)