Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobaszka

obsesyjna milosc

Polecane posty

Gość bobaszka

kocham mojego faceta wrecz obsesyjnie. nie okazuje mu tego tylko dlatego, ze boje sie, ze moglby sie wystraszyc albo znudzic albo poczuc zbyt pewnie i w efekcie mnie zostawic. jest idealny, jest przystojny, ma piekne cialo ale przy tym jest cholernie inteligentny, swietnie wyksztalcony, ambitny, zaradny, meski, zdecydowany i bardzo bardzo zabawny. podoba sie wielu kobietom, a gdy widza jak mnie traktuje wszystkie mowia, ze jestem szczesciara. dba o mnie na kazdym kroku, gdy mam okres zawsze przywozi czekoladki, masuje mi stopy i plecy. pozatym jest niesamowity w lozku. nie wyobrazam sobie lepszego faceta i obsesyjnie sie boje, ze go strace! jak z tym walczyc? przeciez gdyby cos poszlo nie tak i on by mnie zostawil zalamalabym sie na calego:(

to teraz opisz siebie jaka ty jestes i co robisz jak on ma gorszy dzien

Bark Ci pewnosci siebie. Gdybys Ty sama czula się ze sobą dobrze, czula ze jestes atrakcyjna itp to bys się nie obawiala porzucenia...

Gość bobaszka
ale ja mam wlasne zycie, mam dobra prace, znajomych, spotykam sie z kolezankami, to nie jest tak, ze jestesmy caly czas razem. opisac siebie? mam za soba dwa dlugie zwiazki, oba udane ale w koncu okazywalo sie, ze zmierzamy w inne strony. jestem dosc pogodna osoba, raczej z tych rozchachanych i towarzyskich. choc mam ta wade, ze staram sie przypodobac wszystkim. a on zwyczajnie nie ma gorszych dni, jest zawsze tym samym facetem. a gdy juz mu sie zdarza, ze jest zmeczony, czy wkurzony staram sie go rozweselic, oderwac jego mysli od tego co jest wokol.

a po co chcesz sie przypodobac wszystkim ? zle znosisz brak akceptacji ?

Gość bobaszka
moze troche brak mi pewnosci siebie ale za nieatrakcyjna siebie nie uwazam:) zawsze mialam powodzenie u facetow i tego jestem swiadoma. ale on jest zwyczajnie tak cudny, ze boje sie, ze znajdzie sie dziewczyna lepsza ode mnie:( ak z tym walczyc?

Gość bobaszka
chyba tak, chyba zle to znosze. wiesz lubia mnie rozni ludzie, ludzie totalnie rozni od siebie i to chyba dlatego, ze potrafie sie dopasowac i do takich i do innych osobowosci. a sama nie mam zadnej konkretnej osobowosci. jest mi z tym zle.

Moze mu po prostu o swoich obawach powiedz, zobacz jak zareaguje , jak kocha to zrozumie i Ci wytlumaczy, ze sie nie masz co obawiac.

to moze zamiast dopasowywac sie do oczekiwan innych ludzi popracuj nad swoja osobowoscia wtedy zniuknie strach przed porzuceniem skoro ty sama siebie nie znasz to inni tez cie ni znaja i stad twoj strach.... co sie stanie jak mnie zobacza taka jaka jestem przy tym pomysl, ze jednak twoj facet jest z toba nie z musu i nie z checi dopasowania sie tylko dlatego ze tak wybral

Gość bobaszka
moj facet zapewnia mnie, ze jest ze mna bo mnie kocha i ze mnie nie zostawi, mowi, ze to on jest szczesciarzem, ze ma mnie:) no ale wlasnie, a jesli jest tak, ze ja jakos podswiadomie staram sie i do niego dopasowac, zeby podobac mu sie jeszcze bardziej, zeby kochal mnie mocniej a z zasem on zobaczy, ze ja jestem nijaka, bez osobowosci. jak zobaczyc kim naprawde sie jest?

zacznij od rozmowy samej ze soba i od wsłuchiwania sie w swoje uczucia czy ja to robie, bo ja chce? czy robie to co robie bo chce cos u kogos zyskac?

nie wyobrazam sobie lepszego faceta i obsesyjnie sie boje, ze go strace! jak z tym walczyc? " może zacznij na początek od sklejania modeli samolotów :D na początek powinno pomóc :)

Gość bobaszka
ja probowalam, ale wczesniej czy pozniej i tak staralam sie zeby wszyscy mnie lubili. a teraz najbardziej na swiecie boje sie ze go strace:(