Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody facet z małopolski

W województwie śląskim są bardzo fajne dziewczyny

Polecane posty

Zauważyłem że w województwie śląskim jest wiele dziewczyn, które mają fajne szerokie, wyraziste bioderka i kształtny, odpowiednio duży tyłeczek. A takie trafiają w idealnie w mój gust. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z województwa śląskiego ;-)

Gość jestem dziewczyną ze śląskiego
mozesz sobie popatrzeć tylko. Żadna z nas nie spojrzy na kogoś z małopolski :/

Spoko Misiolandia, koleżanka (lub kolega) napisała tak tylko na złość. Pewnie nawet sama nie jest ze śląskiego ;-)

Gość some other guy
To prawda :P Sam coś takiego zauważyłem :P W ogóle w tych rejonach jest wiele dziewczyn które mają kobiece kształty (duże piersi, szerokie biodra, duża pupa) itp. A przynajmniej więcej niż w innych częściach Polski :P Nie do końca wiem skąd to się bierze, ale też mi się to podoba :classic_cool:

No właśnie Some other guy to dobrze napisał ;-)

Gość jo z z gornego slaska jestech
bo jemy duzo kluskow slaskich , makowki na swiata i modro kapusta do roladek :P:P:P

Gość jo z grnego slaska jestech
swieta* sorry :D

Gość jo z z gornego slaska jestech
e tam wiocha :P wlasnie ze teraz w modzie jest :D nie znasz sie :P

Niby czemu moda? :P Trochę obciach przy znajomych mieć taką dziewczynę która zaczęłaby nawijać gwarą :P (nie jestem ze śląska odrazu mówię :P). Ale dziewczyny są tam rzeczywiście fajne. W pierwszej czwórce najlepszych w Polsce :P

A wiesz jaki to obciach mieć za synka gorola? :D Jakby taki warszawiaczke przyszedł i zaczal nawijac, to by na niego patrzeli jak na kosmite :D

Gość dookola swiata
chyba w kazdym kraju dziewczyny z poludnia sa najlepsze ! piekne, kobiece z klasa i stylem ^^

Gość jako kobieta z wielkopolski
powiem,że są okropne grube i wogóle . To chyba napisała jakaś dziewczyna ze śląska żeby sie dowartościować bo mało facetów na tym forum jest. Nie mylmy zaokraglonych bioderek bo takie może mieć i szczupła z nadwagą.W Krakowie , Poznaniu i Rzeszowie i w ogóle na Podkarpaciu bardzo ładne dziewczyny są

Nie jestem z Warszawy :P Ale skoro już dzielicie na hanysów i goroli to lepiej siedźcie sobie tam na tym waszym ślunsku i nawijacie do siebie po waszemu :P

Gość
no, wreszcie ktoś wspomniał o Podkarpaciu :p :D

Prawda jest taka, że dzielimy :) Może nie wszyscy, ale zdecydowana większość :) Jak ktoś przyjedzie i nawiją ą i ę to od razu gorol :) Ale to nie jest nic złego :) Tzn nikt tego nie mówi ze złymi zamiarami :)

Kobieto z wielkopolskiego: ja nie jestem zakompleksioną kobietą ze śląskiego (nawiasem mówiąc, to nie widze powodów by kobiety ze śląskiego miały mieć kompleksy :P) a mam takie zdanie jak autor tematu i jeszcze jeden facet który się tu wypowiedział :P Fajne są dziewczyny na śląsku, m.in z uwagi na to że częściej można spotkać właśnie taką dziewczynę o kobiecych kształtach. Dziewczyny chude, szczupłe, normalne, grune, wieszaki też naturalnie są :P

Sabadinka - co to znaczy nawija ą ę? :P Że nie mówi gwarą - to znaczy, że mówi normalnie tak jak my tutaj teraz? Czy też że wysławia się aż do bólu poprawnie i zbyt wyniośle - przykładowo "Wychodzę po pieczywo" :P:P Zamiast "idę po chleb/bułki" :P

Gość bita śmietana w sprayu
najprawdziwsza prawda autorze:) az miło poczytać:D

Gość lamka 2
Ja z dolnego slaska, ale tez dziekuje ;) Ja to samo mowiłam jak pojechalam do Radomia. Sama sie sobie dziwilam, ale tam bardzo duzo fajnych facetow widzialam, nigdzie indziej tak nie bylo jak tam. Nawet teraz jak przyjechal do nas do pracy stażysta z Radomia wlasnie, to tez chłopak super-hiper. A i jeszcze co mnie tam zaskoczylo, ze takm prawie kazdy czyta w pociagu :)

Jestem ze śląskiego. Mogę potwierdzić to gwarą :P Co do gwary, to moi znajomi czesto proszą mnie abym własnie gwarą mówiła ( ja rozmawiam tak z moim dziadkiem ) i zawsze jest ubaw po pachy, ale gwara nie brzmi dobrze w wykonaniu żuli, i małolat które nie potrafią się wysławiać.

Gość fdsfds
nie lubie slaskiej gwary

no an dolnym slasku brak super przystojniaków, take bynajmniej moje zdanie,za w innych woj,czesciej,a na małop. to na kazdym kroku:D