Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody facet z małopolski

W województwie śląskim są bardzo fajne dziewczyny

Polecane posty

Anastazja - a widzisz na końcu taki znaczek ";-)" ? :P Tak się składa że też byłem na pustyni w Egipcie - z tym że NIE w ramach wycieczki z biura podróży i NIE przez 2 tygodnie. Chodzi o to, że gdybym był facetem i dał podobne zdjęcie, pojawiłyby się komentarze typu "ale wieś, facet w sandałach i skarpetach" :P Kontekst w jakim robione było to zdjęcie nie byłby już ważny ;-) Mniejsza o to.

Nie czuję się atakowany. Powiedziałbym, że to Ty za wszelką cenę musisz prowadzić jakąś krucjatę (język, a teraz skarpety do sandałów) - bez urazy. Nie ma co, wielka ranga zwłaszcza tej drugiej sprawy ;-)

dobry temacik:P ale z tymi krągłościami to mi się wydaje że w każdym województwie znajdziesz taką z ładnymi krągłościami. Ja bym bardziej powiedziała że kobiety ze Śląska są bardzo temperamentne i wredne też gdy trzeba :P

Jasne, choć ja sądzę, że w śląskim odsetek kobiet o ładnych kobiecych kształtach jest najwyższy. Na śląsku więcej widuje się dziewczyn, które mają wszystko na swoim miejscu ;-)

a ja jestem ze ślaska...gwara za cholere mowic nie umie...i chcialabym byc pulchniejsza heheh:) nie najezdzajcie na nas bo wszedzie sa ladne i brzydkie i chude i pulchne i takie co godoją i takie co mówią. a i tak o gustach sie nie dyskutuje:)

no tego to nie wiem bo za kobietami się nie oglądam może masz rację. I cieszę się że właśnie śląskie kobiety Ci przypadły do gustu:)

Właściwie to jedna, ale inne też są bardzo w porządku ;-)

Wynocha z jakimiś reklamami :P Chyba żartujesz, nie będę wklejał tu zdjęcia swojej dziewczyny :P

Zresztą argument "wklej bez twarzy" do mnie nie przemawia, nie w porządku to i tyle.

do - Wezyr Jasne, choć ja sądzę, że w śląskim odsetek kobiet o ładnych kobiecych kształtach jest najwyższy. Na śląsku więcej widuje się dziewczyn , które mają wszystko na swoim miejscu - staruszku żebyś wiedział :) popieram w 100 %:) Są piękne ale śląsk to już nawet Podbeskidzie a tam dopiero są cudeńka:)

A no Ba:) Przejazdem będziesz to chłopie się zachwycisz. one to mają taką urodę inną. W całym kraju nie ma takich cukiereczków:)

No nie wiem :P Na mnie chyba jednak bardziej Ruda Śląska działa :P Będę w pobliżu to zweryfikuję :classic_cool: