Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody facet z małopolski

W województwie śląskim są bardzo fajne dziewczyny

Polecane posty

Gość do wezyra
Wezyr a z jakiego miasta jest owa dziewczyna? Bo wydaje mi się,ze mówisz o mnie :P

Gość ***sweetie***
wydaje mi sie, ze slazacy to takie twarde chlopy, takie troche... prostolinijne, natomiast krakusy... hmmm, ci maja fantazje...

Bo Tallulah napisała że jest już duża i nie słucha mamy ;> ;-) Wątpie, nie wierzę w takie przypadki :P Ta niesamowicie kręcąca mnie dziewczyna jest z Rudy Śląskiej :classic_cool:

No wlasnie twarde, ale moja mama mowi o tym w tym sensie ze wiedza czego chca :D I podobno sie potrafia zaopiekowac kobieta :P

Gość sorki autorze ale musze
gwara uznala to reszta polski po przylaczeniu slaska do polski :O gdyby teraz slask sie odlaczyl i kraj bylby dwujezykowy to jednym bylby polski a drugim slaski jezyk :O to, ze w jakims kraju jest podobny ale inny jezyk nie znaczy ze od wyewoluwania tego jezyka on byl gwara :O a autorze co do slaskich dziewczyn to masz racje :D przyjechalem tu i zamieszkalem 6 lat temu i do tej pory nadziwic sie slaskim kobietom nie potrafie :D piekne :)

Gość do wezyra
To jednak nie o mnie mówiłes:P Ale kształty mam naprawdę niczego sobie:)

No tym razem już nie wątpię :-) Kusicie swoimi kształtami niesamowicie :-)

Gość do wezyra
Bioderka i pupcie mamy najfajniejsze nie ? :D :P

Zdecydowanie :classic_cool: Pewnie dlatego ta z Rudy tak na mnie działa... ;-)

Gość Majtaaaaaaaaaaaa18
zgadzam sie najfajniesze na slasku:))):D:D:D:D:D:D:

Gość niestety jestem
Do Wezyra znawcy kobiecych kształtów :P co sądzisz o moich wymiarach bioderka 101, talia 80 biust 93. Pytam ponieważ od kilku miesięcy ćwiczę na siłce żeby zgubić kilka kg, ale z tego co czytam to faceci jednak wolą kobiety o krągłych kształtach niz jakieś wieszaki. Mój trener ustalił mi dietę 1600 kcal, masakra na tym nie mozna normalnie funkcjonować.

Gość niestety jestem
tzn. że jestem gruba??Żart to dlaczego wiele moich koleżanek chce miec taką figurę jak ja.

Haha. Ale tytuł otrzymałem ;-) No dobra, jako znawca nie mogę odmówić odpowiedzi. Wiesz, mnie się Twoje wymiary podobają ;-) I - na tyle na ile jestem w stanie sobie je zobrazować - raczej bardzo przypadają mi do gustu :classic_cool: Ale tak: facetów na świecie jest wielu, więc równocześnie są faceci którym się te wymiary spodobają i którym się nie spodobają. Zależy jeszcze jak sama się z nimi czujesz, skoro zapisałaś się na siłkę, to możesz ćwiczyć by zrzucić kilka cm z bioder i zobaczyć jak wtedy sama sobie będziesz się podobać i jak na Ciebie będą reagowali samcy ;-) :P Ale jak już napisałem wcześniej - mnie już teraz te wymiary podchodzą ;-) Raczej takie z gatunku dla których mógłbym oszaleć :classic_cool:

Gość niestety jestem
Wezyr dziękuje za odpowiedź na która czekałam z dużą niecierpliwoscią :P:P. Mnie Ogólnie odpowiadają moje wymiary, dodam że mam 170 cm wzrostu, a na siłke zapisałam się głównie żeby ujędrnić ciałko. Heh... trenerowi powiem żeby dietę 1600 kcal sam sobie stosował.

O kurczę ;-) Uratowałem jedną super kobiecą figurę :classic_cool: Teraz to świat ma wobec mnie dług do spłacenia ;-) Aha, tylko nie mów "Wezyr mi tak poradził" gdy ktoś zapyta o przyczynę :-)

do zaaaraaa czy jakos tak :P ja akurat gruba nie jestem mimo ze ze slaska :P kobieca figura polega na tym ze mimo iz jest sie szczuplym to sa te zaokraglenia o ktorych snia mezczyzni :P

Gość niestety jestem
Wezyr spokojnie, nie wspomnę o Tobie to będzie nasza słodka tajemnica:)

To miło mi :-) Choć troszczyłem się o to z uwagi na Ciebie :P Taki dialog: - a dlaczego pani rezygnuje? - Wezyr mi tak poradził :P brzmi nieco dziwnie ;-) Jest ryzyko skierowania na odpowdnie badania do odpowiedniej placówki :P Mniejsza o to, cieszę się że mogłem pomóc ;-)

Gość niestety jestem
Wezyr rozbawiłeś mnie :D:D:D, ale to byłby wstyd dla mnie. Dodam że mieszkam nie daleko Rudy Śląskiej

Hmm, a czemu piszesz o Rudzie Śląskiej? :P Ja nie jestem z Rudy, ani w ogóle ze śląska, ale chyba ma coś w sobie to miasto, skoro dziewczyny z pięknymi kształtami w tej okolicy mieszkają i to jakoś szczególnie licznie :P

Gość niestety jestem
Wezyr tak tak tylko napisałam:P...W poprzednich postach wspomniałeś coś o dziewczynie z Rudy. Ale spokojnie ja nią nie jestem. :)

No tak ;-) Dziewczyna z Rudy, która śni mi się po nocach. Niesamowita jest ;-) Gdybyś nią była to bym się ucieszył. Ale chyba wspominałem też już że nie wierzę w takie przypadki :P

Gość niestety jestem
czy ta dziewczyna to Lussesita Milagros Dolores z kafe oczywiscie nie z jakiejś telenoweli?:P Wiele osób się nią zachwyca, widziałam na żywo ponieważ razem chodziłyśmy do pewnego clubu i jest na czym oko zawiesić.

Gość znam taką
kobietę z rudy, krystyna,,?

Nie, to nie Lulesita :P Ani z kafeterii ani z telenoweli ani żadna inna :P Krystyna tym bardziej :P A co w tej Lulesicie takiego zachwycającego? ;-) Oceń fachowym okiem koleżanki po fachu, zrewanżuj mi się ;-)

Lussesita a nie Lulesita :P Mój błąd. Świadczy o mnie że nie oglądam telenowel :P

Gość niestety jestem
Ogólnie ładna dziewczyna...brunetka, brązowe oczy, ładnie podkreślone bioderka. Wszystko to co faceci lubią:P

Gość niestety jestem
Wezyrku uciekam do łóżeczka, kolorowych snów życzę. Buziaka zostawiam 👄