Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra81

Niechciane dziecko

Polecane posty

Gość Sandra81

Mam dwoje niechcianych dzieci, teraz jestem w ciąży bliźniaczej Załamałam się co robic. Mam 28 lat, facet bezczelnie mnie zostawił.

jak to dwoje niechcianych?? Miałas męza czy to po prostu ze zwiazku partnerskiego??

Gość Sandra81
Formalnie mam męża, ale bliźnięta już nie są jego. Wydaje mi się, ze jak jestesmy małżeństwem to powinien uznać dzieci a nie wziac nogi za pas. Bezczelny typ. Co ja mam teraz robić sama bez środków do życia.

Gość bsxwbxwnqn sxkwjsxnls
Jakoś nie przemyślałaś tego co piszesz... 4 dzieci? 4 niechcianych? Aż mi sie wierzyć nie chcę...prowokacja

Gość ja ona 79
a czemu uważasz że mąż powinien uznac dzieci? skoro nie sa jego. Inna sprawa, że jesli ojciec dzieci nie chce być z Tobą to proponuje wytoczyc proces o ustalenie ojcostwa i koszty okołoporodowe a także alimenty- nie bedziesz bez grosza, no chyba ze ojciec bliźniat to biedna lajza to wtedy bedzie kłopot.

hmmm jeśli masz męża a dzieci (bliźniaki) to nie musi wcale ich uznać u udawać,ze nic sie nie stalo. Wiesz iwększość facetów nie chce byc dalej w zwiazku gdzie obieta zachodzi w ciąze z innym. nie oszukujmy sie ale taka jest prawda. Tylko kiepsko ze zostaniesz bez środków do zycia. A co z ojcem bliznąt??

Gość Sandra81
Nie jestem już z ojcem bliźniąt, chcę żeby to maż uznał dzieci w końcu jesteśmy małzeństwem. Faceci to dranie, jak kobieta w ciaży to uciekaja. Nie wiem może to hormony mną kierują ze tak się złoszczę na niego. Mam go prosić o powrót? Przecież to takie ponizające.

Gość ja ona 79
albo jestes głupia albo to provokacja. Puszczasz sie zachodzisz w ciaze i dziwisz sie ze mąż ucieka? co Ty podstawówke skonczyłas? czep sie tego który zrobil Ci bliźniaki.

kurde literki mi pozjadało. Chodzi o to ze mąż raczej nie musi miec ochoty na uznanie bliźniat bo to w końcu nie jego dzieci!

Gość echhhhhh
z tego co mi wiadomo, to jeśli matka nie wystąpi o ustalenie ojcostwa to jej mąż "z automatu" zostaje uznany za ojca dziecka, nawet jeśli wiadomo że nim nie jest. Chyba że on wystąpi z takim wnioskiem (tego nie jestem pewna), wówczas możesz wskazać ojca dziecka i od niego domagać sie alimentów.

Gość echhhhhh
wiec prawdopodobnie Twoje dzieci na akcie urodzenia beda miały nazwisko twego męża z automatu.

Gość Sandra81
nie puszcam się co Wy seksu nie uprawiacie?? Nie jestem już z ojcem bliźniąt więc nie będę za nim ganiać. Nie skończyłam podstawówki tylko studia. To mąż powinien uznać dzieci skoro jestesmy małżeństwem. Pogoniłabym gnoja gdybym miała środki do życia.

Kobieto nie zmusisz go do powrotu nawet błaganiem. Niestety faceci zadko wybaczaja kobiecie zdrade a tym bardziej zdrade która zaowocowała ciąze. A hormonki swoja droga mogą podsycac Twoje pretrensje ze zostałas sama. A nie sadzisz, ze troche sobie na to zasłuzyłas?? przeciez jak ma sie męża to sie trzyma jego i jest sie wierną.

Gość 100 pewnosci
jeżeli w ciągu 3 miesiecy od ich urodzenia nie złoży wniosku o ustalenie ojcostwa to bedzie wg prawa ich ojcem. Z etycznego punktu widzenia nie ma takiego obowiązku bo owszem MY seks uprawiamy ale zwykle z mężem/żoną (ew. partnerem) a nie puszczamy sie na boku :D Żenił sie z Tobą ale nie musi uznac dzieci obcego chłopa skoro złamałaś przysięgę małżeńską :o

Moment moment . . . Najpierw byłas z ojcem bliżniąt rozeszliście sie a teraz masz innego i2 dzieci czy jak?? bo troche cos tu mi nie gra

Gość Sandra81
Jak to sobie zasłużyłam?? Poświęcilam całą karierę dla męża, byłam dobrą żoną wszytsko miał podstawione pod nos, skarpety wyprane ,obiad podany. Całe życie prawie przy dzieciach, nawet z pracy zrezygnowłam z tego powodu.A wy mowicie ze jestem glupia wyc sie chce.

Gość myyyyyycha
mam pytanie dostałam na nie wiele odpowiedzi i licze ze teraz dostane takie ktore juz mnie w tym upenią otóż 3 tyg temu uprawialam z moim chlopakiem petting ja dotykałam go w intymnych miejsach on mnie równiez . trwalo to pewną chwile potem od zaczal dotykac mnie penisem w miejscu intymnym ale zaraz sie odesunelam po czym znow wlozyl mi palce do pochwy nie doszlo do wytrysku ani nie wlozyl mi czlonka do pochwy moje pytanie CZY MOGE BYC W CIĄŻY???!!! oboje bylismy mokrzy czytalam o tym plynie jedni mowią ze przez niego mozna zajsc w ciaze inni nie . zawiera on plemniki ale niby nie zdolne do zapoldnienia wiec jak to jest ? dodam ze jakies 2 tygodnie po pettingu dostalam plamienia nocą kilka dni pozniej okres ale nie jets obfity jak zawsze i nie mam az takich bóli i to mnie niepokoi objawow ciazowych nie mam nie bola mnie piersi ani plecy tylko od czasu do czasu mi sie odbija prosze o odpowiedzi

Gość echhhhhh
tak sie poświęcałaś że sie poszczałaś na boku?? To tez dla męża :D?

Gość Sandra81
tyllkkkaa najpierw byłam z mężem i w trakcie małżeństwa teraz jestem w ciaży bliźniaczej

Gość do myyyycha
nie jestes

Gość echhhhhh
puszczałaś* :D

Gość Sandra81
echhhhhh skoro z mezem już seksu nie uprawiałam to chcialam się upewnić czy nadal dla innych facetów jestem atrakcyjną kobietą

Gość echhhhhh
to Cie nie usprawiedliwia... zdrada to zdrada :o Trzeba było myśleć głową nie d...

Gość echhhhhh
w ogóle to masz niezły tupet :D zdradzać męża i jeszcze czegokolwiek od niego wymagać i mieć fochy :o

"Formalnie mam męża, ale bliźnięta już nie są jego. Wydaje mi się, ze jak jestesmy małżeństwem to powinien uznać dzieci " Bo każdy facet to cham i świnia... A już najgorszy jest taki, którego kobieta wracając zod innego z łózka przynosi mu do domu bliźniaki w prezencie i tylko ładnie prosi o ich uznanie i utrzymanie. Jak on może w ogóle przyszłej mamie odmawiać! Co za prostak... I w ogóle nie mysli o dzieciach. W przeciwieństwie do Autorki. Dobrze, że temat wygląda na prowokację.

Gość Sandra81
Ja nie myslalam d... ale dla dobra dzieci cos trzeba zrobic.A wy tylko glupia i puszczalska zamiast mi pomoc