Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra81

Niechciane dziecko

Polecane posty

Gość Sandra81
modraczek ty myślisz że on zmądrzeje i wróci? A może pójdzie po rozum do głowy i w końcu zrozumie swój błąd. Dzieci nie mogą przecież głodować.

Gość Sandra81
na pocieszenie - czy ja sie czepiam Twojego meża??

Gość do autorki topicu
nie martw sie, nie będą głodować - zawsze możesz d... zarobić na jedzenie :) Na pewno będziesz sie czuła wtedy bardzo atrakcyjna dla facetów. a poważnie to ja nie widzę tu jego błędu a raczej Twoje.

Gość do autorki topicu
aha - tylko pamiętaj o gumkach bo po co Ci kolejne niechciane dzieci?

Gość Sandra81
jestescie kobietami a żadna nie trzyma mojej strony. No przepraszam może jedna osoba. Ja nie funduję Wam kabaretu, tylko fakty. Nie dość że chodzę z bębnem i się męczę to jeszcze nie mam żadnych środków do życia. PArszywe życie, faceci to świnie, po co wychodziłam za mąż jak ten mąż ode mmnie ucieka. Wszystko miał podstawione pod nos, żadnej przyjaznej duszy tu nie mam.

Gość do autorki topicu
wychodziłaś za mąż aby mieć durnia co obce bachory będzie utrzymywał?? Czep sie tego co Ci to zrobiła nie męża :)

Gość bukaa
Myślę, że ten temat to prowokacja, ale jeżeli nie, to domniemywa się, że ojcem dzieci mężatki jest jej mąż. Zaprzeczenie ojcostwa może się odbyc tylko na drodze sądowej. twój mąż nie musi więc bliźniaków uznawać, bo usc on zostanie wpisany do aktów urodzenia, ale skoro z tobą nie sypiał ostatnio, to będzie wiedział, ze to nie jego dzieci.

Gość Sandra81
bukaa właśnie masz rację powinien uznać ponieważ jesteśm y w związku małzeńskim. A ile ma czasu na zaprzeczenie ojcostwa?

Gość lejdi marmolada
to prowokacja ... nie mozesz byc takim niedorozwojem :O

Gość do autorki topicu
ale Ty głupia jesteś :o przecież bukaa nie pisze ze powinien uznać :D

Gość Sandra81
nie pisze że powinien uznać, ale powinien. Co mnie to obchodzi, gówno wiecie o ciążach bliźniaczych.

Gość do autorki topicu
a co to? bliźniacze są na innych prawach niż pojedyncze?? Bliźniaki POWINNY z założenia byc uznane przez męża? :D

Gość lejdi marmolada
to MUSI byc prowokacja :classic_cool:

E tam , a faceci co , zrobią innej babie dzieciaka a żona musi się z tym pogodzić i jeszcze traci kasę z domowego budżetu bo trza na dzieciaka płacić. To przeciez prawie to samo.:D:D:P

Gość Sandra81
idz kowalskiw czorty, za kogo Ty mnie masz

Prawda jest taka, że teraz szukasz frajera, który weźmie dzieci jako swoje. Mam nadzieję, że Twój maż jest na tyle rozgarniętym człowiekiem, że nie weźmie tych dzieci na siebie tylko pójdzie do sądu i na badania.

Gość do co wy tam wiecie
facet odezwij się jeszcze! jak to się potem ułożyło, zaakceptowałeś to dziecko, jak przyrodnie rodzeństwo na taki układ?, lubią się, jak Ty odnosisz się do tej kobiety - jest Twoją stricte żoną? Kurcze, napisz coś - to rzadkie i takie...pasjonujące - z socjologiczno-psychologicznego punktu widzenia...

Gość co wy tam wiecie
Tak jak napisałem to było 10 lat temu. Jak sie ułożyło nie czułem nienawiści po prostu było mi to obojętne .Powiem szczerze żona była mi potrzebna w domu . Wiesz facet sam 2 dzieci dom duży , warsztat . Wyszedłem z założenia że stary kłopot zamienił bym tylko na inne nazwisko .Po czterech latach wszystko wróciło do normy tak jak przed jej wyskokiem . Ale żona była już chora 2 lata póżniej zmarła . Nie pisane mi było z nią być . Teraz jestem wdowiec . A dziecko ciesze się że jest traktuje normalnie jak swoje . Jakby nie powiedzał to rodzina tylko tyle .

Gość JESTEŚ ZŁYM CZŁOWIEKIEM

Gość rfgh
używaj antykuncepcji ...

Gość Aiu jestes?
To ja magda :)

Gość Asiu jestes?

Gość Sandra81
Witam ponownie. Wszystkim tym, którzy nazywali mnie głupią zdzirą chciałam powiedzieć, że mam pracę, bliźniaki mają już prawie 3 lata a ja jestem w szczęśliwym związku z facetem, z którym jestem w chcianej i planowanej ciąży. On kocha wszystkie moje dzieci i uważa jak wlasne. I co, opadła Wam kopara?

Gość lkfoijmjwoeurcx11
co nie zmienia faktu ze jestes PUUUUSZCAAAALSKA:P:P:P ale to juz wszyscy wiemy:D