Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra81

Niechciane dziecko

Polecane posty

Gość dziwne....
To jakiś absurd i marna prowokacja!!! Albo jesteś niedorozwinięta.

Słuchaj jeli sama nie uwierzysz ze jestes dalej atrakcyjna to nic tego nie zmieni. A nawet jak zmieni to pózniej sa taie problemy jak masz obecnie z męzem. Po za tym powiem jedno jesli chciałas sie poczuc atrakcyjna wystarczyło sie ładnie pomalowac ubrac i wyjśc na miasto!! Ja jak mam zly humor lub trace wiare w swoja atrakcyjność własnie tak robie i nawet nie wiesz jak poprawia humori samoocene jak faceci sie ogladaja

Gość echhhhhh
zabawna jestes :D Dla dobra dzieci chciałaś sprawdzić czy jesteś jeszcze atrakcyjna dla facetów i uprawiałaś seks z palantem co zaraz zwiał (pomijam brak antykoncepcji - mogłaś syfa do domu przywlec)? Nie rób se jaj i nie zasłaniaj sie dziećmi :o Myślałaś d... bo nikt myślący głową sie tak nie zachowuje.

Gość Sandra81
ja niedorozwinieta a moj maz co na to by powiedzial ze tak o mnie mowicie to on jest nienormalny i juz zdania nie zmienie a sad i tak go czeka. Jak mozna tak bezczelnie zwiać????

Dla dobra dzieci - jeśli już się pojawią na świecie - należy ścigać szanownego ich ojca - niech płaci alimenty. Dzieci są również jego a nie tylko twoje. I również dla dobra dzieci - należy się zastanowić czy zmuszanie męza, z którym od dawna nie jesteś (a pozostał tylko papier) to rzeczywiście działanie dla ich DOBRA? Co ci da uznanie dzieci przez męża? Będzie ciebie i dzieci bardziej kochał czy co? Bo jeśli chodzi tylko o pieniądze - to raczej nie ten adres. Niech płaci ich biologiczny ojciec. Żałujesz go?

Gość echhhhhh
podobno ojciec bliźniaków zwiał a nie mąż :P Jeśli zdradzałaś to masz marne szanse w sądzie :D a dowody (dwa) są nie niezaprzeczalne :P

"To mąż powinien uznać dzieci skoro jestesmy małżeństwem. Pogoniłabym gnoja gdybym miała środki do życia." A tak - on pognał Ciebie. Jesteście w gonieniu się całkiem sprawni. Na razie - on jest górą.

Gość Sandra81
zabawna czy nie ale facet mi sie podobal a syfa nie mam zadnego tylko bliznieta

Gość dziwne....
"mąż "z automatu" zostaje uznany za ojca dziecka, nawet jeśli wiadomo że nim nie jest" Nie wiem , czy to system porąbany, czy ten automat.:) Matka powinna dać biologicznego ojca nazwisko, a jesli nie to swoje. Z jakiej racji obce dla faceta dzieci mają nosić jego nazwisko? Odpowiedź nasuwa się sama - bo żonę miał łajdaczkę??? Co to za debilizm? To jest naruszenie praw człowieka!!!!!!!!!!

Gość do dziwne
ja naszego prawa nie wymyślałam ale tak jest :D W mediach mamy podobny przypadek z panią Arciuch, jej mężem, obecnym partnerem i ich dzieckiem :D

Gość Sandra81
Dobra widzę, że nikt nie podziela mojego zdania...

Gość bo my tu
przynajmniej staramy sie głową myśleć :P a nie d...

Gość dasdasdsa
skoro się skurwiłaś to czemu mąż ma to popierać i wychowywać czyjeś bękarty i efekt kurwienia? Teoretycznie dzieci są jego, ale wystarczy że zrobi badania DNA..eheh będziesz mu jeszcze alimenty płaciła suko.

Gość co wy tam wiecie
Opowiem wam jak było u mnie .Miałem żonę dwoje dzieci w wieku 6 i 4 latka. Jak żona uciekła odemnie Wiecie jak facetowi jest trudno samemu z dwojgiem dzieci nie radziłem se pomagała mi mama Dwa lata pózniej spotkałem moją żonę na dworcu ,była w ciąży chciała pożyczyć 20 zł powiedzałem dobra dam Ci . Ale coś niedawało mi spokoju poszedłem tam jeszcze raz. Znowu ja spotkałem tym razem rospłakała się i zaczeła opowiadac. Co mówiła to pominę .Powiedzałem żeby przemyślała swoją sytuację i jeżeli chce to niech wróci do domu ,bo to też jej dom Wróciła nasłuchałem się jaki jestem głupi jeleń co niemiara Widzałem politowanie śmiech i pokazywanie palcem . Ale widząc ją tam na dworcu nie mogłem postąpić inaczej Teraz mam troje dzieci Tak że wżyciu różnie to bywa

Gość 100 pewnosci
jeśli nie pracujesz a on Ci udowodni puszczanie sie (to nie bedzie trudne) to Ci dzieci odbiorą na jego rzecz i bedziesz płacic na ich utrzymanie :D

Gość adrestlen
zgadzam się ze wszystkimi krytykującymi jeśli to nie kiepska prowokacja to jesteś po prostu głupia i nawet Oxford ci nie pomoże... może przytrafić się człowiekowi, no kobiecie - jedno "niechciane", no...drugie, ale ty postępujesz jak bezmózgowiec - każdy lubi seks, ale dorosła kobieta chyba wie, że od t e g o mogą być dzieci...i jeszcze te pierdooły o mężu...ma rację, że daje ci kopa, nie on jest draniem tylko ty jesteś idiotką, matka z ciebie jak....jak można fundować dzieciom taki Pekin? Ile jeszcze tych "niechcianych" będziesz mieć? - bo chyba z seksu nie zrezygnujesz? Ale wiesz...seks co prawda to nie ta część ciała, ale może warto czasem pomyśleć zanim rozłoży się nogi?...

Gość dziwne....
.............do a co wy tam wiecie Uważaj, bo za niedługo możesz mieć czwarte, a czort wie, czy nie bliźniaki:) Problem w tym, że nie twoje, tylko z dworca:)

Gość do co wy tam wiecie
do co wy tam wiecie a nie chcesz miec dodatkowej 4? hahahahahahh Sandra chetnie sie przyłączy ze swoją gromadką, za rok moze znowu przywlecze jakies, bo przeciez jest atrakcyjna hahahahhaahah. Nie jestes lepszy dlatego, ze wychowujesz nie swoje dziecko, tylko głupi.

Gość co wy tam wiecie
Moja żona miała tyle wstydu i ambicji że wolała dworzec . Ja jej nie zapraszałem połowa domu należała do niej . Czy jestem głupi niewiem to dziecko to brat przyrodni moich dzieci dzisaj ma już 10 lat

Gość olcia1301
kobieto slyszysz ty siebie,dobrze ze teraz uciekl ,biedny facet.

Gość Sandra81
jak to biedny do cholery??? A kto te dzieci rodził? Kto chodził w ciąży?? On jest biedny?? Moje zdanie jest takie, że jak jestesmy małzeństwem to dzieci są jego i już, powinien je zaakceptować.

Gość Sandra81
W końcu ktos normalny mi odpowiedzial.

Gość na pocieszenie
sandra jestes najlepsza...mialam kiepski dzien,a po twoich wpisach sie ubawilam.

Gość Sandra81
Tu się nie ma z czego śmiać, tu trzeba płakać. Dzieciaki w drodze a tatuś na wycieczce. Ludzkie pojęcie przechodzi. Jak chcesz sie śmiać to idź na kabaret.

Gość do autorki topicu
szkoda słów :o Mąż Ci nie zrobił dwóch kolejnych bachorów więc NIE są jego. Nie musi ich uznać i na 100% nie musi na nich łożyć. Bez Twojej zgody Cię zapłodnili??

Gość na pocieszenie
Na kabaret ,po co?tu piszesz niezle jaja,lepsze niz w kabaretonie.szukaj ojca blizniakow,a nie zal sie tu ,bo jestes zalosna...szkoda tylko biednych dzieci,ze taka sory-glupia mtke beda mialy.od meza sie odczep,mam nadzieje,ze pozew o rozwod zlozy i sprawe o uznanie ojcostwa...taka kukulka z Ciebie.