Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liljjanna

rak piersi czy co sama juz nie wiem co to

Polecane posty

Gość liljjanna

witam wszystkich na kafe,mam wielki problem i chciałabym aby ktos kto cos wie na ten temat bo ma podobnie napisał cos lub doradził,otorz nigdy nie miałam żadnych problemów zdrowotnych aż do wczoraj ni z tego ni z owego zaczęła mnie lewa piersc bolec i kładac się już wieczorem sapc bol był spory zaczełam ja dotykac i na dole wyczułam jakies guzki ciezko powiedziec kurcze co to jakies zgrubienie w drugiej piersi nic takiego nie ma i nie boli ta jak ja dotykam na dole pobolewa czy ktos z was miał cos podobnego ,do jakiego lekarza mam się udać bardzo mnie to martwi, pozdrawiam

Gość najlapiej od razu do ginekolog
od da skierowanie na USG lub sam zrobi jesli ma w gabinecie lub na mammografie. O ile kontrolowałaś się do tej pory regularnie to nie masz sie czym martwic - rak z dnia na dzień się nie robi. Może to coś z hormonami

Gość liljjanna
dziekuję za rade,pól roku temu bylam u ginekolog i badała mi tez piersi powiedziała ze nic nie ma ,że są ok,a tu wczoraj taka niespodzianka jestem w szoku ,że tak z dnia na dzień mi się to zrobiło,jestem z tydz po cyklu może ma to coś tez wspolnego

Gość warakononia
Ile masz lat? Z jakiej jesteś miejscowości?