Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może znajdzie się ktoś

Pomoc komputerowa

Polecane posty

CZy ktoś zna dobrą,tanią i sprawdzoną firmę naprawiającą kompy w Wawie okolice Bemowa? W tym mcu mam dość mocno ograniczone fundusze a tu jak na złość komp zaczął się psuć i boję się że całkiem padnie a wtedy koszty naprawy będą wysokie.

komputer jest stacjonarny i po włączeniu pojawiają się takie standradowe napisy na czarnym tle ale tylko do pewnego momentu i zostaje czarny ekran i już nic się nie dzieje-nie pojawia się okno logowania tylko cały czas ekran jest czarny. Dopiero jak jak włączę ponownie i zacznę w trakcie tych napisów klikać "insert" to za którymś razem mogę się zalogować. A w trakcie działania kompa często pojawia się okno z info "błąd połączenia z serwerem". Nim pojawił się problem z zalogowaniem to dzień wcześniej po otwarciu jakiegokolwiek ona-czy w necie czy folderu monitor robił się całkowicie biały i było widać tylko aktywne okno.

Przeskanowałam dwoma programami czy nie ma wirusa i jest ok, odinstalowałam wszystkie niepotrzebne programy,usunęłam co się da bo myślałam że może komp jest przeciążony ale nadal to samo. Boję się że za którymś razem takiego włączania to komputer padnie całkowicie.

Może ktoś zna jakąs firmę która jest mi w stanie pomóc?

?

Gość fdsfds
Nie masz jakiegos kolegi? Faceci sie znaja na kompach

Mam dwóch-jeden jest z poza Wawy i niestety długo pracuje a drugi ma też od cholery zleceń ale niestety nie jest słowny więc nie uśmiecha mi się czekać aż komp padnie a on wtedy raczy się pojawić...więc szukam na forum może ktoś pomoże chociaż trochę albo da namiary na jakąś sprawdzoną firmę

ja tam się aż tak nie znam ale chyba system ci się sypie, proponuje przeinstalować

ja nie znam się jeszcze bardziej :O dlatego zapytam: jak to przeinstalować?

tzn że mam odinstalować windows i zainstalować ponownie czy jak?

musisz po prostu zainstalować od nowa system operacyjny + sterowniki do poszczególnych podzespołów (karta grafiki, muzyczna itd)