Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adoptowana

jak sprawdzic czy jest sie adoptowanym dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość
Mam przypuszczenia że jestem adoptowana. Ponieważ moja rozmowa z mamą to ciągla klutnia. Traktuje mnie inaczej niż moich braci. Jestem najstarsza więc to chyba możliwe. Zawsze ja jestem ta najgorsza. Nie mogę z nimi o tym porozmawiać nie umiem o tym tak spokojnie porozmawiać. Mam 14 lat. Nawet mam przypuszczenia kto jest moją prawdziwą mamą. Chcialabym się dowiedzieć prawdy.

Gość gość
Mam 14 lat jestem adoptowany moi biologiczni rodzice niezyja obecni rodzice którzy mnie adoptowali jak miałem 10 lat powiedzieli mi ze tamci zgineli w wypadku jak ja byłem niespełna rocznym dzieckiem krewni tamtych rodzicow niechcieli mnie był to dla mnie szok długo plakalem niemoglem sobie tego wyobrazić ale obecni rodzice mnie pocieszali oni mnie naprawdę kochają swoich dzieci niemaja jak opowiadali ze nie mogli ich mieć długo decydowali czy adoptować dziecko na początku chcieli jakies male i jak przyjechali do domu dziecka żeby poznac jakiegoś malucha los tak chciał ze akurat przypadkiem mnie tam spotkali i jak opowiadają zakochali się we mnie jestem niebiskokim ciemnoblondynkiem jak mowia oczarowałem ich swoja uroda i nie tylko i w wieku 10 lat zostałem ich kochanym synusiem jestem bardzo szczęśliwy kocham moich rodzicow nikt w miejscowości w której mieszkamy niewie ze jestem adoptowany zamieszkaliśmy tutaj po mojej adopcji sam sobie obiecałem ze nigdy niedam powodu do smutku moim nowym rodzicom ze będą ze mnie zawsze dumni należy im się niekazdy potrafi pokochać całym sercem obce dziecko dzisiaj mija akurat 4 rok jak zostałem kochanym synkiem mamusi i tatusia koncze już obudziłem się niemoglem zasnąć wszedłem tutaj na te strone i postanowiłem się podzielić swoja radoscia niekazde dziecko w tym wieku ma szanse na szczescie mi się powiodło dobranoc Paweł

Gość gość
powąchaj kupe mamy i swoją,jak śmierdzi inaczej to jestes adoptowana :-P

Gość gość
A ja mam pytanko w sprawie mojej mamy... ona podejrzewa, że jest adoptowana. Tylko że moja mama to starsza osoba i czy po tylu latach można to jeszcze sprawdzić?. to były inne czasy też więc nie wiem jak to z dokumentacją będzie. Jej rodzice nie żyją. Mama zawsze mi opowiadała że ja traktowano jak "woła do roboty". Ma starszego brata ale nie będzie pamiętać bo był za mały i siostrę młodszą..... a i nie najlepszy ma z nimi kontakt

Gość Jeśli nie jesteś pewien
Jeśli Cię rodzice traktują gorzej od brata\siostry K dostają vis o wiele wiele lepszego i wam nic nie kupują A im tak to mi ze być znak lub poszukać aktu adopcji jeśli jesteś poszukaj w papierach