Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica8383

Mam 26 lat jestem dziewica i nie mam zamiaru na sile tego zmieniac.

Polecane posty

Gość dziewica8383

Jestem dziewica i dobrze mi z tym,ale juz mam dosc sexualnych napalencow.

Mam złą wiadomość : zmienić to bedziesz mogła tylko na siłę :)

Gość dziewica8383
Pamietaj my ludzie wolni ,i nic na sile :D

Gość dziewica8383
bede miec 40 i 50,ale jednak facetom wstaje i slinka ciekne jak mowie ze jestem dziewica .A tak wogole tak naprawde z tegp wynika ze mam szacunek do siebie ,nie puszczam sie jak szmata po podlodze :D

Gość ah te mamusie
same dziewice na tym forum a faceci tak narzekają ze wyginely. nikt Ci sie nie kaze puszczac. wystarczy ze Cie rozdziewiczy ktos kogo bedziesz pewna a on Ciebie. ja nie jestem dziewica, nie puszczam sie mam stalego partnera i tez mi z tym dobrze :)

Gość dziewica8383
Co najgorsze poznalam chlopaka niby fajny,wszystko juz malymi kroczkami zaczelo sie rozkreca sie,a on mi na 5 spotkaniu zapropanowal isc do lozka,wiec musialam skonczyc znajmosc,Bo jak mozna isc do lozka kiedy czlowieka zna sie czlowieka pare dni.co za faceci :(

Gość ah te mamusie
i dobrze ze sie nie dalas :D sqrczybyki takie z nich.

Słuszna racja.Żeby z facetem iść do łóżka trzeba go dobrze poznać.Najrozsądniej jest to zrobić tuż przed emeryturą.Wtedy ma się pewność z kim i łoże i rentę sie dzieli.:)

"Mam 26 lat jestem dziewica i nie mam zamiaru na sile tego zmieniac." I to jest aż tak niesamowite, że trzeba to obwieszczać na forum? :o

Gość dziewica8383
nie obwieszczam,tylko dziele sie tym ,ze wiekszosc facetow to chca najpier sex,a pozniej o czyms stalym to pomyslimy.A ktos tam pisal o emereturze,to dzielic sie mozna ,jezeli ktos tego wart

Gość ale wiele osób pisze
ze później nie pasuje im sex z takimi dziewicami

Dziewico, dla mnie ' nie mam zamiaru na siłę tego zmieniać' jest tak oczywiste jak 'juro rano wstanę do pracy' i nie uważam, że o którymkolwiek jest sens pisać. Widać dla Ciebie to coś, co musiałaś przemyśleć, i teraz się dzielisz :P W skrócie - bzdurny topik.

Gość dziewica8383
chociaż, nie powiem, mam fantazje, np. żeby Batman mi włożył....

Gość ja jestem facetem mam 29 lat
i tez nigdy nie uprawialem seksu i tez dobrze mi z tym... lubie samotnosc... badz soba - tak trzymaj!

Gość dziewica8383
Ale nie lubie samotnosci ,i chce miec kochajacego meza,dzieci.samotnosc to jest najgorsza sprawa ,po tym jak czlowiek zyje bez milosc.a soba bede

Gość dziewica8383
Sorry nie jestem moherowym beretem ,ktory chodzi do kosciolka :)

wiesz, w wieku 26 lat to jednak nic takiego nadzwyczajnego uprawiać seks z kimś, kto się nam podoba, nawet po paru dniach znajomości, o ile nie mamy żadnych innych zobowiązań, no i pamiętamy o zabezpieczeniu :)

Gość ja ją rozumiem
anyżówka ale są ludzie, którzy do seksu potrzebują czegoś więcej niż podobania się. Niektórzy potrzebują miłości, ale większość ludzi takie osoby uważa za dziwolągów zaburzonych emocjonalnie, psychicznie i społecznie. Ja mogę zrozumieć dziewczynę. Ja do łóżka jestem skłonna pójść tylko z kimś, kogo jestem pewna. Nie chciałabym po wszystkim być potraktowana jak dziwka.

Gość ja ją rozumiem
W myśl zasady, jak nie dasz d... na góra 3 spotkaniu, to powinnaś udać się do seksuologa i leczyć swoje zahamowania i problemy psychiczne. Wiek nie ma tu nic do tego. Nie jest powiedziane, że dorosły człowiek ma seks traktować jak sport, bez emocji bo przecież tyle już w życiu widział.

"ja ją rozumiem"... czego możesz być pewna? Nie tylko kobiety czarują. Co bardziej przystosowani faceci też to potrafią. Tak Cię zaczarują że, chcąc nie chcąc sama rozłożysz nogi.

Gość ja ją rozumiem
Jeszcze mi się to nie zdarzyło. Czarusiów zawsze wyczuwam na odległość. A czego mam być pewna, a no tego, że dla męzczyzny to będzie coś więcej niż tylko bzyknięcie kolejnej łatwej d... Nie chciałabym być tak potraktowana, bo to jest poniżej mojej godności. Muszę czuć i być pewna, że facetowi na mnie zależy i że mnie szanuje, przede wszystkim. Wiem, jestem dinozaurem, w dodatku zaburzonym:)