Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica8383

Mam 26 lat jestem dziewica i nie mam zamiaru na sile tego zmieniac.

Polecane posty

"ja ją rozumiem"... czarusiów??? Litości :O Masz już swój model, czy jak wolisz schemat działania. Każdy koleś, który nie pasuje do schematu odpada. Twardo grasz ale czy ten blef się opłaci???

Gość ja ją rozumiem
Jestem jasnowidzem :D i mam zdolność czytania w myślach:D A na poważnie, krytykujesz mnie za to, że się nie puszczam?? Uwierz mi, w przeważającej większości przypadków da się rozszyfrować, że facet nie ma czystych intencji.

Gość ja ją rozumiem
a jak to robię, to już moja tajemnica. Może to kiedyś opatentuję :D

Gość dziewica8383
Do :ja ją rozumiem.wiesz fakt jest takij ,ze ja naprawde nie potrafie isc do lozka bez uczuc,ale bardzo juz bym chcialam miec wlasnie nawet wlasna rodzine,tylko kandydaty zawsze chca szybko lozko i gitara. Do :Nowy w miescie.A tobie jezeli jeste facetem,zycze dziewczyne ktora bedzie puszczala sie z byli kim nawet u ciebie na oczach.powodzenia

Na dzień dzisiejszy dziewictwo nie jest raczej zaletą i nie popadajcie zaraz w skrajności ogromna ilość partnerów też nie jest :)

ja ją rozumiem... jestem jak najdalej od słowa "krytyka" o puszczaniu nawet nie wspomniałem. Nie rozumiem tylko co masz na myśli, pisząc o facetach o czystych bądź nie czystych intencjach :) To kobieca intuicja czy może coś w rodzaju że wszyscy to widzą że chce ją tylko przelecieć? ;)